• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bayıldım kızının odasına,ben malesef bebeğimi eve getirmeden hiç birşey alamıycam,sağ salim bi gelsin eve o zaman herşeyi alıncak kızımın :59: güle güle uyusun büyüsün kızın odasında inşallah :nazar:

Teşekkür ederim Arkadaşım... Olsun tamamlarsın sen.. Yeterki minik kuşun sağ sağlim bir evinize gelsin... Darısı senin miniğine... :nazar:

canım harka olmş ya valla bayıldımm gule gule kullann inş ya :69:

Teşekkür ederim Arkadaşım...

kızlar ben cıkıyorum herkese ıyı tatıller hafta sonu gene mısafırım var artık son toplu mısafırım ınsallah.hadı bayyyyy:92:

arkadaşlar merhaba; ben 2010 nisan annesiyim öncelikle her birinize hayırlı doğumlar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur. geçen yıl bu zamanlar yaşadığım heyecanları hatırlıyorum en çok korktuğum erken doğumdu sadece 12 gün önce oldu oğlum öncelikle içinizde korku biriktirmeyin. yine geçen yıl 2009 nisan anneleri girip bizimle birşeyler paylaşsın diye yol gözlerdim ve girip de zaman çabuk geçiyo geçen yıl bu zamanlar diye lafa girdiklerinde çok gıcık olurdum çünkü hamileyken zaman geçmiyor :) ama gerçekten çok haklılıarmış bebişler geldikten sonra bi sabah oluyo bi de akşam arası nasıl geçiyo anlamıyorsunuz. bu arada doğum şekillerinizi sizin ve beyninizin daha çok belirlediğinizi de söylemeden geçemeyeceğim. oğlum biraz iri bir bebekti dr uma çok güvendim pozitifti tek anlaşamadığımız ben baştan beri normal diyordum o da 4 kg dan fazla olursa sezeryan yaparız dedi son doğumhaneye gidene kadar ben sancımı falan yaşadığım halde hala ısrarlımısın dedi ama şükür allaha gönlüme göre oldu bebeğimi normal yolla doğurdum doğumdan sakın korkmayın ve bence sakın araştırmayın kimseye de nasıl oluyo diye sormayın insan sadece daha fazla panikleyip korkuyo (en azından bn öyle yaptım ve çok rahattım) ama yine de siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın son ana kadar.
hepinize tekrar sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim herkese sevgiler.

Back
X