• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

esracım karışmak gibi olmasın da napacaksın cnm louis vuittonu falan her halükarda çakma kullanıyor damgası yiyorsun o tarz çantaları kullanırken orjinalde alsan çakma derler :1:
daha güzel markaların harika çantaları var boynerde bulabilirsin mesela tarz ve çeşit çok ben mesela david jones adlı markayı kullanıyorum uzun yıllardır çok çok memnunum en son aldığımı 2008 yılından beri kullanıyorum valla eskimiyoda vazdageçemiyorum daha üstüne almadım tavsiye ederim bi bak netten belki tarzına uygun bulabilirsin :34:

esracım karışmak gibi olmasın da napacaksın cnm louis vuittonu falan her halükarda çakma kullanıyor damgası yiyorsun o tarz çantaları kullanırken orjinalde alsan çakma derler :1:
daha güzel markaların harika çantaları var boynerde bulabilirsin mesela tarz ve çeşit çok ben mesela david jones adlı markayı kullanıyorum uzun yıllardır çok çok memnunum en son aldığımı 2008 yılından beri kullanıyorum valla eskimiyoda vazdageçemiyorum daha üstüne almadım tavsiye ederim bi bak netten belki tarzına uygun bulabilirsin :34:

mark facob onun çantalarıda süper...ama matraş tercih ediyorum... onun çantaları ve ayakkabıları güzel.. bazı alışveriş merkezlerinde ulabiliyorum kimi zaman... arkamda bulunsun dimi... boynerde ykm dede güzel çanta modelleri var... bi bakim bi ara nezamandır bakmadım hiç..

canim baya bi kaziklanarak getirtmis.bu dedigin prayla ben bir yillik kiyafetimi alirim burda.

ama bunların piyasası bu ki cnm.. mesela nişantaşında louisin mağazası burberryin mağası var bi istinye parkte bide izmit trafında... fiytlar bu tarz asla uygun yok dediğin fiyatlarla yanından geçmiyo... bursı diye ozaman yüklüyolar fiyat...vallahi anlamadım

mark facob onun çantalarıda süper...ama matraş tercih ediyorum... onun çantaları ve ayakkabıları güzel.. bazı alışveriş merkezlerinde ulabiliyorum kimi zaman... arkamda bulunsun dimi... boynerde ykm dede güzel çanta modelleri var... bi bakim bi ara nezamandır bakmadım hiç..

bak cnm ykm ye uzun zamandır girmiyorum da boynerde kesin bulursun bi tane
matraşta da acayip indirim var ama valla çanta neyse de ayaklarım mı büyüdü ne ayakkabı almaya cesaretim yok şu sıralar ayağıma bol gelen bile sıkıyo valla heralde şişmeye başladım :1:

tamam canim.alirim ne demek.ben o linki kopyaliyim o zaman.ama dedigin gibi turkiyede ustune cok fiyat koyuyolar.size cok pahali satiyolar.mesela nike spor ayakabai ben kizima aldim.20 dolar.esofman aldim nike 15 dolara.
nike öyle ama fiyatları burdada ayakkabılar 50 tl çocuk eşofmanlar 30 gibi ama bu ürünlerin o fiyata olmsı şok etti beni...:27:

bak cnm ykm ye uzun zamandır girmiyorum da boynerde kesin bulursun bi tane
matraşta da acayip indirim var ama valla çanta neyse de ayaklarım mı büyüdü ne ayakkabı almaya cesaretim yok şu sıralar ayağıma bol gelen bile sıkıyo valla heralde şişmeye başladım :1:

:9: spor ayakkabı ile geziyorum bende...herşeyin altına giyiyorum...:9:

nike öyle ama fiyatları burdada ayakkabılar 50 tl çocuk eşofmanlar 30 gibi ama bu ürünlerin o fiyata olmsı şok etti beni...:27:

mesela ben turkiyedeyken gap ten alirdim kizima indirim zamanlarinda oda.100 den asagi olmazdi.buraya geldim gap in fiyatlarini gordum sok oldum.turkiyede kiyafet konusunda gercekten bizi somuruyolar.gercek fiatinin cok ustunde satiyolar.guess marka mesela ben bunun cantalarini cok kullanirim.turkiyede 250 den asagiya alamzdim.burda en son 30 dolardi fiyati.

anam burda bunların çakması bile 150 tl gibi bi fiyat.... olsun alalım çakma desinler:9: hoş bi model yoksa bu kadar takmam

bana müsade çok öptüm..size doyum olmaz... malum erken kalkıcam bi 11 gibi:9:

mesela ben turkiyedeyken gap ten alirdim kizima indirim zamanlarinda oda.100 den asagi olmazdi.buraya geldim gap in fiyatlarini gordum sok oldum.turkiyede kiyafet konusunda gercekten bizi somuruyolar.gercek fiatinin cok ustunde satiyolar.guess marka mesela ben bunun cantalarini cok kullanirim.turkiyede 250 den asagiya alamzdim.burda en son 30 dolardi fiyati.

cnm o doğru olabilir..mesela guess saatleri.... 2 model orjinalleri bile... neden bilmem bi model var 1000 tl bi model 300-500 e veriyolar.... bigi guess sin.GC MODELİ... altında GC yazıyo onlar 1000 tl gibi bi fiyat... ama olabilir...vergisiydi osuydu busuydu..bide burda enayi çok bizden geçniyolar resmen koyuyolar üstüne... AMA GAP MARKA BURDA BEYMEN MAĞAZASI VAR.. BAZI KIYAFETLERİ UYGUN SEZONA GÖRE SANIRIM... ÇANTALARIDA VARDI SANIRIM...200 GİBİ Bİ FİYATTI...ERKEK BÖLÜMÜNDE 75 TL YE KDAR SWEETLER VARDI.

Back
X