- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #40.541
herkes kaçar valla![]()

Ohh keyifçi seni.ay yemek yapacgım walla herseyden skldm biri gelse hep yemeklerimi yapsa ben yesem içsem yatsaaaaaam![]()
Ben mutfak konusunda obur olduğum için sorun yaşamıyorum ama ev işleri çok sıkıcı

slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan![]()
Aa inanmıyorum yaa eller kırılsın inşallah.
Nasıl da takip ediyorlar evde olmayanları

İyi ki evde değilmişsin canım Allah korumuş.