2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsıjnız??ben yatıyordum ama kayınvalidem gitti dışarı çıkmasamda evde kalkıyorum..malum oğlumda olunca işler bana bakıyor biraz daha dayansak az kaldı inş.bebeşlerimiz zamanında doğar....

Herkes benim tatile girmemi mi bekliyodu ne yaa...3 gündür misafir ağırlıyorum, şimdi bu akşama yine birileri haber verdi offf çok yoruldum yaaa :(((

Herkes benim tatile girmemi mi bekliyodu ne yaa...3 gündür misafir ağırlıyorum, şimdi bu akşama yine birileri haber verdi offf çok yoruldum yaaa :(((

ayy ne zor yaaa... hamile insanın evine öyle çok misafir gelmez :27:
canım Allah kolaylık versin valla... ben bir arkadaşlarımızı çağırıcam, haftalardır güç bulamıyorum..çok yorma kendini :48:

ayy ne zor yaaa... hamile insanın evine öyle çok misafir gelmez :27:
canım Allah kolaylık versin valla... ben bir arkadaşlarımızı çağırıcam, haftalardır güç bulamıyorum..çok yorma kendini :48:

Sorma canım kabul etmesem daha sonra gelmek isticekler.En azından tatilde halledeyim bari.Ama büyük yorgunluk gerçekten.Hele de böyle üstüste olunca.

merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı

canım benim uçları çok kuruyordu, hatta çatlakların arası sarımsı kabuk gibi olmuştu, Doktor Garmastan Pomad yazdı, bunu şimdiden kullan, emzirme döneminde de kullanacaksın dedi. ben bazen tembelleştiğim için 2 günde 1 sürüyorum, doktor günde 1 ince bir tabaka sadece ucuna sür demişti.. benim uçlar nemlendi şimdi, inşallah emzirme döneminde faydasını görürüm :69:

canım hoşgeldinnn :48: gece geç yemek yiyince de rahatsızlık veriyor, o saatte yememekten bişi olmaz bence, bebişler tüm gün bizden besleniyorlardır zaten :nazar:
Hoşbulduk tatlım, :13:
ahh o bebişlerimiz yok mu?yemeğin üstünden zaman geçmiyor ki karnımın kazıldığını hissediyorum:1::1:ama herlşey onlar için..:49:

Günaydın kızlar........................
günaydın tatlııım , Hoşgeldin :71:
slm kızlar nasılsıjnız??ben yatıyordum ama kayınvalidem gitti dışarı çıkmasamda evde kalkıyorum..malum oğlumda olunca işler bana bakıyor biraz daha dayansak az kaldı inş.bebeşlerimiz zamanında doğar....
Selam canım, ben iyiyim brzcık belim ağrıyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorum :1:Sen nasılsın?Benim ilk hamileliğim ve aklıma senin gibi 2. veya 3. hamileliğinde olanlar geldiğinde hayran kalıyorum size..hem hamilelik aşamaları hem evin işleri hem çocuk...Allah yardımcın olsun tatlım..Bakalım ben o günleri görebilecek miyim :44:
Kızlar Çok övdünüz, ben de verdim siparişi :69:
Yolda bu çantayı kullanan birini görürsem yoksa KK den misin dicem :60: :60: :kkk:
ohhh.sana da hayırlı olsun canım..Aynen bende öyle "KK Nisan anneleri çantası" oldu bu çanta :1::1:
ben normalde c.tesileri çalışmıyorum ama bana gelmek için ağzımı arayanlara şu aralar çalışıyorum diyorum..N'apıyım..millet gezmeye yer arıyor ..hiç halden anlayan yok :50:

kızlar bakıyorum sitelere de yok süt pompaları yok oda nemlendiricileri yok sterilizörler falan falan bunların hepsi gerekli mi ya anlamadım olmasa olmuyıor mu yani...siz aldınız mı?ne almak lazım az zaman var ben daha kıyafet harici bir şey almadım ki:(

canım benim uçları çok kuruyordu, hatta çatlakların arası sarımsı kabuk gibi olmuştu, Doktor Garmastan Pomad yazdı, bunu şimdiden kullan, emzirme döneminde de kullanacaksın dedi. ben bazen tembelleştiğim için 2 günde 1 sürüyorum, doktor günde 1 ince bir tabaka sadece ucuna sür demişti.. benim uçlar nemlendi şimdi, inşallah emzirme döneminde faydasını görürüm :69:

benimde bitanesinin ucu yarılmış gibi hep öyleydi zaten de olmazsa bu ay doktora gittiğimde bi sorayım bakayım

slm annelerrrr :49: bugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh :nazar: şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo :1: ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi :43: allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

