2011 Nisan Anneleri

dorti,esteem,brcncvk 86,leegorkemm,suzi77,ayca 22:nazar::nazar:
hepinize günaydın hayırlı cumalar canlarım:74::74:

Günaydın topiğimizin melek anneleri,
Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam:61:

günaydın güzellerrrr :46: :48:

ay kızlar cok sukurkı hafat sonu geldı gercı ben yarın gene yorulurum oda ayrı bırsey ama kuzucugumla evde olmak guzel olsa gerek yarın eve sureklı gelen kadınımla perde yıkayacagız ben varken beraber yapalım dedım ben sadece basında dururum ama genede ayakta olurum 1 e kadar surer sonrada anneme mısafır geleek oraya gececegım yogun bı tempom olacak yanı yarın bugun aksamda esım ınsaat muhendısı onların eğlencelı yemeklerı olur arada muhendısler odası olarak oraya yemege gıdecegız maasallah ful doluyuz bu aksamdan berı.pazar gunude sabah 10 gıbı ercıyese kaymaya gıderız aksama anca gelıyoruz al işte hafta sonu bıttı bıle.ha bu arada ben kayamıyorum bu sene dağ evlerınde ancak esımı beklemekle gecırıyorum zamanımı.ama oda cok guzel kuzumla tertemız dag havası alıyoruz kar yuruyusu yapıyoruz.

ay kızlar cok sukurkı hafat sonu geldı gercı ben yarın gene yorulurum oda ayrı bırsey ama kuzucugumla evde olmak guzel olsa gerek yarın eve sureklı gelen kadınımla perde yıkayacagız ben varken beraber yapalım dedım ben sadece basında dururum ama genede ayakta olurum 1 e kadar surer sonrada anneme mısafır geleek oraya gececegım yogun bı tempom olacak yanı yarın bugun aksamda esım ınsaat muhendısı onların eğlencelı yemeklerı olur arada muhendısler odası olarak oraya yemege gıdecegız maasallah ful doluyuz bu aksamdan berı.pazar gunude sabah 10 gıbı ercıyese kaymaya gıderız aksama anca gelıyoruz al işte hafta sonu bıttı bıle.ha bu arada ben kayamıyorum bu sene dağ evlerınde ancak esımı beklemekle gecırıyorum zamanımı.ama oda cok guzel kuzumla tertemız dag havası alıyoruz kar yuruyusu yapıyoruz.
canım yoğun bir haftasonu olacak Allah kolaylık versin... :48:Dağ havası süper, ama karda dikkat et Allah korusun seni & bebişini.. :nazar:

nasılsın benim güzel hemşerim ....tatlı kızın nasıl artık kocaman oluyorlar maşallah:nazar::nazar:

iyiyim canım benim :71:
:nazar: bebiş de iyi çok şükür, içimde kıpırdadıkça yüzüm gülüyor, annelerinin birtaneleri onlarrr :emir_bebek:
Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın. :nazar:

ayy ne güzel tatlım kayamasan da dağ havası alıyorsun çok seviyorum temiz hava oksijen dağ yürüyüşlerine giderdim ama bu sene bir siftahım olmadı bebek doğunca da gidemem keşke jubilemi yapsaydım

günaydın kızlaaaaar, :119::118:
Herkese hayırlı cumalaaar :16::16:
Işler o kadar yoğun ki sohbetlere katılamıyorum maalesef:59:aramıza yeni katılan arkadaşlar var onlara kocaman hoşgeldiiiin :71:
Iştahların açıldığından konuşuluyor..ah ahhh bende de var ondan..ama birşey sorcam acıktığımız halde yemesek olur mu?mesela akşamları ben belli saatten sonra karnım kazılıyor ama gece de rahat uyuyamıyorum diye bilerek yemiyorum..tutuyorum kendimi ama bebişe bir zararı olur mu acaba :53:merak ettim size de sorayım fikirlerinizi alayım dedim :49::49:

herkese günaydın güzel annişler

avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla

avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla

canım hangi siteydi?bide sen kahverengisini almıştın sanırım. ben de kızım olacağı için kahve istiyorum ama nasıl rengi?her kahveyi de sevmem ondan sordum. aslında bi foto yüklesene canım

Bende aldım oçantadan ve dediğin gibi bende o kadar beklemiyordum:34:..hem kocaman hemde şık..çok kullanışlı olacak:34:..hatta hastane çantamı bile onu yapayım diyorum..bir sürü şey alır şimdi o:13:

canım hangi siteydi?bide sen kahverengisini almıştın sanırım. ben de kızım olacağı için kahve istiyorum ama nasıl rengi?her kahveyi de sevmem ondan sordum. aslında bi foto yüklesene canım
canım site bu;

Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!!

alt açma bezi var..
kirli torbası var..
çantanın içinde ayrı ayrı bölmeleri var..
biberon çantası var..
Çok kullanışlı tatlım ayrıca epeyde büyük ben tavsiye ederim..

canım süpermişşş :65: gözün aydın, güzel günlerde kullan inşallah :70:

günaydın kızlaaaaar, :119::118:
Herkese hayırlı cumalaaar :16::16:
Işler o kadar yoğun ki sohbetlere katılamıyorum maalesef:59:aramıza yeni katılan arkadaşlar var onlara kocaman hoşgeldiiiin :71:
Iştahların açıldığından konuşuluyor..ah ahhh bende de var ondan..ama birşey sorcam acıktığımız halde yemesek olur mu?mesela akşamları ben belli saatten sonra karnım kazılıyor ama gece de rahat uyuyamıyorum diye bilerek yemiyorum..tutuyorum kendimi ama bebişe bir zararı olur mu acaba :53:merak ettim size de sorayım fikirlerinizi alayım dedim :49::49:

canım hoşgeldinnn :48: gece geç yemek yiyince de rahatsızlık veriyor, o saatte yememekten bişi olmaz bence, bebişler tüm gün bizden besleniyorlardır zaten :nazar:

güle güle kullan canım...:93:

Back
X