• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

3 tane minicik çatlak yakaladım karnımda kızlar ışıkta belli oluyo ve karnımın altında.:27: Göğüsleri harita gibi zati..yanlarımdada var çatlak çok umrumda değil ergenlik çatlaklarımda olduğu için önemsemiyorum... Desenize artık mayonkini giycem kanımı kapatmak için( kadınlar havuzunda):9:

burcubilen,tiancu,dscopur,blues13,..ERVA..,eska,

selammm kızlar :71: geçmişten geliyorum beeeen:52: yani okudum geldim ay aslında hiiiiiç hali yok kaç gündür dükkanda iş başı yapınca çok yorulmuşum bugün saat tam 12:30 kalktım yuuuh dedim kendime hiç bu saatte kalkmam ama demek ki yorulmuşum allah sürekli çalışan arkadaşlarımıza kolaylık versin ,dinçlik versin:66:

eee herkes iyimi bakiyim:86:

Kızlar pğlım hep bi tarafıma ağırlık veriyo..poposu ile..kafası şşağıda çünkü... Koaburgam nasıl ağrıyo anlatamam... şimdi böyle daha büyüyünce ne olcak die düşünmeden edemiyorum..:26:

3 tane minicik çatlak yakaladım karnımda kızlar ışıkta belli oluyo ve karnımın altında.:27: Göğüsleri harita gibi zati..yanlarımdada var çatlak çok umrumda değil ergenlik çatlaklarımda olduğu için önemsemiyorum... Desenize artık mayonkini giycem kanımı kapatmak için( kadınlar havuzunda):9:

ahh ahh benimde göğüs altlarım harita gibi karnımda dün kaşıntıdan bi hal oldu tırmalayasım geldi bi ara çatlıcak diye elleyemedim burdan kızlar havuçla badem yağını önerdi ondean aldım bügün kaşıntı yok çok şükür ama kızım sağıma bi dayandı böbreğime nasıl bi baskı yapıyo canım çok yanıyo eliriyorum galiba :52::52::52: evde olunca insan hep kendini dinliyo

işte insanoğlu kendinde olmayanı istiyor hep mesela benim saçlar kıvırcık hep düz saçım olsun istemişimdir
tatlım hamile kalmadan önce çalışmak keyifliydi ama artık hiç keyifli gelmiyo heleki cumartesi günleri işkence gibi çünkü biliyosun darmadağın bi ev seni bekliyo iş yapcak halin yok 1 günün var boş ondada ne yapcanı şaşıyosun normalde öğlene kadar işini bitirir gezersin ama hamileyken olmuyo

evet öyle düşününce keyifli görünmüyo tabi, yardımcı olacak biri lazım.. Allah kolaylık versin canım..

burcubilen,tiancu,dscopur,blues13,..ERVA..,eska,

selammm kızlar :71: geçmişten geliyorum beeeen:52: yani okudum geldim ay aslında hiiiiiç hali yok kaç gündür dükkanda iş başı yapınca çok yorulmuşum bugün saat tam 12:30 kalktım yuuuh dedim kendime hiç bu saatte kalkmam ama demek ki yorulmuşum allah sürekli çalışan arkadaşlarımıza kolaylık versin ,dinçlik versin:66:

eee herkes iyimi bakiyim:86:

merhaba canım, bebişimle ben iyiyiz sen nasılsın?

Kızlar pğlım hep bi tarafıma ağırlık veriyo..poposu ile..kafası şşağıda çünkü... Koaburgam nasıl ağrıyo anlatamam... şimdi böyle daha büyüyünce ne olcak die düşünmeden edemiyorum..:26:

Esra hani demiştim ya ''ben biyerini hissedemiyorum anlamıyorum'' falan diye, dün akşam elim karnımda uzanırken öyle tesadüfen topuğunu çıkardı elime doğru, itti, kaydırdı biraz aşağıya, muhteşemdi, ilk kez böylesine gerçek ve yakın hissettim bebişimi.. :nazar: kucaklayıp okşamak istedim hemencecik :70:

ahh ahh benimde göğüs altlarım harita gibi karnımda dün kaşıntıdan bi hal oldu tırmalayasım geldi bi ara çatlıcak diye elleyemedim burdan kızlar havuçla badem yağını önerdi ondean aldım bügün kaşıntı yok çok şükür ama kızım sağıma bi dayandı böbreğime nasıl bi baskı yapıyo canım çok yanıyo eliriyorum galiba :52::52::52: evde olunca insan hep kendini dinliyo

kaşıma canım daha çok çatlarmış. kızlar sağda oğlanlar solda oluyor sanırım bende oğlumu hep solumda hissediyorum sağ taraf resmen boş.

blues13

canım bende allaha şükür iyiyiz sadece geç kalkınca hala o halsizliği yaşıyorum yattıkça yatasım geliyor annem derdi' uyku kırk kantar uyudukça artar' valla şimdi yatsam yine uyuyacam yani o derece :97:

