• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.:3::9:

Hoş geldin welcome.

Kızlar hamilelikte ciğer yememek gerekiyormuş. :26:
Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.
Bir şey olmamıştır değil mi :18:
A vitamini fazlası bebekte anomaliye sebep oluyormuş.
Okuyunca canım çok sıkıldı.
Ama yaklaşık 2 ay çnce yemiştim.
Sorun olsa doktor fark ederdi değil mi :26:

bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.:3::9:

Güle güle kullanın. Neler aldınız?

Ohhh ne güzel vallah...İyi yapmışsınız...Dolaşmak insana iyi geliyor üstünede alışverişte yapılınca harika bişey oluyor ozaman...

Biz bugün evdeydik vallah...Eşim çıkalım gezelim dedi ama hiçte canım istemiyordu oda kendi çıktı çerez filan alayım dedi...Zaten bugünlerde daralıyorum...Bazen nefes alamıyorum ama yinede dışarı çıkasım gelmiyor...

Hoş geldin welcome.

Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.

yok canım bısey olmaz.ya bu ınternettede ınsanı telasa dusurecek ne kadar haber var.bence hıc oyle seyler dusunme canım.sacma geldı bana

Güle güle kullanın. Neler aldınız?

vallahı alacaklar bıtmıyokı.aventın emzıklerınden aldım.dortlu emzık kampanya fıyatı otuz lıraydı.0 3 ve 3 6 aylıklar ıcın dort emzık.bıberon aldım yıne avent.banyo kuvetı kovası setını aldım.hastane cıkısı ıkıncı takımımızı aldık.tulum aldım.çıtçıtlı zıbın aldım askılısından.chıcconun cantasını aldım ıcınde bebek yagı sampuanı pudrası falan var.:64:

:16:Yeni gelen annişkolar hoşgeldiniz...:16:

bız geldık nasılsınız:16:
bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradım :1:sonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri

lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese
GRACO ULTIMA + TS - SPRINT - Ürün Kategorileri

beşigıde begendım
Gurdamar Bebe

Bencede kırmızı almakla iyi yapmışsın canım...Sonuçta kız bebiş...Takım olarak mı aldın...Beşikte güzelmiş...Fiyatları nasıl acaba...

Hoş geldin welcome.

Ben bilmiyordum.

Ben bilmiyordum canım...Ben yemiyorum ciğer kendimi bildim bileli...Kokusuna bile dayanamıyorum...Canınız çekmesin ama ben kokoreçi çok severdim...İlk aylarda canım istemişti ama ayakkabılarımı giymemle eve girmem bir oldu çünkü ishal olmuştum yeyemedim...Sonra internette araştırdım sakıncalıymış ama tadımlık yeyebilirsiniz yazıyordu...Sonra az bişey yemiştim ama şimdi gözüm göresi yok...Demek istediğim fazla yemediysen sorun yoktur canım...Sıkma canını...Haa birde kızlar ciğ köfte çok zararlıymış...

bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradım :1:sonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri

lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese

beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
Çok güzel canım, güle güle kullanın.

yok canım bısey olmaz.ya bu ınternettede ınsanı telasa dusurecek ne kadar haber var.bence hıc oyle seyler dusunme canım.sacma geldı bana
Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.
vallahı alacaklar bıtmıyokı.aventın emzıklerınden aldım.dortlu emzık kampanya fıyatı otuz lıraydı.0 3 ve 3 6 aylıklar ıcın dort emzık.bıberon aldım yıne avent.banyo kuvetı kovası setını aldım.hastane cıkısı ıkıncı takımımızı aldık.tulum aldım.çıtçıtlı zıbın aldım askılısından.chıcconun cantasını aldım ıcınde bebek yagı sampuanı pudrası falan var.:64:

Epeyce bir şey almışsınız.
Yalnız bebiş emzik almazsa 4 emzik elinizde kalabilir.

Çok güzel canım, güle güle kullanın.

Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.

Epeyce bir şey almışsınız.
Yalnız bebiş emzik almazsa 4 emzik elinizde kalabilir.

bebegın kırıkı cıkmadan emzıge alıstırısanız sorun olmuyo.yanı eve gelınce hemen verırım allah nasıp ederse.bırkac gunlukken alıstırmak ıstıyorum ben.

:16:Yeni gelen annişkolar hoşgeldiniz...:16:

Bencede kırmızı almakla iyi yapmışsın canım...Sonuçta kız bebiş...Takım olarak mı aldın...Beşikte güzelmiş...Fiyatları nasıl acaba...

Ben bilmiyordum canım...Ben yemiyorum ciğer kendimi bildim bileli...Kokusuna bile dayanamıyorum...Canınız çekmesin ama ben kokoreçi çok severdim...İlk aylarda canım istemişti ama ayakkabılarımı giymemle eve girmem bir oldu çünkü ishal olmuştum yeyemedim...Sonra internette araştırdım sakıncalıymış ama tadımlık yeyebilirsiniz yazıyordu...Sonra az bişey yemiştim ama şimdi gözüm göresi yok...Demek istediğim fazla yemediysen sorun yoktur canım...Sıkma canını...Haa birde kızlar ciğ köfte çok zararlıymış...

Ya benim de normalde yediğim bir şey değildir.
Kurban kesince kayınvalidem yememi söylemişti, öyle yedim.
Yoksa en son ne zaman yediğimi bile hatırlamam.
Yarasın diye yedik ama tersiymiş.
Tadımlık olmadı tabii, eşim hiç yemediği için hep ben yedim.

kızlar emzırme yastıgı aln varmı.ben bugun aldım ama kucuk aldım.bırde kocamanları var.boyle belınıze falan destek olan yastıklar vardı.gordunuzmu hıc.bana fıkır verırsenız sevınırım

beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
cnm hepsi çok güzel güle güle kullan... nasıl bakarsın olaya bilmiyorum ama bu beşiklerin ikin elleri var int araştır 2-3 site var bebek eşyalarında benim ihtiyacım bitti ama bakıyorum yinede...400 tl beşiği 150 tl ye veriyo mükemmel hatta...yazık 7 ay en fazla kullanılıyo.. eskimiyo yani
kızlar emzırme yastıgı aln varmı.ben bugun aldım ama kucuk aldım.bırde kocamanları var.boyle belınıze falan destek olan yastıklar vardı.gordunuzmu hıc.bana fıkır verırsenız sevınırım

cnm büyük yastık gibi olanlar kullanışlı sanırım...almayı düşünüyorum... tabi neyde rahat edicen sana bağlı...

Ayy kızlar akşam kendi kendime oğlumdan korktum...Yan yatıyorum ben zaten başka türlü yatamıyorum...Akşam uyumak için yattım tam dalıyormuşum oğlum bir başladı içimde oynamaya fırladım birkere...Sonra hiç durmadı...Sanki yatak sallanıyor öyle hareket ediyor...öyle dondum kaldım eşimde yok gececi işte...Neyse durdu sonra...

Ayy kızlar akşam kendi kendime oğlumdan korktum...Yan yatıyorum ben zaten başka türlü yatamıyorum...Akşam uyumak için yattım tam dalıyormuşum oğlum bir başladı içimde oynamaya fırladım birkere...Sonra hiç durmadı...Sanki yatak sallanıyor öyle hareket ediyor...öyle dondum kaldım eşimde yok gececi işte...Neyse durdu sonra...

nıye korktunkı.ne guzel ıste oynuyodur annesının karnında.masallah:66:

Back
X