• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kizlar saglik ocagina siz gidip kayit olmadan Tr deki onca insandan kimlerin hamile olup olmadigini onlar nasil bilecek ki :52:dogru degil mi? onlar bu konuda niye suclu olsun ki yanlisim varsa düzeltin:34:
BAK ONU BENDE ANLAMIYOM KIZ BEN SAĞLIKOCAĞINA GİTMEDİM BİŞEY YAPMADIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZIRT 1 HAFTA SONRA EBELER ARADILAR HAMİLEYMİŞSİNİZ BİZ EVİNİZİN KAPISINDAYIZ KAPIYI AÇIN DİYE DEDİM BEN İŞTEYİM MAALESEF O ZAMAN KAYDINIZI TEL DE ALALIM DEDİLER Bİ İKİ SORU SORDULAR MÜSAİT Bİ ZAMNINIZDA UĞRARSINIZ DEDİLER TAMAM DEDİM NERDEN DUYDULAR HAMİLE OLDUĞUMU BENDE ANLAMADIM

evet kuşum oda kapandı doktor hemşire fazlalığı olcak memlekette doktorları muhasebe işi yaparken görürsen şaşma :1: :1: :1:

:1::1::1:
ÖN MUHASEBE İŞİ YAPAN AÇ KALMAZ ÜLKEMİZDE

slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...:nazar::emir_bebek:

maşallah kuzucuğa allah nazardan korusun:nazar::nazar: haftamız hemen hemen aynı bakalım yarın bize ne diyecek doktor?

Sana da merhaba:13:

bende öpüyorum bye bye :3:

oo hadi hayırlı olsun:3:benim de azar azar başladı sanırım çatlamaya..fazla vardır diye bakmıyorum ben :1:ama bu aralar göğüslerim yumuşak yumuşak oldu..var mıdır bi sebebi acep :1:

aman yine dikkatli ol sen..Allah kaza bela vermesin canım

ben de numune istiyorum şeker , nerden geldi bakiiim numuneler sana:1::17::17:
anammmmm doktorum vermişti kız bilsem çok isterdim adam 10 paket vermişti albunları kullan sonra alırsın hem bakalım iyi gelecekmi diye bende beleş ya hergün yağlandım :1: :1: :1: :1:

slm kızlar drdan geldik kuzum kocaman olmuş maşallah yüzünü çok net gösterdi bugün 2 kontroldür arkası dönüktü göremiyorduk yüzünü maşallah bu sefer gördük ve pek tatlı kuzucum. 44 cm 2000 kg olmuş bebişim ayyy yerim ben kuzumu...:nazar::emir_bebek:

maşallah kuzuna tatlım kocaman olmuş allahım nazarlardan esirgesin :nazar: :nazar::nazar::nazar:

ben durumumu doktora anlattığımda bir sprey ve krem verdi sekizinci aydan itibaren sürmeye başla dedi bu sefer tedbirli olacam
bide ben sülalede kobay olarak kullanıldım soğan suyuyla ilk anda silip temizlenirse asla böyle bir sroun olmuyormuş tüm başıma gelenleri görenler uyguladı rahat ettilerdi ..........

cnm benimde ilk bebekte yara olmştu lansinoh çok işe yaradı..bu soğan suyunu ilk kez duydum ,gerçekten fadalı mı? eyva çekrideğinide dydum ama hiç ezirmden sürülmesi gerekiyormuş oksa fayda etmiormuş öyle yazmışlardı..

1.skorpion
2. kemay
3. ..ERVA..
4. sultan32
5. mormaske
6. dscopur
7. bayans
8. rana62
9. gulenhepgul
10. funmak
11. zehra1025
12. WELCQME
13. Canikim
14. Sarissa
15. ilekin
16. gediman
17. umudunukaybetme41
18. KEJA
19. aysu87
20. ayca22
21. mavili34
22. esteem
23. murun84
Maşallah topik coşmuş..Herkeze merhaba:71:

merhaba :) hakket coştk,kalabalıgız bugün..

maş. bebişine ya ne güzel 2000g rolmuş artık büüyyorlar şaka bi yana..bende merak ediorm ya ü ff daha 1 hafta var nerdeyse..

bayans doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu seneler yaşarsın inşallah...
:nazar:

sağol cnm benim çok tşkler..

biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım

zati dönüp bakmanı tavsiye etmem tatlım maşallah bugün çok faal di topic :1: :1: :1:
Bizde iyiyiz napalım meme kremlerinden konuşuyoz veletlerden tekme yiyip oturuyoz

biz iyiyiz kızlar siz neler kaynatıyosunuz yine almış başınızı gitmişsiniz geriye dönükte bakmadım

canım kontrole gidenler var çok şükür anneler de bebkler de iyiler....göğüs uçları yara olmasın diye neler yapılmalı bunları konuştuk....bir de bir kaç sağlık ocağı kapatıldı:60::60:doktorlar ve hemşireler artık muhasebeci olacak işte bu kadar:52:

BAK ONU BENDE ANLAMIYOM KIZ BEN SAĞLIKOCAĞINA GİTMEDİM BİŞEY YAPMADIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZIRT 1 HAFTA SONRA EBELER ARADILAR HAMİLEYMİŞSİNİZ BİZ EVİNİZİN KAPISINDAYIZ KAPIYI AÇIN DİYE DEDİM BEN İŞTEYİM MAALESEF O ZAMAN KAYDINIZI TEL DE ALALIM DEDİLER Bİ İKİ SORU SORDULAR MÜSAİT Bİ ZAMNINIZDA UĞRARSINIZ DEDİLER TAMAM DEDİM NERDEN DUYDULAR HAMİLE OLDUĞUMU BENDE ANLAMADIM

cnm dr. lar haber veriyor sağlık ocaklarına..eskiden zorunlu değildi ama şimdi dr. zornlu tutmşlar sanırım,araıp sağlık ocaklarına bildiriyorlarmış..benim arkadaşada aynısı oldu,dedi nerden biliyorsunuz hamile oldugmu? sağlık çalışanı dedi sağlık bakanlıgı mecbur ttuyor dr.lar bildirior..

benim ilk doğumumda göğüs uçlarım çok yara olmuştu,inanın sezeryan acısı onun yanında hiç kalır.korkumdan şimdiden krem kullanıyorum.soğan suyunu ilk defa duyuyorum nekadar sıklıkta süreceğiz

Back
X