• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Yeni gelenler hoş geldiniz.

Sağlık ocağındaki ebe kaçıncı hamilelik bölümüne yaşımı yazmış.
Çok güldük doktorla :52:
Kaşçıncı hamilelik: 29 :60:

o da mı kapatıldı:52::52:bu kadar doktor hemşire nereye gidecek ayol???:60::60:
evet kuşum oda kapandı doktor hemşire fazlalığı olcak memlekette doktorları muhasebe işi yaparken görürsen şaşma :1: :1: :1:

yeni gelenler hoş geldiniz.

Sağlık ocağındaki ebe kaçıncı hamilelik bölümüne yaşımı yazmış.
çok güldük doktorla :52:
Kaşçıncı hamilelik: 29 :60:

:60: :60: :60: :60::60: Hey maşallahhhh 29 tane demek

:
selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
bizimde dün dr kontolümüz vardı....
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....

dr.un dediğine uy cnm inş.bi sorun olmaz..duacıyız hastalra..

Mrb kızlar napıyosunuz? 2 gündür fazla aktif olamıyorum ben de.Önemli bir olay var mı?
2 hafta tatilden sonra okula rahat giderim diyodum ama yok anam yok, çocuklar hamile falan dinlemiyo çok yoruyolar.Haftaya ayrılcaktım ama belki bu hafta sonuna ayrılırım ben izne.Yol falan beni çok yoruyor.
Bu arada dün gece rüyamda basbayağı doğurdum ben.Ay gerçek gibiydi.Normal değil ama rüyamda da sezeryan oldum:1: Her aşamasını gördüm ama ya hayırdır inşallah.
Bu arada da dün beni çok mutlu eden iki olay oldu.Kayınpederim bir iş için buraya gelmişti.Oğluşumuzun oda takımını onlar alacaklarmış birincisi bu.İnanılmaz mutlu oldum.Biz zaten siparişi vermiştik de ödemeyi yapacaklar artık.İkincisi de, hesap açtırmışlar bankada bebiş için.Ya ben de içten içe niye bebek için hiçbir şey yapmıyorlar diye kendimi yiyodum.O kadar mutlu oldum ki.Sağolsunlar :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:Eee sizlerde başka ne var ne yok?

ne mutlu cnm.herkese böyle düşünceli aileler versin..tabii biraaz erken davranıp seni endişe ettirmeselermiş daha iyiymiş ama :)

sağol canım bende ii sayılırım antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum genel olarak hep yatıyyorum kanamam kesildi şükür kayınvalidem geldi yanımda o bakıyor işte.benim bebişte geçen cuma gittiğimde 2240 gr dı.1 hafta önde gidiyor.bu benim için ii çünkü erken doğum olursa bebek daha çabuk toparlanırmış.ben yememe dikkat etmeye başladım hergün 1 bardak süt içiyorum meyve mutlaka bide fındık falan yemeye çalışıyorum...

cnm aman dikkat et kendine,çok şkr kaynananda gelmiş güzelce dinlen..

hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı

Allah sevincini arttırsın inş..oh odasıda gelmiş hayılrısı inş..

selam kızlar biz geldik
haftasonu giremedim dayımlar gelmişti lüleburgazdan onun için anneannemdeydim.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı.hastalığım yüzünmden bebeğim beslenememiş.5 gün önde giden bebişim 1 gün geride bile kalmış.2060 gr olmuş.herşeyi sağlıklı çok şükür.tek bi problemimiz var kordon 1 kere dolanıkken 2 kere olmuş.boynunda 2 kat kordon var yani.buda büyük ihtimalle sezeryan olucam demek oluyomuş.yarında hastanedeki doktoruma gidicem doğum orda olucak hem kontrol olucam hemde konuşucam bakalım ne diyo o doğum için.
sizde neler var neler yok güzel anneler?geçmişi okuyım dedim ama bi 100 sayfa birikmiş beceremedim valla.

cnm inş. herşey iyi olur kalbini bozma sen..maş. kilosuda gayet iyi gidiyor..inş. kordonda normale döner..

Slm kııslar biz geldik evde net yok eskisi kadar gelemiyorum ama çok özlüyorum sizi geçmişe baktım ufak tefek sorunlar var az kaldı Allah hepimizn yardmcsı olsn

bende b bayagıdır görünmüo diyordm demek netin yok cnm..bizde özledik seni.:16:

kızlar selam nasılsınız? dün ben de temizlik vardı.. tüm evden baştan aşağı temizlendi.. duvarlar dolaplar.. perdelerde bugün geliyo.. halıları da gönderdim.. anlıcanız hummalı bi çalışma var.. yanlız kızlar benim karnım sanki 4 aylık gibi ya çok moralim bozuluyo.. gören yeni hamileyim sanıo.. 1.buçuk ay var deyince çok şaşırıyorlar.. üzülüyorum benim gibi olanınız varmı?

