• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir

Chicconun bu arabası indirime girmiş.
Bebeksepeti güvenilir bir site mi acaba :26:

Chicco Lite Way Top Puset - Pembe | Pusetler | Chicco | Bebek Sepeti | Bebeğinizi Şımartan Ürünler | Oto Koltuğu Ana Kucağı | Bebek Arabaları | Mama Sandalyesi ve Yürüteç | Tekstil ve Aksesuar | Oyuncak ve Kitap | Sağlık ve Hijyen | Beslenme ve Emzir

Chicconun bu arabası indirime girmiş.
Bebeksepeti güvenilir bir site mi acaba :26:

bebek sepeti duymadım tatlım hiççç mağazaları yokmuymuş bana hiç güven vermedi.

kızlar ben çıkıyrum başım ve gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan sonra uğrarım gene
öpüyorum sizi :54::54::54:

selam kızlar....
ben geldim yine....hepiniz iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım öyle bi bakayım dedim...
pek sık giremiyorum artık....
huyum suyum değişti benim iyice ya....geceleri 1 dk gözümü kapatamıyorum agrıdan sızıdan...sabaha karşı artık halsiz kalıyorum iyice sızıyorum heralde...e öğlene kadar yatıyorum tabi böyle olunca...
bide kiloma engel olamıyorum.... dr hamur işi tatlı yasak dedi ama durmadan yemek istiyorum...anlamadım gitti bu işi...

Back
X