• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

amiin canım sen nasıl oldu geçti mi hastalığın
biraz daha iyiyim tatlım allaha şükür haftasonuda iyice dinlenirim atlatırım herhalde bişeyciğim kalmaz

canıım onu doktorumda dedi doğumu iznini erken başlatırıız dedi ama bebek geç doğarsa 8 hafataya kadar doğmazsa diye düşünyrm:26::26: ben istifa etmeden çıkış yapamazlar yaparlarsa tazm vericekler cnm bnm istfamı bekliyrlar izin btimi:26:

maşalllah prensesekeyfi yerinde:nazar:
tatlım 8 haftada bebek hala doğmazsa hiç bi sıkıntı olmuyo 1 haft 1 hafta rapor yazıp iznini uzatıyo doktor orda bi sıkıntı yok yani 8 hafta bitti misal hala doğum olmadı 1 hafta daha rapor yazıyo doktor yine olmadı 1 hafta daha yazıyor ve doğum sonrası izinlerinden yemiyo

canıım onu doktorumda dedi doğumu iznini erken başlatırıız dedi ama bebek geç doğarsa 8 hafataya kadar doğmazsa diye düşünyrm:26::26: ben istifa etmeden çıkış yapamazlar yaparlarsa tazm vericekler cnm bnm istfamı bekliyrlar izin btimi:26:

öyle canım sorma
benim ssk işini sorabilmiş miydin
iki arkadaşıma sordum bu durumu onlar da alırsın rapor parasını sıkıntı olmaz dediler
alamazsam zaten gidip onlardan tahsil edicem:52:

öyle canım sorma
benim ssk işini sorabilmiş miydin
iki arkadaşıma sordum bu durumu onlar da alırsın rapor parasını sıkıntı olmaz dediler
alamazsam zaten gidip onlardan tahsil edicem:52:

kızlar 45 dk ayrıldım bilgisayarın başından maşallah sayfalar ilerliyivermiş :52: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsinizz:71:

vallahı aynaya bakamaz oldum artık.resmen cadıya döndüm.benımde ıyı bır bakıma ıhtıyacım var:60:
:1::1:est. tatlım yaaa:1::1:ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum
slmmm kızlar nasılsınız biz geldikkk geçmişe bakamadım ama işten kaçak girdiğimde gördüm
mesacım, aysucum, discopur geçmiş olsun kızlar dikkatedin kendinize
didemcimm sana bişi sorcam işyerimden aradı müdürüm kabul ederlerse izne erken çık diyor yerime sözleşmeli birini alacaklar doğumdan sonra da istiifa edersiniz kadrona geçiririz dediler ben dönmek istmyrdum işe zaten gece mesaisi flan. mantıklı mı sence
Selam tatlım hoşgeldinn:71:epey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum:1:

ewet saçımı kestrdm uzamştı iiden kestrdim hafifledim geldim :66:
sıhatler olsun tatlım:128:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız :74:
hoşgeldin tatlım , bi yandan azıcık atıştırıyorum canım sen nasılsın:56:
benim canım hergün çalışmak istemiyo işin kötüsü cmt de çalışıyorum
Allah kolaylık versin canım..sen daha fazla izne çıkmayı iple çekiyorsundur
hoşbldk ttalımm
nasılsın canım bi yaramazlık yok inş.
kızımın yerinde ben bugün yerimden zor kalkar oldum hep uyumak istiyorum iyi ki çalışmıyorum şu anda
valla çalışanlara allah yardım etsin ben sabahları başımı kaldıramıyorum
ben de zor uyanıyorum mecburen..ama h.sonu bol bol acısını çıkarıyorum:16:
tatlım 8 haftada bebek hala doğmazsa hiç bi sıkıntı olmuyo 1 haft 1 hafta rapor yazıp iznini uzatıyo doktor orda bi sıkıntı yok yani 8 hafta bitti misal hala doğum olmadı 1 hafta daha rapor yazıyo doktor yine olmadı 1 hafta daha yazıyor ve doğum sonrası izinlerinden yemiyo
ayy tatlım Beyaz masa gibisin 1::1:

ayy canımallah sizin gibi çalışanlara yardım etsin ben bir haftadır eşime yardım ediyorum evin işlerine yetişemez oldum :18:

Teşekkür ederim canım valla bana özellikle bu hafta çok zor geçti işyerinde normalde 3 kişi aynı yerde çalışıyoruz ve 2 arkadaş hasta oldu 1 hafta rapor aldılar gelmediler bir de üstüne işler acayip yoğunlaşınca öldüm yorgunluktan

Back
X