- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.821
hoşbulduk canımcımmmm nasılsınnnnn
iyiyim tatlım bugün işler hafif kaytarıyorum bolbol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canımcımmmm nasılsınnnnn
Selam herkese
Karneleri verdik arttık evdeyiz![]()
![]()
selamlar herkese ... Hayırlı cumalar .
Bende dün eminönüne gittim havuzlu hana da uğradık . bayağı bişiler aldık ama al al bitecek gibi değil . Daha alışveriş yapmadım diyen arkadaşlar biran önce başlayın derim hem maddi olarak birden ağır geliyor . ben alışverişe yavastan başlamıştım 2 ay önce ama bitmior bir türlü.Forumlardaki listeler ve deneyimli annelere göre alışveriş yapıyorum ama yoruldum artık.. zaten gittikçede ağırlaşıyoruz .Daha odası yatağı yorganı nevresimi vs onalar var ..
ben ilk olarak çantamı tamamlamak istiyorum . biri bayağı kokoş bi lohusa takımı aldım bir tanede spor bir takım aldım yine sabahlıklı ama ikiside pijama ben gecelikten hep nefret etmişimdir ama hastaneye bir sorucam gecelik illaki istiyorlarmı . emzirma atleti aldım ama emzirme sütyeni bulamaım bi tane komda buldum aldım ama içime pek sinmedi.. emzirme sütyeni alan arkadaşlar marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim . eminönünde çok gezdim ama hepsi penye ve kalitesiz ..
Eki Görüntüle 134096
kızlar buda benim minik prensesimin beşiği dün gittik dedesi ve ananesi aldı kızıma beşiğini bizimki yeşil ve sarı renklerinde içinin uyku seti yeşil krem üstünün tülü içinin yatagı hepsi birlikte 400 tl ye aldık
kızlar herkes pek karnının büyümediğinden bahsetmiş, benimki gerçekten bayağı büyük 8 aylık falan gibi duruyo, acep ne zamana kadar büyüycek, durmayacak mı büyüme, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim :2:
dün kontrolüm vardı kızlar, biraz sarımsı akıntım var diye bahsettim doktor hemen gynomax yazdı. gebelik kategorisi "c" . başta tedirgin oldum ama kullanıcam mecbur. içinizde bu markayı kullanan oldu mu?
canım ben bi önden düğmeli pijama aldım hastaneye bi de evde giymeye daha fantazi bi lohusa takımı aldım.. ama hastaneye bi pijama daha lazım gibi ya da gecelik..önceden doğum yapanlar fikir verse azcık..
ya canım ben de 3 haftadır kilo almıyorum karnım da büyümüyor diye acayip kafaya taktım.. ters giden bişey mi var die.. üzülme.. keşke ben de öle kilo alsam... ben niye kilo alamıyorum.. bebek büyüyo mudur yaaaaa???
valla karnın büyümüş dedikelrinde anlıyorum bende büyüdüğünü ama sürekli büyüyecek bir yerde duracak dediler
siz beni görseniz iyice paranoya olursunuz benim iç karnım genişmiş öle dev gibi karnım yok zaten 5. ayda cıktı annem diyorki sen kime çektin ben 3. ayda hamile kıyafetleri giyerdim![]()
hoşbulduk cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
oğluşumla randevu saatimizi bekliyoruz.saat 3 te kontrolümüz var.
Teşekkür ederrim canım.Hayırlı olsun canımm,tatil konusunda da darısı başımıza olsun![]()
Merhaba canım.selam kızlar ne var ne yok ? nasıl herkes,umarım herşey iyidir..
Nasıl yapmışlar ki onlar :26: güzel olmuş ama.Kızlar biz didemle bakıyorduk sizinlede paylaşalım dedik,bez pastalar var bu sitede ve yapabileceğiniz bebek çantaları falan var marifetli anneler yapsınlar.
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bez pasta
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bebekler için
slm hanımlar ben de geldimmmmmmm napıyonuz bakemmmm
Teşekkür ederrim canım.
Bu tatil gerçekten iyi gelecek.
Merhaba canım.
Kendi adıma ben iyiyim.
Sen nasılsın?
Nasıl yapmışlar ki onlar :26: güzel olmuş ama.
Hoş geldin canım.
Kızlar biz didemle bakıyorduk sizinlede paylaşalım dedik,bez pastalar var bu sitede ve yapabileceğiniz bebek çantaları falan var marifetli anneler yapsınlar.
