- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.481
kızlar artık uykum çok geliyo oysa geç kalkıyorum.dünde sızmıştım..kendine cici bakın...bebişlerede.. çok öptüm sizi aeo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık uykum çok geliyo oysa geç kalkıyorum.dünde sızmıştım..kendine cici bakın...bebişlerede.. çok öptüm sizi aeo..
bugün yetişemedim cnm..bi kızı hast yatırmışlardı 5-6 hafta tutucaklarmış bebeğim tv de sebebi neydi..erken doğum riskimi vardı... kaç haftalık baktınma ona bugün... gecedi sanırım
onu ben de bilmiyordum..üstelik meme ucunu verirsen bebek emerken hava da alıyo ve bu da gaz yapıyo bebekte ve işte o gazı çıkarmakta bi problem..stresli annelerin bebeği dünyaya gelince çok gazlı olurlarmış galiba benimki de çok gazlı olacak..yavrum iyi olsunda aman gazlı olsun razıyım ya..
bugün yetişemedim cnm..bi kızı hast yatırmışlardı 5-6 hafta tutucaklarmış bebeğim tv de sebebi neydi..erken doğum riskimi vardı... kaç haftalık baktınma ona bugün... gecedi sanırım
evet kizlar meme ucu etrafindaki kahverengi kisimla beraber vermek gerekiyo komple bebegin agzina burda emzirmeyi ögretiyolar hemsireler o yüzden biliyodum ben
bu arada kızım da hasta..bugün ateşlendi..ateş düşürücü şurup falan verdik..yavrum şimdi uyuyor..
canim eger acilma varsa rahimde anneyi burdada 36.haftaya kadar hastanede tutuyolar erken dogmasin diye birde her ihtimale karsi cigerleri gelissin diye igne vuruyolar.biliyolarki evde anneye istirahat verilsede bir sekilde ayaga kaliyo garatiye almak icin yatiriyolar.36 dan sonra cikariyolar zaten sonrasindada gelse artik bir problem olmuyo..
sueylül eline sağlık,afiyet olsun...
Bir şey soracağım bebeğim tv izliyorum..Hep çocukları 5 - 6 tane,ben genelde yurtdışındaki ailelerin daha az çocukları oluyor diye düşünüyordum..Her çocuk için aileye para veriyorlar mı?
canim eger acilma varsa rahimde anneyi burdada 36.haftaya kadar hastanede tutuyolar erken dogmasin diye birde her ihtimale karsi cigerleri gelissin diye igne vuruyolar.biliyolarki evde anneye istirahat verilsede bir sekilde ayaga kaliyo garatiye almak icin yatiriyolar.36 dan sonra cikariyolar zaten sonrasindada gelse artik bir problem olmuyo..
bu arada kızım da hasta..bugün ateşlendi..ateş düşürücü şurup falan verdik..yavrum şimdi uyuyor..
canim burdaki ailelerin en az 3 cocugu var.evli veya evlilik disi herkes cocuk yapiyor.devlet nufus artsin diye cocuk yapin diyor kadinlara.her cocugun tum masraflarini gebelikten itibarendevlet karsiliyo.anne ister calissin ister calismasin.devlet cocugun saglik,giyim,egitim ve yiyecek masraflarini oduyor.anneyede hamileyken ucretsiz saglik sigortasi yapiyor.hamile anneye yiyecek yardimi yapiyor.belirli bir para oduyolar.aile zenginde olsa fakirde olsa devlet bakiyor.mesela bende devletten faydalaniyorum.
canim burdaki ailelerin en az 3 cocugu var.evli veya evlilik disi herkes cocuk yapiyor.devlet nufus artsin diye cocuk yapin diyor kadinlara.her cocugun tum masraflarini gebelikten itibarendevlet karsiliyo.anne ister calissin ister calismasin.devlet cocugun saglik,giyim,egitim ve yiyecek masraflarini oduyor.anneyede hamileyken ucretsiz saglik sigortasi yapiyor.hamile anneye yiyecek yardimi yapiyor.belirli bir para oduyolar.aile zenginde olsa fakirde olsa devlet bakiyor.mesela bende devletten faydalaniyorum.
Geçmiş olsun,dikkat etmek lazım..Benim oğlan iki antibiyotikle anca kendine geldi şükür..
İki-üç alıntı nasıl yapıyorsunuz?
$u millette bir ilginc bizle beraber 3 ziyaretci okuyo bu saattehadi biz birseyler paylasiyoruz konumuz ortak ya onlar anlamis degilim
sağol canım..senin oğlana da geçmiş olsun..
ya şu bebeğim tv ye biraz bende takılayım bari..hiç izlemiyorum..travel livingte hamile olduğumu bilmiyordum var o hoşuma gidiyor ara ara ona bakıyorum..8 çocuklu aile de bi ara hoşuma gidiyordu ama artık onu da bıraktım zaten hep aynı bölümleri sıktı..luli tvyle bebeğim tv aynı kanaldaydı gece bebeğim tv oluyordu 12 den sonra gene aynı şekilde mi acaba..