maş .cnm ..oh ne güzel bitmiş temizliğin ,bizde badanaya başlıcaktık ama havada bozdu bakalım hayırlısı..

merhaba rana ,
bende erkek bebek annesi adayıyım :) ve bizde yenidoğan sünneti planlıyoruz...cok yakın bir arkadaşım gecen sene bebeğine yaptırdı göbeği düşmeden sünnet yeri iyileşmişti bu nedenle bebek açısındanda cok kolay olduğunu düşünüyorum...

tek sorun cok küçük olduğu için kıyamamak oluyor sanırım...arkadaşım ayy cok küçük diye baya hayıflanmıştı ama yaptırdıktan sonra cok rahat ettiler...sende görünce belki farklı hissedersin ama bebekler cok cabuk topluyormuş kendini vazgeçme diye yazıyım istedim...:)

canim ben bir saglikci olarak aciklayayim sana.sunnet ettirmek daha saglikli yenidoganlarda.erkek bebekler kolaylikla idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor.malum onlarin pipilerini temizlemek kiz bebekler kadar kolay deil.sunnet yenidoganlarda doktorlar tarafindan oneriliyor.tabi aileye kalmis bisiy.

oğlan anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ? ama millet yenidoğmuş bebeğe yapılırmı mikrop falan kapar diyorlar hiç çevrenizde yapan oldumu?

ay ya bende bu konuyu düşünmeye başladım ama kıyamıyorm..ama sonradanda zor oluyor..şimdi 2 yaşındaki oğlumda 2 kere pipisi ödem yaptı çok şükür ilaçla geçti ama dr. böyle sorun olrsa sünnet olması lazım dedi,öyle çekiniyormki,ve kıyımsızım içim almıyor,nasıl yaptırcaz nasıl ilgilencem diye..keşke başta yapılsaydı belki kolay mı olurdu diye düşüünyorum..ama o kdrda küçükken acaba direnç gösterebilirmi? biraz kendini toplasa daha mı iyi olr ki? birde güvenip nerde yaptırcaz o kdr küçük bebeği?

kızlar,

doğum jeli diye birşey çıkmış normal doğumu ağrısız ve kolay konuma getiriyormuş doktoruyla bu konuda konuşan varmı ?
benim kontrolüme 3 hafta var bende bilgi aldığımda aktarıcam...

ilk kez duydum cnm ama ilgimi çekti..ne ki öyle? bilen varsa paylaşsın..

Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti:66::64:

maş .cnm bebeişine :nazar:

benim boğaz ağrım geçmek bilmedi dün kulak burun boğaza gittim antibiyotik verdi faranjit olmuşum ama bu sabah daha kötüyüm umarım kısa sürede iyileşirim kızlar doktorun tavsiyesi ılık için ılık yiyin çok sıcak soğuk içmeyin

cok gecmıs olsun canım.bende dıken ustundeyım.cok korkuyorum.tansıyonum ve nabzım duzene gırmıyor.ılac kullanmak ıstemıyorum.ama boyle gıderse tansıyon ılacı verecek doktor.ne oluyo anlamıyorum.ne olduysa cumartesı gunu oldu.moralımde cok bozuktu.ondan sonra boyle oldum zaten

kızlar geçmiş olsun Allah şifa versin..

dün görümcemler eltimler fln vardı cnm
o yuzden içim sinmedi sildim süpürdüm yoksa bnmde halim yok.
bi ton ütüm var ama yapıcak halim kalmadı inan.
2.150 demişti evet normale dönmüştü
bakalm bu gittiğimde ne dicek.
kaç kilo doğacağı artık belli olur sanırım.
ya bide 12 gün fln önden gidiyor yaa o yuzden kilo çok çıkıyor olabilir.

maş.cnm bebişe..inş. herşey yolunda çıkar..

maşllah cnm... ya son gittiğimde 20 gün öndeydi inan mutlu olmuyorum... 29+1 de 32 çıktı çünkü... kilosu 1818 di yine çok değildi ideal bence...4 kilo enfazla gelir hesaplarıa göre doktorda o civarda dedi... ama doktor sürekli nasıl doğurcan diyo...kafa çevresi vs ölçünce büyük çıkıyo ya o korkutuyo yad çaktırmadan sezaryanı aşılamaya çalışıyo..gerçi artık başka hast devam edicem hayırlı olsun inş.. önden gitmesi allah korusun erken doğumlarda işe çok yarıyomuş...rabbim sağlıkla vaktinde ve hatta hayırlısı ile gelmelerini nasip etsin..

merhaba kızlar bugün doktora gittim oğlum 30 haftalık ve 1600 gr olmuş dr iyi dedi ama bana kilosu az geldi. bakalım bir dahaki kontrole kadar ne kadar büyücez

hiç azz değil cnm gaet iyi endişeleneme..maş.bebeğine:nazar:

:71: :16: BAYANS doğum günün kutlu olsun canım... :16: :71:

cnm nice seneler tüm sevdiklerinle.

bayans doğum günün kutlu olsun ailenle sağlıklı nice yıllara...............:13:

Bayans nice senelere... iyiki doğdunnn :64::64::nazar::71:

Biz gelelim yanına...

