• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kız ozaman erken daha.bende ucuncuyu ıstıyorum ama yasım 34 ne zaman doguracamda ne zaman bıdaha hamıle kalacagım ayol:1::1:

Bana göre erken canım...Biraz büyüsün diyorum...Duruma göre bakarız diyorum...Sen baka dur dedi bana...Sipiral taktırayım diye düşünüyorum ama izin vermez gizli taktırırsamda vallah yanıma uğramaz...

Heeee benimki de öyle diyoo.1 senede zor bulduk.Doğsun bizim prenses çalışmalara kaldığımız yerden devam diyoo:52::52:

Bu sefer kız olacakmış...Yaa erkek olursa diyorum 3 erkek kafayı yerim...Yok yok kız olacak diyor...

selam kızlar
bence ikinci çocuğu düşünenler fazla ara vermeden yapsın ikisi aynı arada büyür. benim bu ikinci cocuğum ilk cocuğum 6 yaşında aralarında epey yaş farkı var. benim içinde zor oluyor. keşke erkenen yapsaydım ikiside büyürdü şimdi

Bana göre erken canım...Biraz büyüsün diyorum...Duruma göre bakarız diyorum...Sen baka dur dedi bana...Sipiral taktırayım diye düşünüyorum ama izin vermez gizli taktırırsamda vallah yanıma uğramaz...

Bu sefer kız olacakmış...Yaa erkek olursa diyorum 3 erkek kafayı yerim...Yok yok kız olacak diyor...

ıkı sene sonra yaparsın sende kırma kocacıgını:74:

selam kızlar
bence ikinci çocuğu düşünenler fazla ara vermeden yapsın ikisi aynı arada büyür. benim bu ikinci cocuğum ilk cocuğum 6 yaşında aralarında epey yaş farkı var. benim içinde zor oluyor. keşke erkenen yapsaydım ikiside büyürdü şimdi

aynen canım cok haklısın.benım oglum 12 yasında ve ben nısanda dogum yapacagım kısmetse.senınkılerın cınsıyetı ne canım

Öyle hissettiysen ne mutlu bana tatlım:21::21::21:
:16::16::16::16::16::16:

Canım benim dr.um daha doğumla ilgili bişey demiyor...Normalde benimde adet döngüme göre 21 Nisan ama usg göre 8 Nisan...Bende usg göre hazırlıyorum kendimi...Annemde kayınvalidemde sen Maer sonu doğurursun diyorlar...Hele kayınvalidemin demesi beni bazen panikletiyor...Çünkü hisleri çok kuvvetli...Az önce annemi aradım anne ben adetime göre 8,5 usg göre 9 aya giriyorum haberim yok...Annemde ah saf kızım benim doğuracan artık haberin yok diyor...Ama merak etme canım Koç erkeğide Boğa erkeğide ikiside zor erkek...Çekeceğimiz var...

yaaa sizin yine faklı biz 3 boğa oturacağız evde çok can sıkıcı:27::27::27: tatlım sen usgye göre mi plan yapıyorsun bnmde kafama en çok takılan konu gerçekten usg mi adet tarihine göre mi hoş bebişler kafalarına göre geliyor bazen ama

ayyyyy bu erkekler çok alem yaaa :9::9::9: bende dün uykuyla karışık eşime bebek olayına ara verelim diyormusum :27: gözüm korktuu doğmadan kzum
Canım 2. çocuğu kısa süre içinde düşünüyor musunuz...Dün sabah eşime diyorum...Hamile olana kadar rahattın salıp duruyordun veletleri ama doğumdan sonra sen korunacaksın dedim çünkü ben apla korunamam apları içmeyi hep unuturum...Aklıma geldi sipiral taktırmak ama söylemedim...Bana ne dedi beğenirsin...Bunu 17 ayda bulduk 2. hemen başlamak lazım...[/QUOTE]

Heeee benimki de öyle diyoo.1 senede zor bulduk.Doğsun bizim prenses çalışmalara kaldığımız yerden devam diyoo:52::52:

benimkide 40 çıksın başlarız çalışmalara diyo:1:

slmmm kızlar nasılsınız biz geldikkk geçmişe bakamadım ama işten kaçak girdiğimde gördüm

mesacım, aysucum, discopur geçmiş olsun kızlar dikkatedin kendinize

çok saol nisacım.

çok güzellermiş cnm güle güle dağıtırsınız inşallah.

Back
X