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bez pasta
Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: bebekler için
slm hanımlar ben de geldimmmmmmm napıyonuz bakemmmm
mantar olduğunu düşünerek verdi sanırım (gynomax)
hoşbulduk tatlım ohhh tatil başladı dimiiiiiiiiii allahım bizede nasip etsin
ne değişik bez pastalar var çok şirin ve değişikler..
slm hoşgeldin..
bende bi ara mantar olmuştum dr.um zalain krem ve zalain krem vermişti..iyi gelmişti..
Evet, başladı ama tatil sonrası çalışıp çalışmayacağım henüz belli değil.
Normalde 3 hafta daha gitmem gerekiyor.
Okuldan da senin için nasıl iyi olacaksa öyle yap dediler.
Ya gidicem ya da rapor alıcam.
slm hanımlar aranıza yenı geldim, ama sizlere bır sorum var aranızda amniyosentez yaptıran varmı sonuçlar nasıl cıktı benım ayrıntılı ultrasonda bebekin bagırsagında sorun olduyu için yaptılar 20 gün oldu sonucu halen yok 1 hafta da beklememı söyledıler 1 ayda cıkıyormuş oofff beklemek coookk zoooorrr![]()
slm hanımlar aranıza yenı geldim, Ama sizlere bır sorum var aranızda amniyosentez yaptıran varmı sonuçlar nasıl cıktı benım ayrıntılı ultrasonda bebekin bagırsagında sorun olduyu için yaptılar 20 gün oldu sonucu halen yok 1 hafta da beklememı söyledıler 1 ayda cıkıyormuş oofff beklemek coookk zoooorrr![]()
tek dilegım sonuçların temız cıkması ama aranızda yaptırıpda kaç gün içinde alan var sonuçları diye merak ettım 1 ay cok uzun süre geçmiyor dogrusu son 1 hafta kaldı ama sabır kalmadı bende
![]()
Bir şey çıkmaz inşallah, gönlünü ferah tut.slm hanımlar aranıza yenı geldim, Ama sizlere bır sorum var aranızda amniyosentez yaptıran varmı sonuçlar nasıl cıktı benım ayrıntılı ultrasonda bebekin bagırsagında sorun olduyu için yaptılar 20 gün oldu sonucu halen yok 1 hafta da beklememı söyledıler 1 ayda cıkıyormuş oofff beklemek coookk zoooorrr![]()
bak durumuna şekerim gidebilirsen git yoksa yat evinde
benim öle bi şansım olsa kesinlikle evde otururum galiba
şanslısın bacımmmmBir şey çıkmaz inşallah, gönlünü ferah tut.
Ben de öyle yapıcam.
Bi bakayım da sıkılırsam giderim.
afiyet olsun tatlımmm hoşgeldinizzzselam kızlar bizde yemek yedik geldik nasılsınız ne var ne yok![]()
inşallah bişey çıkmaz tatlımmmm içini ferah tuttek dilegım sonuçların temız cıkması ama aranızda yaptırıpda kaç gün içinde alan var sonuçları diye merak ettım 1 ay cok uzun süre geçmiyor dogrusu son 1 hafta kaldı ama sabır kalmadı bende
![]()
tek dilegım sonuçların temız cıkması ama aranızda yaptırıpda kaç gün içinde alan var sonuçları diye merak ettım 1 ay cok uzun süre geçmiyor dogrusu son 1 hafta kaldı ama sabır kalmadı bende
![]()
Merhaba arkadaslar
Biraz gecmise bakayim dedim
23Defne umarim iyi sonuclari alirsin en kisa zamanda, gonlunu ferah tut
Gecelik ve pijama da ben Dagi nin outlet magazasindan aldim bir pijama takimi, bir gecelik ve bir sabahlik. Hepsine ortalama 100 tl gibi bisey vermistim, normal fiyatlari neredeyse 300 e yakinmis. Oglum olacagi icin mavi aldim. Bunalrin yaninda uzun kollu bir gecelik daha almis annem. su anda da kullandigim 2 onden dugmeli pijamam var. yeter heralde belki bir tane daha gecelik alabilirim.
Emzirme sutyenini de Bebetto marka aldim 2 tane, ikiside penye ve cizgisiz fena degil, aldigim yerdeki en iyileri onlardi. Sanirim tanesi 17=18 gibi birseydi. Emzirme atleti henuz almadim ama bakiyorum