Son düzenleme:
ahh ahh benimde göğüs altlarım harita gibi karnımda dün kaşıntıdan bi hal oldu tırmalayasım geldi bi ara çatlıcak diye elleyemedim burdan kızlar havuçla badem yağını önerdi ondean aldım bügün kaşıntı yok çok şükür ama kızım sağıma bi dayandı böbreğime nasıl bi baskı yapıyo canım çok yanıyo eliriyorum galiba :52::52::52: Evde olunca insan hep kendini dinliyo
:17: Annelik bu sanırım... Yğ falan rahatlatır cnm ama bi yere kadar die düşünüyorum... Azalta bilir ama uğraşamıyorum öyle şeylerle vallahi...
bende öylyim canım ya yatağa acayip bağlandım heeepp yatsam diyorum :44:
:27: Demek ağırlaşıcaz demekle bunu kasdediyolar..... Malum 7 ler bitti çoğumuzn 8 de olan hatta 9 a girecek arkadaşlar bile var...
evet öyle düşününce keyifli görünmüyo tabi, yardımcı olacak biri lazım.. Allah kolaylık versin canım..

esra hani demiştim ya ''ben biyerini hissedemiyorum anlamıyorum'' falan diye, dün akşam elim karnımda uzanırken öyle tesadüfen topuğunu çıkardı elime doğru, itti, kaydırdı biraz aşağıya, muhteşemdi, ilk kez böylesine gerçek ve yakın hissettim bebişimi.. :nazar: Kucaklayıp okşamak istedim hemencecik :70:

:16::17: Hadi gözün aydın...mükemmel bişi gerçektende...bende ancak poposuna vura biliyorum oğlumun şimdiden alışsın nazlı büyümesin:9:

canım bende allaha şükür iyiyiz sadece geç kalkınca hala o halsizliği yaşıyorum yattıkça yatasım geliyor annem derdi' uyku kırk kantar uyudukça artar' valla şimdi yatsam yine uyuyacam yani o derece :97:

ayyy benim annem de aynısını der :9: doğru gerçekten.. insan bi türlü ayılamıyo, sabah erken kalkmayınca gün kaçmış gitmiş gibi oluyo..

:17: Annelik bu sanırım... Yğ falan rahatlatır cnm ama bi yere kadar die düşünüyorum... Azalta bilir ama uğraşamıyorum öyle şeylerle vallahi...

:27: Demek ağırlaşıcaz demekle bunu kasdediyolar..... Malum 7 ler bitti çoğumuzn 8 de olan hatta 9 a girecek arkadaşlar bile var...

:16::17: Hadi gözün aydın...mükemmel bişi gerçektende...bende ancak poposuna vura biliyorum oğlumun şimdiden alışsın nazlı büyümesin:9:

:8: teşekkürler canım.. ben bilemiyorum öle popo falan şaplak atamıyorum o yüzden, doğmasını beklicez napalım..:emir_bebek:

ay kızlar ben çıkayım baride biraz evle ilgileneyim en azından açılırım balkonu falan yıkayayım hava alyım hepinizi öpüyoruuuuummm:16::16::16::16::16::16:

naber kızlar nasılsınız.ben bugun havayı fırsat bilip kardeşimle çarşıya çıktım geçen kızıma aldığım tulumları beğenmemiştim onları değiştirdim kendime 5 tl ye kısa kollu bı gecelık aldım nasılsa normal doğum olursa o anda kirlencek diye ucuz bişi alayım dedim atılsada farketmez.dünde annemle kızımın bütün cicilerini yıkadım valla koca çamşırlık almadı ip gerdikde orayada astık.kurusunda çantasını hazırlıcam kızımında benimki haazır zaten.eksiklerinide artık alır koyarım...:34::46:

naber kızlar nasılsınız.ben bugun havayı fırsat bilip kardeşimle çarşıya çıktım geçen kızıma aldığım tulumları beğenmemiştim onları değiştirdim kendime 5 tl ye kısa kollu bı gecelık aldım nasılsa normal doğum olursa o anda kirlencek diye ucuz bişi alayım dedim atılsada farketmez.dünde annemle kızımın bütün cicilerini yıkadım valla koca çamşırlık almadı ip gerdikde orayada astık.kurusunda çantasını hazırlıcam kızımında benimki haazır zaten.eksiklerinide artık alır koyarım...:34::46:

oh hamarat hatun...bende bekliyorum az daha nedense 32 den sonra başlim diyorum ama.... acaba yapsammı ufak ufak....

oh hamarat hatun...bende bekliyorum az daha nedense 32 den sonra başlim diyorum ama.... acaba yapsammı ufak ufak....

bence başla derim esracım benım daha dolaplarda silincek buhavadada anca 2-3 günde kurur eşyalar zaten.buarada ben dalan ın roxy marka deterjanını almıştım çok beğendim kokusunu falan bebek kokuoyr sanki 2.95 falandı sanırım 800 gr lık tavsiye ederim sanada almadıysan daha..

Back
X