• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

herkes kaçar valla :52:
:1: :1:
ay yemek yapacgım walla herseyden skldm biri gelse hep yemeklerimi yapsa ben yesem içsem yatsaaaaaam :1:
Ohh keyifçi seni.
Ben mutfak konusunda obur olduğum için sorun yaşamıyorum ama ev işleri çok sıkıcı :19:
slm kızlar nasılsınız ; ben dün akşam az daha erken doğum yapıcam sandım işten çıktım marekete uğramıştım eve bi geldim kapımız oynanmış kilidi açamadım korktum eşimde işte sonra dedim eve hırsız girmiş galiba dedim 155 i aradım neyse geldiler ukala polisler bide yalnız mı yaşıyorsunuz falan dediler çilingir açtı kapıyı içeri girince ben felalaştım tansiyonum düşmüş bayılmışım kasıklarım ağrıdı sonra evi fena dağıtmışlar doğmamış bebeğimin parasını falan altınları falan almışlar laptop vardı almışlar karıştırmışlar evi bayaa eşim geldi sonra size bir olmasın dedi allahtan evde yokmuşum gündüz soymuşlar karşı dairededkide evde yokmuş onun kapının gözetleme deliğine peçete koymuşlar üst kattaki kadın peçeteyi gördüm ama sizin kapıya dikkat etmedim dedi , gece uyuyamadım acile falan gittik şimdide korkuyorum gündüzleri falan :14::14::14::14:

Aa inanmıyorum yaa eller kırılsın inşallah.
Nasıl da takip ediyorlar evde olmayanları :47:
İyi ki evde değilmişsin canım Allah korumuş.

benmki etrafimda kivranip duruyor her vakit.bakiyor benim kendime hayrim yok.eeee birde oarm buram agriyor.arkasini donup yatiyor.ben tatildeyim anacim.

ben 7 aydır tatilim kızzzzz yani toplasan 3 kez ancak olmuştur :1: :1: :1: adam sarılıyo karnıma geliyo kolunağırlık oluyo sıkıldım ileri git filan adam dönüp yatıyo garibim ağrılardan da çok şikayet edince seni darülacizeye yatırıcam orda iyi bakarlar merak etme diyo :1: :1: :1:

aynen kızlar bizde şu anda bir şey yok tek tesellimiz bu yani para gene kazanılır diyoruz , eşim bilg. tamirciliği yapıyor ek iş olarak o günde 2 tane laptop getirmişti onlarda gitmiş yeni evli sayılırız 7 martta 1 sene olucaz takılar ve doğum için 7 aya girdik ya bulunsun demiştik acil bir şey olursa diye onlar gitmiş baya kurcalamışlar evi hurçlar vardı gardolabın içinde ordan bulmuşlar bide dar gelen kabanım vardı gardolapta onun cebindeydi paralar ordan almışlar benim aklıma gelmezdi oralar ilaç kutularını açmışlar tek tek çekmecelerde yoktu bir şey gümüşler vardı dağıtmışlar , poliste parmak izi yok diyor kamera kaydıda yok o gün 13 tane hırsızlık olmuş

ben 7 aydır tatilim kızzzzz yani toplasan 3 kez ancak olmuştur :1: :1: :1: adam sarılıyo karnıma geliyo kolunağırlık oluyo sıkıldım ileri git filan adam dönüp yatıyo garibim ağrılardan da çok şikayet edince seni darülacizeye yatırıcam orda iyi bakarlar merak etme diyo :1: :1: :1:

benimkide çocuk sahibi olacaz derken hanım telef olacak diyor :1:

sağolun canım biz iyiyiz kızımla korku var sadecene içimde hala o kadar , yatak odasına özellikle giremiyorum bide kendi ailem hiç sizde bir şey yok diyeceğine sanki ben çaldırıdm da düzgün saklasaydınız o kadar şeyi diyorlar ya çok gerdiler beni sanki onlar düğünde bir şey yaptılarda sanki bide bizimkilerle uğraşıyorum ya bu halde

Takma kafana.. para gelir yine bir şekilde.. önemli olan sen ve bebğin... Allah korumuş.. çok geçmiş olsun...

aynen kızlar bizde şu anda bir şey yok tek tesellimiz bu yani para gene kazanılır diyoruz , eşim bilg. tamirciliği yapıyor ek iş olarak o günde 2 tane laptop getirmişti onlarda gitmiş yeni evli sayılırız 7 martta 1 sene olucaz takılar ve doğum için 7 aya girdik ya bulunsun demiştik acil bir şey olursa diye onlar gitmiş baya kurcalamışlar evi hurçlar vardı gardolabın içinde ordan bulmuşlar bide dar gelen kabanım vardı gardolapta onun cebindeydi paralar ordan almışlar benim aklıma gelmezdi oralar ilaç kutularını açmışlar tek tek çekmecelerde yoktu bir şey gümüşler vardı dağıtmışlar , poliste parmak izi yok diyor kamera kaydıda yok o gün 13 tane hırsızlık olmuş

Polislere nedense çok sinir oluyorum...Onlara göre bir ip uçu olsada yoktur zaten...Kendilerini yormaktan korkarlar zaten...

tatlım şu define filan arayanların kullandığı dedektörlerle arıyolarmış evi yani yeri kazıp saklasan yine bulurlar adamlar profosyonel çalışıyo artık
allahım sizi korumuş yaaaa sen duyma kimsenin dediğini yat kalk dua et size bişey olmasın evdede fazla yanlız kalma bu aralar bence

Öyle yapacağım artık...Benle yemek konusunda bir sorun yok ama eşim öyle değil...Isıtılmış yemeği yemez...Yemek çok seçer ama ogün yemek olmasada neden yapmadın demez surat asmaz en azından o konuda rahatım...

ben şanslıyım galiba eşim çok beceriklidir yemek konusunda güzel yemekler yapar bize bizde işten gelince sadecene sofraya oturmak kalır her şeyi dört dörtlük hazırlar vardiyalı çalışıyor keşke hep gündüzcü olsa diyorum ama sonrasında mutfak fena dağılmış olur

sağolun canım biz iyiyiz kızımla korku var sadecene içimde hala o kadar , yatak odasına özellikle giremiyorum bide kendi ailem hiç sizde bir şey yok diyeceğine sanki ben çaldırıdm da düzgün saklasaydınız o kadar şeyi diyorlar ya çok gerdiler beni sanki onlar düğünde bir şey yaptılarda sanki bide bizimkilerle uğraşıyorum ya bu halde

Zaten sıkılmışsın,gerilmişsin..Bir de laf anlatmak için uğraşma,boşver..İnsanlara çok kızıyorum ya:47: Sen ne durumdasın,onlar ne diyor...

yok canim benimki versem hergun istiyor.benm hamilelikten herlde hicc o taraflarda bezim kalmadi.sukur canim son 1 haftadir tik yok.gelmiyo artik ustume anliycan.valla bi ara falamfos olmustum artik.:69::69::69::69:

valla ben evde pek bir şey bulundurmuyorum ama 2 çeyreğim var onları da şu an kullanmadığım hırkamın cebine koydum demek oralara da bakıyorlar başka bir yere koymak lazım yok anam bunlar nerede olsa bulurlar

Back
X