• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

geçmiş artık yetmemeye başladı yeni nesil yüzünden cnm... gurur duy duy.. sonra emo die bi gurup çıktı sonra yok apaçi dansı apaçiler vs... gelecekten pek umutlu değilim.. geçmişimize sahip çıkalım bari elimizde o var çünkü

zaten gecmısımızle guru duyuyoruz bızde.sımdı kım takıyor atalarını gecmısını.sana katılıyorum canım:50:

off bebişlerle sağlıklı bı gun olsun inşallah.
vallah yoruldum sureklı yorgun olmaktan :26:
bende evde olmak ıstıyorum.benıde konu komsum kahvalltıya cagırsın.gunlere gıdeyım caylar içeyim.dedikodu yapayım.olmadı evde picamalarımla mıskınlık yapayım olmaz mı yaa..
ayın 20sınde yasal ıznım baslıyor ama kıyamıorum kı bebısıme 5 hafta daha sıkayım dısımı dogumdan sonra onla oturayım evımde dıorum.. ama cook yoruldum cook:25: :25:

günaydınlarrrr:126:

geçmişi okudum. gece kuşlarımız epey muhabbet etmişler:1:

esrayağmurcum ana kucağınız çok güzelll:81:güle güle kullan canım ii denk gelmiş

bende evde olmak ıstıyorum.benıde konu komsum kahvalltıya cagırsın.gunlere gıdeyım caylar içeyim.dedikodu yapayım.olmadı evde picamalarımla mıskınlık yapayım olmaz mı yaa..
ayın 20sınde yasal ıznım baslıyor ama kıyamıorum kı bebısıme 5 hafta daha sıkayım dısımı dogumdan sonra onla oturayım evımde dıorum.. ama cook yoruldum cook:25: :25:

al ben den de o kadar cnm pazartesi evdeydim evde olmak harika ilk defa kafa izni yaptım...iznim 15 inde başlıyor raporumu patronuma verirken mart sonuna kadar buradayım diyecem dayanabilirsem tabii

cnm benim kıyamam sana... nasıl iş saatlerin... vallahi işiniz zor allah kolaylık versin cnm..
günaydınlarrrr:126:

geçmişi okudum. gece kuşlarımız epey muhabbet etmişler:1:

esrayağmurcum ana kucağınız çok güzelll:81:güle güle kullan canım ii denk gelmiş

sağol cnm evet iyi denk geldi... istediğim modeldi..

ah ah hepimiz aynıyız...ben de 16 şubatta izne çıkmam gerek ama doğum sonrasına erteletcem iznimi 5 hafta daha çalışcam ama çok zor gerçekten gece uykusu da kalmadı zaten...Allah yardımcımız olsun:61:

toplamda kaç kilo aldın canım?

10 oldu cnm... 7 ile devam ederken 2 haftada 3 küsür aldım doktorum feci kızdı 10 a tamamladım..bakalım bu gidişimde kaç almışım aldım kesin ama... 15 ten fazla istemiyordum ama önüne geçmenin imkanı yok sanırım.. ekmek yemeden doymuyorum kahvaltılarda özellikle yemeklerde kullanmamaya çalışıyorum..

günaydın canım ne mutlu sana benim daha bir haftam var.İnşallah iyi haberlerle gelirsin:21:

ayy hadi gözünüz aydın bizde yarın yada yarından sonra gidicez galiba:1:

Teşekkürler canlarım. Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşaallah. Gelince yazarım haberleri. Gidip hazırlanayım. Öppüyorum hepinizi ve tatlı bebişlerinizi:16::16::16:

ah ah hepimiz aynıyız...ben de 16 şubatta izne çıkmam gerek ama doğum sonrasına erteletcem iznimi 5 hafta daha çalışcam ama çok zor gerçekten gece uykusu da kalmadı zaten...Allah yardımcımız olsun:61:

amiin amiin Allahım tum hamılelerın yardımcısı olsun.dayanma gucu versin..

ya ne guzel herkesın kontrolu var ben pazartesı gıttım doktorum bı ay sonra gel dedı.ama hanı ıkı haftada cagıracaktı artık :25:
eşimde kaşınma işte cok sukur hersey yolunda dıye cagırmıyor dıyor ama ben doyamıorum hep bakmak ıstıyorum.

amiin amiin Allahım tum hamılelerın yardımcısı olsun.dayanma gucu versin..

ya ne guzel herkesın kontrolu var ben pazartesı gıttım doktorum bı ay sonra gel dedı.ama hanı ıkı haftada cagıracaktı artık :25:
eşimde kaşınma işte cok sukur hersey yolunda dıye cagırmıyor dıyor ama ben doyamıorum hep bakmak ıstıyorum.

evet haklısın ama yurt dısında butun hamılelık boyunca ıkı yada uc ultrason yapıyolarmıs.bızım gıbı her ay falan olmuyomus yani.yurt dısında olanlar varsa daha ıyı bılırler:52:

Back
X