• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
ben de aynıyım canım sürekli mırıldanıp duruyorum benim eşimde hep tedirgin ya ağlıyorum y da sürekli inliyorum ne olduğunu bilmiyorum ama..

e bakmıştır artık. çocuğunun huyunu biliyordur.

canım izne bugünü saymazsak tam tamına 5 haftam var:62:gerçi çok da az değil ama ben pozitif bakmaya çalışıyorum

olur olur merak etme süpppeeer anne olup herşeye yetişiriz gezmeden de eksik kalmayız:1:

şurda doğurmamıza ne kaldı canım..
5 hafta sonra izne ayrılsan 1 aya kalmaz doğurusun canım:))
doğumdan sonrası hayal şimdi benim için sanki hiç doğurmycam gibi geliyor bana hep orda kalacak bebiş:1:

gögüsleriniz cok mu büyüdü ki kızlar benimkiler öyle cok farklı değil..
hos zaten 90 dı büyümesinler daha fazla:1:

benim küçüktü zaten, şimdi çok hoşuma gidiyolar ay hep böyle kalsınlar eşim de çok memnun :9: çatlak falan da yok inşallah olmaz bundan sonra da..:nazar:

amin canım..
doğustan değil havaleden sonra olmus bebeklerin atesine cok dikkat etmek lazım..

evet ya çok dikkat etmeli, benim kabusum ateş yakınımda büyüğüm de yok bu işlerden anlayan, artık elimde derece şüphelendiğim zamanlar sabahlarım çocuğun başında yeter ki bişey olmasın :18:

kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep

ben de inliyomuşum, sabah soruyor eşim hatırlamıyorum.. tuhaf rüyalar görüyorum, nasıl sinirleniyorum rüyamda anlatamam, o kadar ki uyanıyorum sinirden.. bebişimi gördüğüm rüyaları özledim yaa.. gerçi hep erkek bebiş görüyorum ama olsun, bebişler güzel :8:

cocuk rezil eder valla..
bir de epilepsi hastası sağ tarafı felç yavrunun birseyde diyemiyor kimse anneside cok yakın arkadasm..
Allah şifa versin çocuğa yaa,ailesine de güç kuvvet versin ee birde sabır inş.
:60: :60: Kızın dişlerine hiç bakmadım bileeee..canım ne kadar dikkatlisin :65:
dur bi daha izleyeyim merak ettim dişlerini :60: :60:
:60:baktın mı canım :1: düzgün demi?:53:
gögüsleriniz cok mu büyüdü ki kızlar benimkiler öyle cok farklı değil..
hos zaten 90 dı büyümesinler daha fazla:1:
benimkiler büyüdü zaten büyüktü:1:..iş yerinde en çok göğüslerimin büyüklüğünden utanıyorum yaa:52::52:
eşim daha bana birşey demedi ama kendi uyurken dibinde davul çalsalar duymaz..acaba bende böyle miyimki:52::52:kendimde fark ettiğim çok sık sağa ve sola dönüyorum:49:

şurda doğurmamıza ne kaldı canım..
5 hafta sonra izne ayrılsan 1 aya kalmaz doğurusun canım:))
doğumdan sonrası hayal şimdi benim için sanki hiç doğurmycam gibi geliyor bana hep orda kalacak bebiş:1:

evet canım zaten 3 hafta kalıyor doğuma:1:bebişimle sonradan daha çok vakit geçirmek için böyle yapmak zorundayım.

ayyy aynen. ben şimdi izmirde bi doğum fotoğrafçısının sitesini buldum. onu incelşiyordum. önce anneyi bebiş karnındayken çekmişler. sonra doğum ve bebişin fotoğrafları. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. allahtan açık ofis değil, kendi odam ağlasamda sorun değil:1:inanmaya başladım artık çıkacağına. yoksa bana da hep içimde büyüyecek gibi geliyordu:1:

Allah şifa versin çocuğa yaa,ailesine de güç kuvvet versin ee birde sabır inş.

:60:baktın mı canım :1: düzgün demi?:53:

benimkiler büyüdü zaten büyüktü:1:..iş yerinde en çok göğüslerimin büyüklüğünden utanıyorum yaa:52::52:

eşim daha bana birşey demedi ama kendi uyurken dibinde davul çalsalar duymaz..acaba bende böyle miyimki:52::52:kendimde fark ettiğim çok sık sağa ve sola dönüyorum:49:

utanma canım anne olcaksın sen benim farklı değil öncekinden..
sütüm az olmaz inşallah..

benim küçüktü zaten, şimdi çok hoşuma gidiyolar ay hep böyle kalsınlar eşim de çok memnun :9: çatlak falan da yok inşallah olmaz bundan sonra da..:nazar:

evet ya çok dikkat etmeli, benim kabusum ateş yakınımda büyüğüm de yok bu işlerden anlayan, artık elimde derece şüphelendiğim zamanlar sabahlarım çocuğun başında yeter ki bişey olmasın :18:

ben de inliyomuşum, sabah soruyor eşim hatırlamıyorum.. tuhaf rüyalar görüyorum, nasıl sinirleniyorum rüyamda anlatamam, o kadar ki uyanıyorum sinirden.. bebişimi gördüğüm rüyaları özledim yaa.. gerçi hep erkek bebiş görüyorum ama olsun, bebişler güzel :8:

evet bir de tuhaf rüyalar görüyorum kaan kocatepenin sitesinde baktım bu haftalarda garip rüyalar görülebiliyormuş normal yani

evet canım zaten 3 hafta kalıyor doğuma:1:bebişimle sonradan daha çok vakit geçirmek için böyle yapmak zorundayım.

ayyy aynen. ben şimdi izmirde bi doğum fotoğrafçısının sitesini buldum. onu incelşiyordum. önce anneyi bebiş karnındayken çekmişler. sonra doğum ve bebişin fotoğrafları. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. allahtan açık ofis değil, kendi odam ağlasamda sorun değil:1:inanmaya başladım artık çıkacağına. yoksa bana da hep içimde büyüyecek gibi geliyordu:1:

ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle:1:
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine:1:

ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle:1:
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine:1:

Back
X