• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet evet bende :1::2::3:
birbirimizi biz anlıyoruz yeri gelince dicem canım ortaya lafıı çok taktım kafaya:17: arayıp sormada yok canım eşimarasın onlar hal hatır sorsun:47:

bi işe yarayacakları zaman pufff ara ki bulasın.. kayınvalidemin dayısının kızı aradı beni ''ben gelirim 1 hafta izin alıp'' dedi, o alabiliyo da torunu doğacak kadına nasıl izin vermiyolar ben anlamadım.. neyse ki kadın dobradır, beni de pek sever, kesin kayınvalideme söyleyecek bikaç söz bulmuştur :23:

ayyy :47::47::47: gelesi yok canım bizimkide öyle nasıl izin alamazlar anlamıyorum baksana el daha insaflı yaaa:29: bu çocuklar onların canı ciğeri yaa doğunca torunları olur

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...

gözün aydın canım, çok şükür olumsuz bişey yok, inşallah da olmaz, sağlıkla kucaklarsın bebişini..

kızlarr oktay usta vitaminli bebek çorbası yapıyorr
6. aydan snraa lazım olucakk
cnm tRİFİNİ Paylş bizimle....
ya kızlar bugün moralmen çok kötüyüm.. babam düştü bacağını kırdı..ameliyat olcak.. mobilyamız haftasonundan beri gelmedi.. bi lamba aldık.. lanet ettim artık satıcısına.. her problemi bize yıktı.. soydukça soydu bizi..eğer ankarada yaşayan varsa bilir.. siteler de lamba avize diye.. sakın ha sakın ordan çöp almayın.. acayip soyguncu bi firma.. eşimin işleri çok karışık bu ara.. o da nerdeyse depresyonda.. daha okulda kayıt dondurmak için dilekçe verdim. bakalım nolcak.. anlıcanızzzzzzzz ufff da ufff.. bu durumdayken bebek napsın yaaa???
cnm çok geçmiş olsun.... rabbim beterinden saklasın...geldimi aksilikler üst üste geliyo...yada biz hassas olduğumuz için o anda vurdum duymaz olamıyoruz....hepsi geçecek inş.. atlatıcaz bu durumları...sen rahat ol yeter...tekrar geçmiş olsun cnm..
ya kızlar ben geçende facebooka oğlum geliyor 2*5 ay kaldı yazm ıştım,kuzednimde yorumda yapmış ayıp ayıp biraz utan falan diye daha öncede göbeğimin resmini çekip yolamıştım gen aynı tepkiyi vermişti,bended yazdım faikrini kendine sakla diye,annem aradı kuzenin sana darılmış ona böylşe demişsin o şaka yapmış diye dedim ben ayıp bişey görmüyorum ayrıca bu ikinci kez böçyle söyleşiyi olunca bende öylededim hem söyleceksede bana telefon açsın oraya yazılmaz öyle herkes görüyo dedim.kendiasi iki hamileliğinde de dah düşünmeye başladıklarında ve hamile olduğundn şüphelendiğinde bütün sülaleye taelefon açmıştı hamileyim doktora gdiyom diye onun yaptığı ayıp olmıuyor,benimki oluyor,haksızmıyım ya söyleyin?

aman çok bilmiş.... seni rencide niye ediyo..mutluluğunu paylaşsın... olumlu konuşsun sende onu bozma... iyi susmamışsın sende vermişsin cevabını... öyle oluyo millet kendi yaptığınına bakmaz... başkalarını yargılamaya gelince önde gelirler...:47:

eska cnm maşallah bebişine..2 kilolara başladık inanılmaz mutlu oluyorum

rana62 cnm sen annesin... ve en doğru şeyi düşünüyo ve miniğini önemsiyosun..burda hepimiz aynı heycanı yaşıyoruz..bence arkadaşında bi tuaflık var..o yüzden ne derse desin boş geç..inş yavrunuz doğsun gör
cez anneliğini..inş rahat ve bilinçli biri olurda sorun yaşamaz...sen devam et bilgilenmeye... ve en keyiflisi bebeklerden konuşmak değilmi..yoksa neden burdayız..hepimizin ortak heycanı..eşler anneler bile bizi anlamazken biz burdayız...

aaah aaah şimdiden bu dert bizi sardı benim annemde abimin oğluna bakıyor gelse bile çok az durup gidecek. kayınvalidemden birşey bekleyemem kadın 70 yaşında ama evde 2 tane bekar görümcem var yaşları bana yakın ama onlardan ses seda yok hiiiç konusunu bile açmıyorlar bende minnet etmek istemiyorum kocişim yeter annemde 2 hafta kalsa yeter gerisini ben hallederim allahın izniyle diyorum ne diyeyim allah yardımcımız olsun:40:

ahh aynı dert bendede var
kendi annem ablamın çocuğuna bakıyor o yuzden ondan çok bi fayda yok.
ama 1 hafta gelicem yanında durucam diyor.

kaynanamda köye gidebilirim diye bni tehdit ediyorr.
deli oluyorumm.
kaynanama hiç bi yere gidemezsn bana kim bakıcak diyorum
suratıma aval aval bakıyor..

