- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.401
çizgi filmmi:)
ben bi tek calliu mu ne varya onu seviyorum:)
sen git bi dene bakalıımmm
ben bi tek calliu mu ne varya onu seviyorum:)
sen git bi dene bakalıımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın tatlım stresse girmemek elde değil, ama tek dayanağın bebiş olsun canım ki zaten odur da..onu düşünerek sıkıntı yapmamaya çalışki o da etkilenmesin yazıık
bız hala ısım bulamadık kız nerdeyse dogacak bız daha ısım arıyoruz![]()
iyi akşamlar hepinize.
netim bozuktu iki gündür giremedim neyseki düzeldi.
ayy kızlarr ben iyice ağırlaştım yaa...
artık dışarda gezmek falan bana eziyet gibi...
allah allah bu akşam dizi falan var mı izlenecek herkes nerde böle?bayans,kemay sizden naber?
slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
herkese ii akşamlar kızlar ne var ne yok bende skldım wallla otr otr yaa eşim başımda sol yanına yat surekli dyr offffsueylül tatlım belki ciddi deildir şaka yapyrdr ha
![]()
yok canim saka deil.gayeten ciddi.hastanede ismini yazdiracam diyor.ay herkes cocukla dalga gecer ya.
slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
cnm alay bir yanada anlamı çok kötü o ismin ya ölüm demek..hiç hoş değil valla bence ciddyse vazgeçir..anlamı ölüm olan bir ismi koydurma..
kızlar sm geçmişi okuyordum ancak yazıyorum..yine sinir küpüyüm ,olanları söylimde sizde şaşın..
ben sabahtan beri kaynanamları büyükçekmede hasta ziyaretinde sanırken meğerse onlar bgün ümraniyedeki büük görümcemdelermiş..hemde burda dibimde otran ortanca görümcemle gitmişler..
işin sinir yanı resmen keklediler beni yani..hem bi gün daha büyükçekmece merasimi hala var,hem bizi sabah 9da arayıp eşime dükkana git dediler ( halbuki görümcem 15dk burdan geçte gitseler olurdu sabahın 10unda sanki altın dağıtıyorlar) ,, hemde bana hiç demediler gidiyoruz sende gelirmiisn die,resmen kaçmışlar,planlı bir kaçış yani..üstelik hiç bi sıkıntımızda yok yani..evede gelmişler hiç eşime flnda haber vermemişler,eşimde dükkanı kapatıp anahtarı bırakmaya çıktı,eve geldi söyledi bana .. o kadar sinirlendim ki anlatamam, büyük görümcemde bel fıtıgı var neymiş fıtıgı tutmuş,onun için vazgeçmişler büyükçekmece ziyarteinden..bende dedim eşime sanki ölümlü hasta tövbe yaa..onuda bırak madem hasta söylselerdi insan gibi gidicez diye,hemde şart mı sabahın 10nda koşmaları yani..yani kızgınlıgım kat be kat arttı resmen,eşime dedim büyükçekmeceye gitceklrse söyle pazar günü dükkanı kapatıp gitsinler,daha benden müsamaha beklemesinler yeter..:84:
evet ervacım görüyorsn yazdıklarımı,artık Allaha havale ettim ve o kadar alındımki yaptıklarına anlatamam...
dorticiğim şekerinde sepette çok güzel..bende çok heves ettim şeker işini ama ne maddi ne manevi olmuyor olmuyor olmyor..
siz de mi cnm bizde hala oğlana isim bulamadık,nerdeyse doğacaklar isimsiz kaldı zavallılar..
iyi akaşmlar cnm ,valla aynı bende bu ara öyle ağır gibi hissediyormki sanki son aydayım ne hikmetse..
slm cnm,iyi diyeceğim ama değilim ne yazıkki,milletle uğraşmaktan..adamında baş ağrısı tuttu dikti nalları yatıyor,tabi uykusuzluktan nolcak..
