- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.341
Evet canım erkek...KAAN paşa geliyor...Yaşım 26 eşimde 30...
kız ozaman erken daha.bende ucuncuyu ıstıyorum ama yasım 34 ne zaman doguracamda ne zaman bıdaha hamıle kalacagım ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım erkek...KAAN paşa geliyor...Yaşım 26 eşimde 30...
35 yaşındayım canımhey maşallah yaa..kaç yaşındasın ki tatlım sen 15 senedir çalışmışsın hemde istikrarlı bir şekilde
fotoğraf makinesiyle çekilenleri yükleyemedin mi canım
Ayrıca , bebişlerin burçlarının yanı sıra isimleri de karakterlerine yansıyormuşş..bakalım nsl olacaklar![]()
yok yukleyemedık canım.aslında fotograf makınesındekıler daha guzeldı.canlı renkler falan.olmadı bı turluhey maşallah yaa..kaç yaşındasın ki tatlım sen 15 senedir çalışmışsın hemde istikrarlı bir şekilde
Ayrıca , bebişlerin burçlarının yanı sıra isimleri de karakterlerine yansıyormuşş..bakalım nsl olacaklar![]()
35 yaşındayım canım
çok iyi olur aslında canım ya ben isterim DORTİ
ılk cocukmuydu senın canım.kız yaşlanmadık bız daha.uc bes cocuk daha yaparız oh ohhhhhh![]()
hey maşallah yaa..kaç yaşındasın ki tatlım sen 15 senedir çalışmışsın hemde istikrarlı bir şekilde
yeşim dumanlı yazarsan ben cıkarım acıgım suanda.
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Heeee benimki de öyle diyoo.1 senede zor bulduk.Doğsun bizim prenses çalışmalara kaldığımız yerden devam diyoo![]()
![]()
![]()
![]()
Canım 2. çocuğu kısa süre içinde düşünüyor musunuz...Dün sabah eşime diyorum...Hamile olana kadar rahattın salıp duruyordun veletleri ama doğumdan sonra sen korunacaksın dedim çünkü ben apla korunamam apları içmeyi hep unuturum...Aklıma geldi sipiral taktırmak ama söylemedim...Bana ne dedi beğenirsin...Bunu 17 ayda bulduk 2. hemen başlamak lazım...
evetevetbenım canım
Heeee benimki de öyle diyoo.1 senede zor bulduk.Doğsun bizim prenses çalışmalara kaldığımız yerden devam diyoo![]()
canım sarışın olan dimi?
kızlaaar ben artık eve çıkayım dondum sabahtan beri dükkanda şöle sıcacık sobamıda yakayım 2 saat sonra tekrar girerim boş bırakmam ay resmen hastalık oldu bu topik bende ya şimdilik iyi akşamlar![]()