Bayanscığım iyiki doğdunnnnn,nice mutlu yaşlara ,bebeğin,eşin ve sevdiklerinle:21:

mutluyllar157.gif
Ailenle ve sevdiklerinle nice uzun yillara canim..:16:dogum günün kutlu olsun..

iyiki doğduuun bayaaaaans:16::64::64::64::64::24::38::71::118::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

hoş geldin tatlımmm doğum günün kutlu olsun eşinle kuzularınla ailenle nice mutlu yıllara inşallah

merhaba canım,doğum günün kutlu olsun....

Sana da merhaba canım, hava kapanık olduğu için sanırım kesinlikle çok uyuşuk hatta işi gücü bırakıp tam uyumalık bir gün:1::52:
ayrıca doğum günün kutlu olsun..Allah,sevdiklerinle geçireceğin hayırlı uzuuuuun ömürler versin tatlım

çok çok çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin inş..

1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba:71:
Sana da merhaba:13:
kızlar benim mesai bitti koçiş geldi artık işi ona devredip eve çıkayım birazda ev işi yapayım hepinizi öpüyorum:16:
bende öpüyorum bye bye :3:
5 dk uzanayım dedim sayfa almış başını gitmiş vallah...Maşallah diyeyim nazar değmesin...Bende karnımda çatlak yok diye gezinip duruyordum...Hemde hiç bişey kullanmıyorum...Dün ayna karşısına bir geçtim vajinaya yakın olan yerde çatlama başlamış...Sağ tarafımda...Sanırım bebek hep sağda durduğundan çatlatmaya başlamış benim oğlan...Göğüslerimde çatlama yok ama...Bazen uçları kuru gibi oluyor okadar...Sizlerde durum ney...
oo hadi hayırlı olsun:3:benim de azar azar başladı sanırım çatlamaya..fazla vardır diye bakmıyorum ben :1:ama bu aralar göğüslerim yumuşak yumuşak oldu..var mıdır bi sebebi acep :1:
Sağol bitanem:71:evet bence de yürümeye alışmadığım içindir...neyse en geç 2 gün içerisinde kurtuluyorum yürümekten inşallah...
aman yine dikkatli ol sen..Allah kaza bela vermesin canım
lansinoh banada numune gelmişti onları sürüyorum haftalardır da bitmek üzere almam lazım ne kadara aldın sen canım
ay o göğüs kalkanından da arkadaşım hediye almış aventin ama standart boy almış sankim göğüs ucum doldurmadı içini paketi açtık bide denedik artık değişmezde
ben de numune istiyorum şeker , nerden geldi bakiiim numuneler sana:1::17::17:

slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...:nazar::emir_bebek:

kızlaar benim dr.da son gittiğimde gögüs ucu kremine başla dedi..
ben lansinoh almıştım zaten,inş.başlıcam bu aralar..

aynı zamanda göğüs kalkanı da almanızı tavsiye ederim,yara olunca çok rahat oluyor
ben tavsiyeler üzerine aventinkini aldım..
Kaça aldın canım kremi?

kızlar benim mesai bitti koçiş geldi artık işi ona devredip eve çıkayım birazda ev işi yapayım hepinizi öpüyorum:16:
Güle güle, kolay gelsin.
5 dk uzanayım dedim sayfa almış başını gitmiş vallah...Maşallah diyeyim nazar değmesin...Bende karnımda çatlak yok diye gezinip duruyordum...Hemde hiç bişey kullanmıyorum...Dün ayna karşısına bir geçtim vajinaya yakın olan yerde çatlama başlamış...Sağ tarafımda...Sanırım bebek hep sağda durduğundan çatlatmaya başlamış benim oğlan...Göğüslerimde çatlama yok ama...Bazen uçları kuru gibi oluyor okadar...Sizlerde durum ney...
Benim göbeğim bildiğin harita, çok çatladı çoookkk.
Bende de önce sağdan başlamıştı.
benim doktor bana bugün rapor verdi canım,doktoruna göre değişiyor yani.

Oh iyiymiş. Benimki de verir herhalde.

kizlar saglik ocagina siz gidip kayit olmadan Tr deki onca insandan kimlerin hamile olup olmadigini onlar nasil bilecek ki :52:dogru degil mi? onlar bu konuda niye suclu olsun ki yanlisim varsa düzeltin:34:

tabi canım haklısın önce biz gidip kaydettiriyoruz kendimizi sonra onlar takip edip her ay çağırıyorlar...biz işin esprisindeydik

bayans doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu seneler yaşarsın inşallah...

slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...:nazar::emir_bebek:

Maşallah kuzucuğuna :nazar:

Maşallah sağlıkla büyüsün..Bizde iki haftada bir gideceğiz..9 günüm kaldı..İnsan dört gözle kontrole gitmeyi bekliyor ..

Back
X