aysucugum nasıl oldn biraz iyimisin? sanırım iyisin yanlış hatırlamıyorsam ütü yapayım demişsin..
aaaama önce bebişin annesnin rızasını alması lazım bunun için![]()
cnm alay bir yanada anlamı çok kötü o ismin ya ölüm demek..hiç hoş değil valla bence ciddyse vazgeçir..anlamı ölüm olan bir ismi koydurma..
ay anlamını blmyrdum hiiç bencede koymayın sakınn bence eşin de blmyrdur anlamını :44:
harbiden ya bayanscım sinir olmamak elde değil kuzum sende onlara hiiiiiç minnet etme ne olursa olsun sen değil onlar senin peşinden koşsunlar allah inşallah seni onlara muhtaç etmez de daha fazla strese girmeyesin canım
kızlar merhaba. ben bu civcivbebeye sinir oldum1 hafta olmasına rağmen hala ürünlerimi kargoya vermedi. maillerime cevapta vermedi. Kredi kartından peşin peşin çekmeyi biliyorlar ama. Ben bunları nereye şikayet etmeliyim? Tüketici hakları ilgilenir mi bunla?
cnm bu konularda hiç bilgim yok ama sitede telefon numarası yok mu arayıp haşla telefonda,birazda korktmak amaçlı sizi tüketici haklarıan şikayet ettim, siparişimide iptal eicem fln de bence..
bayanscım sende artık bırak şunlarla uğraşmayı Allah aşkına neden bebeğine zarar veriyorsun ki bu tarz sinir harpleri bebek doğduktan sonra sana yol su elektrik olarak geri dönecek bunu biliyormusun :)) işin esprisi bi tarafa onlar sıcacık yataklarında uyurlarken sen çocuğun stresi ve sıkıntısıyla uğraşıyor olacaksın neden bebeğinin ruh sağlığına etki etmek pahasına bunları kafana takıp kendini yıpratıyorsun ki boşver ya kim nereye gidiyorsa gitsin uyuyosundur dedik diyecekler sen de birşey diyemeyeceksin ne diyebilirsin ki evet belki de uyuyordun o saatte uyumuyor olsan dahi minareyi çalan kılıfını hazırlıyor elbet sundukları bahaneye karşı çıkmayacaksın olan sana olmuş olacak en önemlisi de bebeğine
ben aile apartmanında oturuyorum mesela kayınvalidem yengeler falan her zaman her yere giderler çağırma olayını da hiç takmam çağırmazlar da zaten ama cidden umursanacak çok daha mühim şeyler var şuan bizler için onlarla kafanı yorma bebeğine zarar verme cnm![]()
datlum anlamını öğrendin...ölüm demek..... int bi araştır belki eşin takılıyodur sana cnm...slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
bayanscım sende artık bırak şunlarla uğraşmayı Allah aşkına neden bebeğine zarar veriyorsun ki bu tarz sinir harpleri bebek doğduktan sonra sana yol su elektrik olarak geri dönecek bunu biliyormusun :)) işin esprisi bi tarafa onlar sıcacık yataklarında uyurlarken sen çocuğun stresi ve sıkıntısıyla uğraşıyor olacaksın neden bebeğinin ruh sağlığına etki etmek pahasına bunları kafana takıp kendini yıpratıyorsun ki boşver ya kim nereye gidiyorsa gitsin uyuyosundur dedik diyecekler sen de birşey diyemeyeceksin ne diyebilirsin ki evet belki de uyuyordun o saatte uyumuyor olsan dahi minareyi çalan kılıfını hazırlıyor elbet sundukları bahaneye karşı çıkmayacaksın olan sana olmuş olacak en önemlisi de bebeğine
ben aile apartmanında oturuyorum mesela kayınvalidem yengeler falan her zaman her yere giderler çağırma olayını da hiç takmam çağırmazlar da zaten ama cidden umursanacak çok daha mühim şeyler var şuan bizler için onlarla kafanı yorma bebeğine zarar verme cnm![]()