2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba
çok önermişsiniz bende sipariş ettim avivo çantadan.yanına emzirme sütyeni,atleti,bebişim için emzik kutusu, ateş ölçer ekledim.74 lira tuttu sipariş verdikten sonra baktımki 75 liraya kargo bedavaymış :60: şans işte:60:
sizler nasılsınız?

kızlar merhaba
çok önermişsiniz bende sipariş ettim avivo çantadan.yanına emzirme sütyeni,atleti,bebişim için emzik kutusu, ateş ölçer ekledim.74 lira tuttu sipariş verdikten sonra baktımki 75 liraya kargo bedavaymış :60: şans işte:60:
sizler nasılsınız?

hoşgeldin cnm.
biz iyyiz ya sen nasılsın?
kötü bi şans olmuş sadece 1 tl yüzünden.

görkemm kuzum nasılsın?
cantaya bakıyorsun galiba sende::))

canım benim ben iim. sen nasılsın?keçileri dağıttınmı:1:evet canım çantaya bakıyordum. kararsız kaldım çünkü böyle geniş süslü çantalar var burda bazı mağazalarda. onlarda 20. ve gerçekten çok şık. millet normal çanta olarak kullanıyor. ben bebiş için kullancam. acaba onlardanmı alsam diye düşünüyorum

saol cnm bende iyiyim allaha şükür.
benim oğluşum bazen poposunu bi dikiyo göğüs kafesime doğru bende vuruyom poposuna indir oğlum poponu nefes alamıyorum diyorum :1::1:
ayy yerim ben onun poposunu annesi yaaa..özellikle yemek te yiyince dediğin gibi nefes almak acaip zorlaşıyor :emir_bebek::emir_bebek:
selam arkadaslar ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.benı tanımayanlar oldugu ıcın kendımı hatırlatayım dedım.kısmetse benımde kızım olacak.rabbım hepımıze saglıklı nurtopu gıbı bebekler nasıp etsın
Aramıza hoşgeldin tatlım :71: Ben de İstanbul da oturuyorum Yeşimcim.prensesine isim bulabildin mi canım ? Benim de hayırlısıyla bir kızım olacak inş..:emir_bebek:Raabim , cümlemize sağlıklı nurtopu gibi hayırlı evlatlar nasip etsin canım
slmlar kızlar ..
bende geldim kızımla.nasılsınız..
su cantayı bende cok merak ettıım.siz memnun kalınca cok alasım geldı :1:
bi ortak daha istermisinizz :93:
Selam canım..hoşgeldin..ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın?
eveeeeet..sen de al kaçırma bu fırsatı tatlıııım :13::1::62:

anacım kaç kişi aynı çantayı kullancaz maşallah bize yaaa nisan annelerinin topunun çantası aynı
ben 4 tl kargo ücreti verdim kızlar

canım benim ben iim. sen nasılsın?keçileri dağıttınmı:1:evet canım çantaya bakıyordum. kararsız kaldım çünkü böyle geniş süslü çantalar var burda bazı mağazalarda. onlarda 20. ve gerçekten çok şık. millet normal çanta olarak kullanıyor. ben bebiş için kullancam. acaba onlardanmı alsam diye düşünüyorum

bende iyiyim canım dağıttım canım kecileri:))
bencede şık birsey al canım cünkü bütün yaz onu takıcaz:9:
ben de şık bir şey istiyorum burda pek görmedim netten bakıyorum..

anacım kaç kişi aynı çantayı kullancaz maşallah bize yaaa nisan annelerinin topunun çantası aynı

selam.kahverengı dıye yazmıslar cantayı ama lacıvert gıbı gorunuyo.sen ne renk aldın.gercekten kahve tonlarımı canta bana lacıvert gıbı gorunuyo

hoşgeldin cnm.
biz iyyiz ya sen nasılsın?
kötü bi şans olmuş sadece 1 tl yüzünden.
iyiyiz canım şükür.benim kızda poposunu nereye koyacağını bilemiyor doğrusu:9: öyle bir geriniyorki bazen canım yanıyor şimdi çıkacak diyorum.sola yatsam beğenmiyor sağa yatsam beğenmiyor şimdiden parmağında oynatıyor beni cimcime:9:

didemcim kırmızı karanfil gibi olcak bizimki kimde bu çantadan görsek bilcez ki o bir nisan annesi:60:

dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..
Süt sağma aleti alacak mısınız canlar, hangi markayı almayı düşünüyorsunuz..

iyiyiz canım şükür.benim kızda poposunu nereye koyacağını bilemiyor doğrusu:9: öyle bir geriniyorki bazen canım yanıyor şimdi çıkacak diyorum.sola yatsam beğenmiyor sağa yatsam beğenmiyor şimdiden parmağında oynatıyor beni cimcime:9:

didemcim kırmızı karanfil gibi olcak bizimki kimde bu çantadan görsek bilcez ki o bir nisan annesi:60:
ay evet haklısın tatlım taksim de buluşalım kızlar çantalarınızı takın gelin muhakkak tanırız birbirimizi :1: :1: :1: :1: :1:

dscopur , leegorkemm tatlım sizde çalışan anne olacaksınız o açıdan sizi bildiğim için soruyorum ama başka çalışan yada almak isteyen annelerde olursa cvp larını bekliyorum kızlaaar..

kuşum ben doğumdan sonra işe devam etmeyeceğim için almıycam süt sağma zamazingosu ama benim arkadaşta lansinohunki vardı ve kullanamadı zaten göğüsleri yara olmuştu elle sağıyodu

canım ben 6.aydan sonra başlayacağım çalışmaya Eylülde açılcak okullar malum. onun için pompa almaktan vazgeçtim. alırsam medela elektrikliyi düşünüyordum. ama ihtiyacımız olmayabilir. gerek duyarsakta netten sipariş ederiz 2 güne gelir diye düşünüyorum.

canım aslında suan calısıyroum ama dogumdan sonra butun ızıznler ücretsız ızın felan derken 2013 ocakta baslayacagım ınsallah ışe.ama genede süt sağma makınası almayı dusunuyorum kımı zaman gerekebılıyormus ıns sarılık felan olmazlar ama ozellıkle o donemlerde ne oldugunu anlamadan panıkle aldık dıyor bırcok arkadas o nedenle alsam dıyorum belkı hıc kullanmayız ama bı kosede dursun neme lazım.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişimde iyiyiz şükür bugun hastane çantama girecek malzememerimi ayırdım bebişinkileride ayırdım yıkanacakları yıkama başladım ama hala ufak tefek eksiklerim var artık çantayı yerleştirdikce eksikleri tamamlarım sizler başladınızmı çantaları hazırlamaya.

bende iyiyim canım dağıttım canım kecileri:))
bencede şık birsey al canım cünkü bütün yaz onu takıcaz:9:
ben de şık bir şey istiyorum burda pek görmedim netten bakıyorum..

ama benim gördüklerimin çok gözü yok. hani biberon gözü falan çünkü bebek çantası değil. büyük ama normal kullanım için. bakalım ben böyle kararsız değildim ya hamişlikten sonra oldu:1:

ya kızlarrr bendeki saçmalığa bakın çocuğun herşeyi hazır ama ben bu kıza hiiiç çorap almamışım yavrum çorapsız kaldı alıcam alıcam diyorum unutuyorum

Back
X