AYSU87 aman dikkat et canım...Doğana kadar en azından...Hamile kalmadan önce girdiğim topiğe hala giriyorum...Orda bir arkadaş 24 haftalık hamile...50'lik yüklemesi yüksek çıkınca dünde 100'lük yaptırmış oda yüksek şimdi diyete başlamış...Diyet listesini yazmıştı acıdım haline vallah...Dr dikkat et demiş yoksa bebek 5 kilo doğar demiş...İnşallah uyar diyete...

cnm dikkat etmek zorundayım allah korusun doktorum her gittiğimde hatırlatıyo şeker anne karnında ani ölümlere yol açabiliyomuş.diyetler acımasız malesef ama mecburuz bebişlerimiz için napalım artık doğumdan sonra kalmazda inşallah o zaman acısını çıkartırız.

bu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.

maşallah cnm :nazar::nazar:oğluşuna kocaman olmuş.kilosu hiçte az değil meraklanma cnm.
baya bi çile çekmişsiniz ama şükür bişi çıkmamış.

biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş

maşallah cnm kocaman olmuş bebişin:nazar::nazar:

biz iyiyiz cnm ya sen nasılsın?
cnm kayınvaliden neden gitti?ayağa kalkman tehlikeli değilmiki? bide oğlunda var.

merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı

cnm ben bi kaç gündür başladım sürmeye garmastan pomad söylemişti doktorum.benimde vardı çok önceden almıştım.ama doğumdan sonra bunu kullanmıyıcam çünkü bunu yıkamak gerek her sürdüğünde diğeri öyle değil.

slm annelerrrr :49: Bugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh :nazar: şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo :1: Ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: Malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi :43: Allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

inşallah tatlım sağ sağlim kucağına alır büyütürsün benim kociş de kızım sağ sağlim doğsun kurban kesecem dedi ben de annesi de sağ sağlim kurtulsun ama dedim :1::2::3::4::5:inşallah hepimizin bebeişleri sağlıklı olur

erva canım işte Allah onunda kolaylığını veriyor napalım mecbur.ilkinde bu kdar tecrübeli değildim ve herşey normal gelişti şimdi bilinçli ve herşeyi bildiğim için bu zamanlar zor geçiyor.bu kızçe beni daha çok yordu sağlıklı doğsunda poposuna vurayım:))

aysuncum haklısın kalkmamam lazım ama kayınvalidemde kendi doktor işleri falan varmış 10 gün sonra gelirim dedi ama bende tedirign oluyorum oğlumda olunca zor oluyor.kendi annemde gelemiyor babam rahatsız napcam mecbur canım evin dışına çıkmıyorum ama evin eçindede mecbur yemek yapmak ufak tefek işler için kalkıyorum yapacak nbişey yok canım allaha emanetiz artık...

Merhaba tatlım, ben henüz kullanmıyorum..Doktorumda hiç bununla ilgili birşey demedi daha..
Selam, Hoşgeldiiin
arkadaşlar ben de aldım bu ürünü yeni geldi biraz önce gercekten güzel ürün
canta geniş kullanışlı içinde bölümleri var tavsiye ederim
Sen de güle güle kullan canım :13:sen demi kahverengisinden aldın :))
kızlar bakıyorum sitelere de yok süt pompaları yok oda nemlendiricileri yok sterilizörler falan falan bunların hepsi gerekli mi ya anlamadım olmasa olmuyıor mu yani...siz aldınız mı?ne almak lazım az zaman var ben daha kıyafet harici bir şey almadım ki:(
canım ben oda nemlendirici almıcam , sterilizörler de almayı düşünmüyorum ama süt pompası almam şart ..çünkü çalışmaya başlayınca sağıp gitmem lazım işe
slm annelerrrr :49: bugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh :nazar: şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo :1: ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi :43: allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:
Selam canım,hoşgeldin :13:
Rabbim , dermansız dert vermesin.Allah kızına da acil şifalar versin canım.çok geçmiş olsun

Back
X