- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.![]()
bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.![]()
Hoş geldin welcome.
Kızlar hamilelikte ciğer yememek gerekiyormuş. :26:
Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.
Bir şey olmamıştır değil mi :18:
A vitamini fazlası bebekte anomaliye sebep oluyormuş.
Okuyunca canım çok sıkıldı.
Ama yaklaşık 2 ay çnce yemiştim.
Sorun olsa doktor fark ederdi değil mi :26:
Güle güle kullanın. Neler aldınız?
bız geldık nasılsınız
bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradımsonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri
lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese
GRACO ULTIMA + TS - SPRINT - Ürün Kategorileri
beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
Hoş geldin welcome.
Kızlar hamilelikte ciğer yememek gerekiyormuş. :26:
Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.
Bir şey olmamıştır değil mi :18:
A vitamini fazlası bebekte anomaliye sebep oluyormuş.
Okuyunca canım çok sıkıldı.
Ama yaklaşık 2 ay çnce yemiştim.
Sorun olsa doktor fark ederdi değil mi :26:
bız geldık nasılsınız
bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradımsonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri
lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese
beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
Çok güzel canım, güle güle kullanın.bız geldık nasılsınız
beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.yok canım bısey olmaz.ya bu ınternettede ınsanı telasa dusurecek ne kadar haber var.bence hıc oyle seyler dusunme canım.sacma geldı bana
vallahı alacaklar bıtmıyokı.aventın emzıklerınden aldım.dortlu emzık kampanya fıyatı otuz lıraydı.0 3 ve 3 6 aylıklar ıcın dort emzık.bıberon aldım yıne avent.banyo kuvetı kovası setını aldım.hastane cıkısı ıkıncı takımımızı aldık.tulum aldım.çıtçıtlı zıbın aldım askılısından.chıcconun cantasını aldım ıcınde bebek yagı sampuanı pudrası falan var.![]()
Çok güzel canım, güle güle kullanın.
Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.
Epeyce bir şey almışsınız.
Yalnız bebiş emzik almazsa 4 emzik elinizde kalabilir.
Yeni gelen annişkolar hoşgeldiniz...
Bencede kırmızı almakla iyi yapmışsın canım...Sonuçta kız bebiş...Takım olarak mı aldın...Beşikte güzelmiş...Fiyatları nasıl acaba...
Ben bilmiyordum canım...Ben yemiyorum ciğer kendimi bildim bileli...Kokusuna bile dayanamıyorum...Canınız çekmesin ama ben kokoreçi çok severdim...İlk aylarda canım istemişti ama ayakkabılarımı giymemle eve girmem bir oldu çünkü ishal olmuştum yeyemedim...Sonra internette araştırdım sakıncalıymış ama tadımlık yeyebilirsiniz yazıyordu...Sonra az bişey yemiştim ama şimdi gözüm göresi yok...Demek istediğim fazla yemediysen sorun yoktur canım...Sıkma canını...Haa birde kızlar ciğ köfte çok zararlıymış...
cnm hepsi çok güzel güle güle kullan... nasıl bakarsın olaya bilmiyorum ama bu beşiklerin ikin elleri var int araştır 2-3 site var bebek eşyalarında benim ihtiyacım bitti ama bakıyorum yinede...400 tl beşiği 150 tl ye veriyo mükemmel hatta...yazık 7 ay en fazla kullanılıyo.. eskimiyo yanibız geldık nasılsınız
beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
kızlar emzırme yastıgı aln varmı.ben bugun aldım ama kucuk aldım.bırde kocamanları var.boyle belınıze falan destek olan yastıklar vardı.gordunuzmu hıc.bana fıkır verırsenız sevınırım
Ayy kızlar akşam kendi kendime oğlumdan korktum...Yan yatıyorum ben zaten başka türlü yatamıyorum...Akşam uyumak için yattım tam dalıyormuşum oğlum bir başladı içimde oynamaya fırladım birkere...Sonra hiç durmadı...Sanki yatak sallanıyor öyle hareket ediyor...öyle dondum kaldım eşimde yok gececi işte...Neyse durdu sonra...