2011 Nisan Anneleri

canım çok yoğunsun özletiyorsun kendini

aferin kız

çok şükür birşey yokmuş okurken heyecanlandım bu arada kilosu da maşallah tombiş mi olacak acaba yada benim kız mı çok zayıf

günaydın annecikler :1::2::3::4::5:
saol tatlımmm bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn :16: :16: :16: :16:

..ERVA.. dscopur mesa gulru37 brcncvk86 Canikim mefunihi cmleyrtsvr KEJA

Günaydın kızlarrr:71:
Hayırlı cumalar, oh çok güzel haftasonu geldiiii sonunda :66:
Nasılsınız???
günaydın tatlımmmm evet haftasonu geldi allaha şükür ay artık günler geçmiyo
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın

Ne güzel bir haftayı daha bitirdik kızlar öğleden sonraları benim akarnım cok geriliyo patlıyacak gibi oluyo acaba oturmaktan olabilir mi

canım sen iyileştin di miii :48:
ütü masasını da çıkarmışsın :61:, yıkadın mı miniğin eşyalarınııı :26:

evet tatlım sanırım ruh halim yüzünden kandimi o kadar kötü hissetmişim dün gerçi işyerinde akşama kadar deli etmeye devam ettiler kdv haiç fiyattan tekrar kdv düşecek kadar zeki elemanlarım var benim başka bişey sölemeye gerek varmı
öiniğinkileri nerde yıkayacam anacım beee bizim çamaşırları ütüledim 2 sepet bekliyodu günlerdir cadımın cicilerine izne çıkınca başlıycam

Ne güzel bir haftayı daha bitirdik kızlar öğleden sonraları benim akarnım cok geriliyo patlıyacak gibi oluyo acaba oturmaktan olabilir mi

sanırım oturmaktan oluyo tatlım bide sırtımı arkaya dayamazsam çok rahatsız oluyo benim minik öylede bilgisayar ekranı uzak kalıyo napcam bilmiyom valla

hepımız ne kadarda sabırsızız.şu gunler bı gecsede bebeklerımıze hayırlısıyla kavussak.allahım sen yardımcımız ol.

evet tatlım sanırım ruh halim yüzünden kandimi o kadar kötü hissetmişim dün gerçi işyerinde akşama kadar deli etmeye devam ettiler kdv haiç fiyattan tekrar kdv düşecek kadar zeki elemanlarım var benim başka bişey sölemeye gerek varmı
öiniğinkileri nerde yıkayacam anacım beee bizim çamaşırları ütüledim 2 sepet bekliyodu günlerdir cadımın cicilerine izne çıkınca başlıycam

canım ben de dedim bu kız izne ayrılmadan ne acele, ne ara yıkadı bebeşin çamaşırlarını diyeee :60: :60:
ben de martta başlicam inşallah yıkama ütüleme işine :nazar:

Günaydın topiğimizin melek anneleri,
Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam:61:

canım ben de dedim bu kız izne ayrılmadan ne acele, ne ara yıkadı bebeşin çamaşırlarını diyeee :60: :60:
ben de martta başlicam inşallah yıkama ütüleme işine :nazar:

o yürek yok bende yaaa izne çıkmadan yapamam herhalde izne çıkıym hemen bi kadın alcam temizliğe arkasındanda kızın kıyafetlerini filan hazırlıycam
zaten şimdi erken tatlım martta başlamak daha mantıklı bence

Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam:61:

günaydın bidenemmmmmmmmmmmmmmmmm :16: :16: :16: :16:
işgünü işgünü ne misafiri kızzz pazar filan alsaydın yorulacan

günaydın bidenemmmmmmmmmmmmmmmmm :16: :16: :16: :16:
işgünü işgünü ne misafiri kızzz pazar filan alsaydın yorulacan

şekerim hafta sonu geziyorlar yeni evliler,onlarda çalıştığı için işleri falan da oluyor.Yabancı olmadıkları için bide yemeklerde beni uğraştırmayacak şeyler o yüzden sıkıntı yapmadım yoksa hafta içi misaifr almıyorum.

şekerim hafta sonu geziyorlar yeni evliler,onlarda çalıştığı için işleri falan da oluyor.Yabancı olmadıkları için bide yemeklerde beni uğraştırmayacak şeyler o yüzden sıkıntı yapmadım yoksa hafta içi misaifr almıyorum.

yani tatlım senden benim gibi çıkıyosun işten o saatten sonra yemek filan yetişmez
madem ciciş evliler yabncılıkta yok arada yardımlaşır yaparsınız artıkım
ay kızzz yeni evli günlerimi özledim birden

gunaydın hayırlı cumalar.ıyı bır hafta sonu olsun ınsallah:16:

o yürek yok bende yaaa izne çıkmadan yapamam herhalde izne çıkıym hemen bi kadın alcam temizliğe arkasındanda kızın kıyafetlerini filan hazırlıycam
zaten şimdi erken tatlım martta başlamak daha mantıklı bence

bende bidahaki ay yaparım heralde hastane çantası içini.Erkenden yapmak istemiyorum önce eksikleri tamamlayalımda Allahın izniyle.

gunaydın hayırlı cumalar:9:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16: :16: :16: :16:
bende bidahaki ay yaparım heralde hastane çantası içini.Erkenden yapmak istemiyorum önce eksikleri tamamlayalımda Allahın izniyle.

zaten şimdi erken tatlım ya bence mart sonu gibi yapılsa yeterli olur helede benim için çünkü topicte en son doğuracaklardan biri benim

Back
X