eşimde b en varım diyor ama bi bayan lazım.
yemeğimi suyumu yapıcak,gelen gidene bakıcak.

canım erkeklerin yapacağı iş değil kayınvalideni hiç bir yere gönderme gidecek senin doğum zamanını mı bulmuş:47: ayyy ne rahatlar:27::27::27::27:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...
gözün aydın cnm herşey temiz çıkmış için rahatlamıştır:54::29:

kızlar dün kaynanamla alışverişe çıktık bu sefer bna taktı...elbise aldı hamiş elbisesi..bide gitmiş eşarp almış üstüe uysun die..o konuda sıkıntım yok allah razı olsun alır eder...düşünür...eli açıktır..ama kızdığım duygusal anlamda bebişimin heycanını paylaşmamasıydı yoka...ALLAH BENİ ÇARPAR:9: SÜLÜMANNN....HÜREM:9: NEYSE YARIN AFYONA GİDİYO HATUN GEZİYE... SAÇLAR BOYANMIŞ KOKOŞ HACI..KAŞLAR FALAN...BACAĞININ YARISINA KADAR AĞDA ŞİDİ ÜSTÜ KALMIŞ MALUM HACI YA..ÜSTÜNÜ ALDIRMIYO KUAFÖRE BENDE EDEPSİZ GELİN..KOMPLE AĞDACI OLRAK :60: BENDE AĞDA MAK VAR KUAFÖRLERDE OLAN..BULUNSUN DEDİM..ŞİMDİ BANYODA ÇIRT ÇIRT SESİ GELİYO.. AĞDA YAPIYO AY NE GÜLÜYORUM HOŞUMA GİDİYO BAKIMI... BİDE AFEDERSİNİZ 52 BEDEN Bİ GECELİK ALMIŞ ANAM BEN ALMADIM GELİNKEN AHAHA:60: OLMAMIŞ AMA DEĞİŞTİK YERİNE BAŞKA ŞEYLER ALDIK BENDE ARADA KAYNADIM YİNE.... HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN YAZIYORUM BİLGİNİZE BU ARADA KAYNANAM DÜZELDİ SKOLYOZ VARDI AĞRILARI AZALDI...ALLAHTAN KORDONLARI BAĞLI YOKSA KIZ EVLAT ÇOK İSTİYODU BU YAŞTAN SONRA GELMESİN Bİİ GÖRÜMCE:60:

:66::64: SÜPER CNM ÇOK SEV,NDİM HAD, GÖZÜN AYDIN..:nazar:... AY DÜN ÇOK YÜRÜDÜĞÜM İÇİNMİ ACBA İLK DEF BENİMDE SU İÇİNDEYDİ... KONTROL EDİYORUM KENDİMİ GÜN İÇİNDE... ÇOK ŞÜKÜR Başka olmadı...

gözün aydın canım, çok şükür olumsuz bişey yok, inşallah da olmaz, sağlıkla kucaklarsın bebişini..

canım erkeklerin yapacağı iş değil kayınvalideni hiç bir yere gönderme gidecek senin doğum zamanını mı bulmuş:47: ayyy ne rahatlar:27::27::27::27:

gözün aydın cnm herşey temiz çıkmış için rahatlamıştır:54::29:

kızlar dün kaynanamla alışverişe çıktık bu sefer bna taktı...elbise aldı hamiş elbisesi..bide gitmiş eşarp almış üstüe uysun die..o konuda sıkıntım yok allah razı olsun alır eder...düşünür...eli açıktır..ama kızdığım duygusal anlamda bebişimin heycanını paylaşmamasıydı yoka...ALLAH BENİ ÇARPAR:9: SÜLÜMANNN....HÜREM:9: NEYSE YARIN AFYONA GİDİYO HATUN GEZİYE... SAÇLAR BOYANMIŞ KOKOŞ HACI..KAŞLAR FALAN...BACAĞININ YARISINA KADAR AĞDA ŞİDİ ÜSTÜ KALMIŞ MALUM HACI YA..ÜSTÜNÜ ALDIRMIYO KUAFÖRE BENDE EDEPSİZ GELİN..KOMPLE AĞDACI OLRAK :60: BENDE AĞDA MAK VAR KUAFÖRLERDE OLAN..BULUNSUN DEDİM..ŞİMDİ BANYODA ÇIRT ÇIRT SESİ GELİYO.. AĞDA YAPIYO AY NE GÜLÜYORUM HOŞUMA GİDİYO BAKIMI... BİDE AFEDERSİNİZ 52 BEDEN Bİ GECELİK ALMIŞ ANAM BEN ALMADIM GELİNKEN AHAHA:60: OLMAMIŞ AMA DEĞİŞTİK YERİNE BAŞKA ŞEYLER ALDIK BENDE ARADA KAYNADIM YİNE.... HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN YAZIYORUM BİLGİNİZE BU ARADA KAYNANAM DÜZELDİ SKOLYOZ VARDI AĞRILARI AZALDI...ALLAHTAN KORDONLARI BAĞLI YOKSA KIZ EVLAT ÇOK İSTİYODU BU YAŞTAN SONRA GELMESİN Bİİ GÖRÜMCE:60:

:9: :9: :9: :9: :9:Alemsin canım yaaa... :9: :9: :9: :9: :9:

:66::64: SÜPER CNM ÇOK SEV,NDİM HAD, GÖZÜN AYDIN..:nazar:... AY DÜN ÇOK YÜRÜDÜĞÜM İÇİNMİ ACBA İLK DEF BENİMDE SU İÇİNDEYDİ... KONTROL EDİYORUM KENDİMİ GÜN İÇİNDE... ÇOK ŞÜKÜR Başka olmadı...

