- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.581
dedigin dogru canim.hatta insan bir cocukla bile tam bir aileyiz diyemiyo ikinci cocukta tam bir aile gibi hissediyo yada ben öyle hissettim..dengeler kuruluyo 4 kisi olarak.esinde yavas yavas anliycaktir baba olmanin gereklerini .
Cnm bazen google aramasından topiğimiz çıkıyo..bazı bilgiler için vs...sanırım onu okumak için girdiklerindede ziyaretçi olarak çıkıyo...belki öyle bişidir..ama dediğin gibi gizli saklı işi hiç sevmem vallahi... çok şükür evimizde huzurluyuz... Herşey bana bağlı..evde huzur mutluluk istiyosa ona göre davrancak..evi önce gelmeli..diyorum şirketinde en ufak bi eksiğe gelemezken sen nasıl evini boşlersın... Gerçi evlendiği zaman insan tam bi aile olamıyo..bebişle ve zamanla bi aile oluyosun bişeylerin bilincine varıyosun ve ciddi sorumluluk aqlıyosun..işte bu zamanlarımız bunu gerektiriyo..ve bu durum oluşmaya başladı..alışıcaz ve profesyonelleşicez mecburuz çünkü.. Ilk zamanki gibi değilki..ver siparişi... Gez toz... Iki mıç mıç... Vs vs...şimdi daha farklı malum..