• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın canım gerçekten hava çok güzel:1:

kolay gelsn cnm bende kalkıccm brazdan:27:

saol tatlım.sanada kolay gelsin şimdiden

kızlar ebebek te kraftın travel arabası var fiyatı 469 dan 299 a düşmüş ben arabayı görücem bir dükkandan sonra alabilirim çünkü kraftın fiyatı her yerde sabit

bu arada avvivo çantam geldi hoşuma gitti güzel kahverengi aldım

cnm kraftın arabasını düşünüyorum bende link gönderebilirmisin?
bugün forumada gidicem bakarım bende.

Günaydın kızlar :1:

Pırıl pırıl bir güneş var insanın içi açılıyor.
Gece kuşları kaynatmış yine.
günaydın canım hoşgeldin evet hava çok güzel ben işteyim maaleseffffff

kızlar ben temizliğe başlıyorum gaza geldim sanırım.
gözümün biri sizde ama..

gazan mübarek olsunnnn bende eve gidem camların içini silcem perdelerimi yıkıycam yarın da dip köşe temizliğe devam inşallah bu haftasonuda böyle geçecek gibi

günaydın canım hoşgeldin evet hava çok güzel ben işteyim maaleseffffff

gazan mübarek olsunnnn bende eve gidem camların içini silcem perdelerimi yıkıycam yarın da dip köşe temizliğe devam inşallah bu haftasonuda böyle geçecek gibi

saol cnm.sanada şimdiden kolay gelsin.
ben camlara felan dokunmuyourm hiç.derin temizliğide sonra yapıcam.daha balkon kapanıcak,oğluşumun dolabı gelicek o zaman yaparım diye düşünüyuorum.

günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.

:1: Basılo olsa üşenmem de bilgisayardan çok uzun yazılar okumaya üşeniyorum :1:
tatlım ver adres basıp geöndercem

saol cnm.sanada şimdiden kolay gelsin.
Ben camlara felan dokunmuyourm hiç.derin temizliğide sonra yapıcam.daha balkon kapanıcak,oğluşumun dolabı gelicek o zaman yaparım diye düşünüyuorum.

bende yapmıym diyodum ama artık ev çok kötü görünüyormuş gibime geliyo izne çıkınca bide kadın alır baştan temizlik yaptırırım
kocişinde kolu iyileşmişken dipli bucaklı bi temizlik yapalım yoksa ben bunalıma giricem evim hiç bu kadra pis olmamıştı normalinde tertipli düzenli temiz karıyımdır ama o eski halimden eser yok şimdi şarkısını söleyip duruyom artık :24: :24: :24: :24:

günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.

aman cnm dikkat et çokmu yordun kendini?
zamanında sağlıkla gelir paşan inşallah.

bende yapmıym diyodum ama artık ev çok kötü görünüyormuş gibime geliyo izne çıkınca bide kadın alır baştan temizlik yaptırırım
kocişinde kolu iyileşmişken dipli bucaklı bi temizlik yapalım yoksa ben bunalıma giricem evim hiç bu kadra pis olmamıştı normalinde tertipli düzenli temiz karıyımdır ama o eski halimden eser yok şimdi şarkısını söleyip duruyom artık :24: :24: :24: :24:

ayy sorma valla eski halimizden eser kalmadı napalım katlancaz artık.

günaydın canım hoşgeldin
neden olduki öyle sancıların ya aman dur erken gelmesin kuzu annesi daha vakti var söyle beklesin biraz daha

Ara sıra böyle ağrıların olması normal sanırım.
Geçmiş olsun canım.

O kadar önemli ve okunası bir yazı diyorsun yani.
Üşenmeyip okuyayım bari :21:

saolun kızlar asılında kendimi hiç yormadım tatilim evin içinde geçiyo dışarı çıkmaya bile üşenir oldum neden oldu bilmem benim bebeğin eşi aşşağıda acaba omu baskı yapıyo anlamadım doktor dedi bana erken doğum olbilir diye ama bukadar erken sanmıyorum allah herkesin yardımcısı olsun sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza inş

Kızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım

kızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım
bence düşündüğün saçma değil o kadar insan ve nefesin içinde el kadar bebğin ne işi var çok haklısın yani

saolun kızlar asılında kendimi hiç yormadım tatilim evin içinde geçiyo dışarı çıkmaya bile üşenir oldum neden oldu bilmem benim bebeğin eşi aşşağıda acaba omu baskı yapıyo anlamadım doktor dedi bana erken doğum olbilir diye ama bukadar erken sanmıyorum allah herkesin yardımcısı olsun sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza inş
bu kadar erkenden bahsetmemiştir tatlım sen kafana takma bol bol dinlenmeye devam et

ara sıra böyle ağrıların olması normal sanırım.
Geçmiş olsun canım.

O kadar önemli ve okunası bir yazı diyorsun yani.
üşenmeyip okuyayım bari :21:
bilemem artıkın
aman cnm dikkat et çokmu yordun kendini?
Zamanında sağlıkla gelir paşan inşallah.

Ayy sorma valla eski halimizden eser kalmadı napalım katlancaz artık.

ahhh ahhhh katlanıyoruz :31: :31:

cnm benim çok geçmiş olsun..ara ara oluyo bizdede ama tabi uzun süreli bi ağrı.insanı çok tedirgin eder...çok şükür geçmiş ama... içini ferah tut maşallah 31. haftandasın... az kaldı şurda... AKLIMIZ RAHAT OLSUNKİ KİMYAMIZI ETKİLEMESİN... BU ÇOK ÖNEMLİ BENCE... bende 2-3 gün tedirgindim ama şuanda iyiyim çok şükür..
Kızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım

cnm tabiki düşündüğün şeyi bende düşünüyorum ...benimkine kaynanam değil ben bakıcam tabi ama...biz kalabalık binadayız millet zırt pırt gelir olur olmaz saatte bebeğe bakar...yok bildiğim kem gözler var:9: onlardan korumama lazım diyorum bebeğimi ciddi ciddi ama... bence şuanda bunları düşünme... ozaman olsun..kayınvaliden zaten girmez kalabalığa küçük bebekle..bakalım bebişin o rahatlığı vercekmi.. ama fazla düşünüp kendini yorma derim..o zaman olsun inş... bide diyosun kaynanam bakıcak..maşallah diyelim... bizimkisi bakmayı bırak.. 2 saat yanında sevse iyidir diyorum öyle soğuk bi tip..

kızlar ebebek te kraftın travel arabası var fiyatı 469 dan 299 a düşmüş ben arabayı görücem bir dükkandan sonra alabilirim çünkü kraftın fiyatı her yerde sabit

bu arada avvivo çantam geldi hoşuma gitti güzel kahverengi aldım

Canım ben bugün bebek arabası almaya gidicem kraft travel sistem düşünüyorum 299 çook ucuz muş kraftın hangi modeli bu fiyata düşmüş bir de internet sayfasında var mı?

canım bence çok haklısın biz ne zorluklarla bebişleir dünyaya getiriyoruz tabikide sakınıcaksın bence abartmıyosun haklısın babaanneninde bunu düşünmesi lazım.

Back
X