• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ilk defa duyuyorum :26:

günaydın mormaske hoşgeldin canım :70:

aslında tabıkı ınsan bır erkek olsa fena olmaz dıyor.yengemıde kınamıyorum asla ama rabbım saglıklı evlat versınde kzı erkek farketmez.ben bes aydır neler cektım bır allah bılır.bebegım alınacak saglıksız olacak dıye gunlerım gecelerıme karıstı.ne zorluklar yasadık esımle.hergun agladık bebegımız ıcın.çok sukur rabbıme dualarla bugunlere geldık.ama halada ıcımızde bırazda olsa korku var.benım ıcın onemlı olan saglıklı elı ayagı duzgun evlatlar olması.ınsallah rabbım hepımızın yuzuzmuzu guldursun.bebklerımıze yavrularımıza saglık sıhhat versın

Günaydın herkese :3:

gunaydın kızlar nasılsınız bebgım ıyı cok sukurde ben bogazımı üşütmüşüm sankı karların üzerinde yatmışım gıbı felaket öksürüyorum ne olacaksa bılmıyorum bu halım.bal ıle karabıber felan alıyorum ıcımı ısıtsın dıye ama ınsallah faydası hemen olur
Geçmiş olsun canım.
Muhtemelen ilaç kullanman gerekir.
Doktoruna danış bence.
Benim sadece burun akıntım bir ay geçmedi.
Günaydın kızlar :70:

Akşamdan beri acayip kasılmalarım var :53: dün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım :50:
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştu :53: eşimde çok telaşlandı :59:
İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı :50:
Buna benzer şeyler yaşayanlar varmı? ilk önce size sormak istedim
Canım korkma hemen.
Ayak sancısı, yalancı sancı filan derler ya öyle bir şey muhtemelen.
inşallah canım.ben bes cok kotu gunler gecırdım.cok zor zamanlarımız oldu.çok uzuldum cok agladım.son bır aydır ıyıyım cok sukur.bakalım bugun neler duyacagım.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.gece ruyamda hep korktum.hep hastaneyle ugrastım ruyamda.allah hayırlara cevırsın.bakalım kzızm neler yapıyor ıcerde.hayırlısı olsun ınsallah
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Biz de yarın kontrole gidiyoruz. :66:

benim oğlum şimdiden babasına benziyor yemek zamanı gelince içerde bi hareketleniyor hadi yemek yemek diye hafif darbelere maruz kalıyorum. yemeğimizi yedikten sonra vurup kafayı yatıyor aynı babası
bide babasının sesine tepki de veriyor bu 2. oğlan babacı anlaşılan :nazar:

hosgeldın canıımm :16: haydi güzel haberler alırız ınsallah.bende aksam 7 de gidecegım inşallah.annemde burada onuda goturecegız torununu gorsun dıyee..

Erva sende hosgeldın canım.aynı aynı korkular bende de var ..erken dogumdan cok kordon dolanmasına takılmıs durumdayım .ama evham yapmamaya calısıyorum.düşündükçe binbir hikaye yazıyorum kafamda.o yuzden Allaha emanet diyıp dua edıyorum napalım..

bambiik magnezyuma ıhtıyac gormedı doktorum sadece gecen ay agız yaralarım cok oldugundan B vıtamınıne baslamıstım.Bakalım bugun gidecegım ek ılac verecek mi.

Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz kepeklicim :69:

Son zamanlarda megnezyuma daha çok ihtiyacımız oluyormuş, bekli bu aralar verir doktorun..
Sen bu şikayetlerini de söyle ama :70:

Günaydın herkese :3:

Geçmiş olsun canım.
Muhtemelen ilaç kullanman gerekir.
Doktoruna danış bence.
Benim sadece burun akıntım bir ay geçmedi.

Canım korkma hemen.
Ayak sancısı, yalancı sancı filan derler ya öyle bir şey muhtemelen.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Biz de yarın kontrole gidiyoruz. :66:

inşallah canım.hayırlı guzel haberler almayı nasıp etsın rabbım hepımıze.bende cok heyecanlıyım.banada dua edın ne olur

Günaydın hanımlarrr,herkese güzel haftalar diliyorum.
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?

aslında tabıkı ınsan bır erkek olsa fena olmaz dıyor.yengemıde kınamıyorum asla ama rabbım saglıklı evlat versınde kzı erkek farketmez.ben bes aydır neler cektım bır allah bılır.bebegım alınacak saglıksız olacak dıye gunlerım gecelerıme karıstı.ne zorluklar yasadık esımle.hergun agladık bebegımız ıcın.çok sukur rabbıme dualarla bugunlere geldık.ama halada ıcımızde bırazda olsa korku var.benım ıcın onemlı olan saglıklı elı ayagı duzgun evlatlar olması.ınsallah rabbım hepımızın yuzuzmuzu guldursun.bebklerımıze yavrularımıza saglık sıhhat versın

ben saçma buluyorum biz ikinciyi kız istediydik çin takvimi falan uyguladım ben hepsi boş çıktı Allah 2. oğlanı nasip etti ben çok mutluyum. önemli olan sağlıklı olması napalım bizde oğul balı yeriz inşallah kız torunumuz olur.....

Son düzenleme:
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?

günaydın canım
bence yarar ben ilkinde yastık koyuyordum gerçekten kolun yoruluyor ama yastıkta iş görüyor öyle herşeye para verirsek vay halimize doğalı daha güzel zaten

biraz önce babychoice sitesine baktım 175 tl ye bilgilerinizi alıp isviçreye yolluyorlarmış + ve - günler varmış onaa göre hesaplanıyormuş tanıtım filmi var
ben saçma buluyorum biz ikinciyi kız istediydik çin takvimi falan uyguladım ben hepsi boş çıktı Allah 2. oğlanı nasip etti ben çok mutluyum. önemli olan sağlıklı olması napalım bizde oğul balı yeriz inşallah kız torunumuz olur.....

hayırlısı olsun canım.benımde bır oglum var bırde kızım olacak nasıpse.allah herseyın hayırlısını versın.ne evlatlar var hayırsız cıkan.ana baba tanımayan.allah oyle seylerden korusun hepımızı

Yumurta çatlamadan önce ilişkiye girilirse kız, çatladıktan sonra girilirse erkek ihtimali artıyormuş diye bir araştırma okumuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.

gunaydın.bende dun aldım emzırme yastıgı ama kucuk.kocamanlarıda vardı.boyle hayvan fıgurlu belıne doluyosun cok buyuktu.hosuma gıtmedı ama buda kucuk bır yastık.acaba gerımı versem yerıne baska bısey alırım.ama zaten onmılyona aldım:90:

Yumurta çatlamadan önce ilişkiye girilirse kız, çatladıktan sonra girilirse erkek ihtimali artıyormuş diye bir araştırma okumuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.

cok fazla sey var bu konuda aslında.ama yumurtanın catladıgını nasıl anlıyosunuzkı.yanı yumurtlama gununumu takıp edıyolar:26:

benim oğlum şimdiden babasına benziyor yemek zamanı gelince içerde bi hareketleniyor hadi yemek yemek diye hafif darbelere maruz kalıyorum. yemeğimizi yedikten sonra vurup kafayı yatıyor aynı babası
bide babasının sesine tepki de veriyor bu 2. oğlan babacı anlaşılan :nazar:

erkeklerin hepsi aynı anacığım,benimkide vurmaya başladığı zaman anlıyorum yemek yeme zamanımızın geldiğini:1:

Back
X