- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.181
Canım maşallah 16 kilo almışsın,azda değil bende 61 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 kilodayım ama bariz kiloluyum ve heryerimdende belli oluyo aldığım kilolar:18:
ay bu rakamlar çok tanıdık geldi kızlar

hoşgeldin canım
canını sıkma bazen adamlar öyle boş şeylerle ilgilenselerde yada ne yaptıklarını bilmiyorlar kimbilir kafalarında kaç tilki dönüyordur da biz anlamıyoruzdur eşimden biliyorum ' eeee hayatım bi cavap versene ne yapacaz diyorum duruyor şöle bi 5-10 dk sonra cevap veriyo 'ya kafamda başka şeyler var dur sırası gelince 'diyor.esnafmısınız canım dükkan dedin de . ama seni çok iyi anlıyorum ben çeşmede oturuyorum daha bebeğe hiçbirşey almadım hadi izmire gidelim en azından birşeyler alalım tama diyor ama yok bi hareket kendisi haftada bir gidiyor mal almayada hadi benimki o kadar önemli değil diye sesimi çıkartmırum .ama senin evmiş canım inşallah en kısa zamanda kafalarına dank ederde işini hallederler canım.
cnm benim eşim normalde itfaiyeci ve tek iş yapıyordu çok rahattık belli bir düzenimiz vardı..dükkan aslında kaynanamların ve bu zamana kadar bekar görümcemle kaynanam idare ediyordu biz rahattık ama 2-3 ay önce görümcem sıkıldı dükkan işinden başka bir işe girdi, dükkanda kaynanamla eşime kaldı..benim kızdııgm yanı,madem başka işe girmek istiyorsun dükkanı ya devretiya kapat git..neden pat diye bizim başımıza yıktın gittin..ve birde bu kadar sıkıntıya karşın biz kuruş görmüyoruz o da ayrı bi sorun..

ve her zaman kaynanamlar fln da hep önceliği kendi işlerine,kendi kızlarının problemlerine veriyorlar ona deli olyorum..hani bir laf varya koyun can derdinde kasap et,bizimki o hesap oluyor..