Kızlar çok teşekkür ederim...Allah'a şükür bir sorun çıkmadı...Yalnız alttan muayene etmişken normal yapabilir miyim diye doğumu bakmadı...Zaten muayene ederken rahim ağzına bişey soktu adını unuttum açtırıp öyle baktı...Doğum için olan kontrol sadece 2 parmak sokulup bakılıyor sanırım...

maşşalah ya kayınvalidene kendine bakıyor ay bende bi baksam kendime artık oooof çok zor geliyor ya ne giysem yakışmıyor helede kış olunca içim kararıyor iyice:93:

:1::1::1: ay çok hoşsun canım görümce gelirse mustafa yusufla büyütürsünüz:27::27:

maşşalah ya kayınvalidene kendine bakıyor ay bende bi baksam kendime artık oooof çok zor geliyor ya ne giysem yakışmıyor helede kış olunca içim kararıyor iyice:93:

biriiii benide bakıma soksunn:1::1::1: canım ağırlaştıkca üşeniyoruz galiba yada bnm gibi içinden gelmiyorda olabilir:26:

Selam herkese :3:

Welcome gözün aydın canım sorun çıkmamış.

Esra benim kaynanamın küçük oğluyla torunu arasında iki yaş var sadece :52:

Slm kızlar nasılsınız:34:
Bizi bugün biraz üzdüler.Yani uzaktalar ama her türlü yetiyorlar yani bi telefon yetiyor herşeyi berbat etmek için.Kayınvaldemlerden bahsediyorum.Sabah bi telefon biz allak bullak...Eşim ayrı yıpranıyor ben ayrı...Herşeyi bizden beklemeleri ve her konuda bizim suçlu olmamız.Yeteeeeerrrrrr diyorum bazen ama işte ana-baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor:37:

Bizi bugün biraz üzdüler.Yani uzaktalar ama her türlü yetiyorlar yani bi telefon yetiyor herşeyi berbat etmek için.Kayınvaldemlerden bahsediyorum.Sabah bi telefon biz allak bullak...Eşim ayrı yıpranıyor ben ayrı...Herşeyi bizden beklemeleri ve her konuda bizim suçlu olmamız.Yeteeeeerrrrrr diyorum bazen ama işte ana-baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor:37:

canım benim dediğin gibi uzak olsanda yakın olsanda buluyorlar sıkmayın canınızı senin durumunu bilmiyorlar mı yaa :47: eşlerimizle iyi olup onlardan gelen herşeyi lafsöz kapı dışarı yapabilsek ama takılıyor:15:

Hoş geldin canım.
Bazıları uzakta da yetiyorlar gerçekten de.
Siz eşinle mutlu olun da gerisi boş.

:9: :9: :9: :9: :9:Alemsin canım yaaa... :9: :9: :9: :9: :9:

Kızlar çok teşekkür ederim...Allah'a şükür bir sorun çıkmadı...Yalnız alttan muayene etmişken normal yapabilir miyim diye doğumu bakmadı...Zaten muayene ederken rahim ağzına bişey soktu adını unuttum açtırıp öyle baktı...Doğum için olan kontrol sadece 2 parmak sokulup bakılıyor sanırım...
cnm onu biliyorum ben kıskaç gibi bişey metal falan... dediğin gibi doğumun nasıl olucanı kontrol için daha detaya derine iniyolar şuanda risk die bakmamıştır...oda biliyosun 37 den sonra bakılıyo...

:1::1::1: ay çok hoşsun canım görümce gelirse mustafa yusufla büyütürsünüz:27::27:

ehuehuehu evet süper yaa :9:

Selam herkese :3:

Welcome gözün aydın canım sorun çıkmamış.

Esra benim kaynanamın küçük oğluyla torunu arasında iki yaş var sadece :52:
:60::9: vallahi çok hoşuma gitti.... hayırlısı büyütürüz artık.. kaynana gelin gezdiririz halasıyla yeğenini:9:

aman cnm ya...boşver... takma kafana sakın..sitem et kız.. ama kimyana ruhuna işlemesin...sevincine hiç bişey gölge düşürmesin..onlardan heryerde var.... onlar diyorum bi isim bulamıyorum... hep eziyet yük olanlar.laflarıyla kırıcı tipler... sen duvarın ör arkasında kendine huzurlu bi ortam oluştur gerisini ...s.. et... diyorum

Back
X