bende dogum yaptim arkadaslar
cok katilamadim araniza ama
normalde dogum tarihim nisan 26 gorunuyordu ama son kontrolumde suyumun azaldigi ve bebegimin kilo aliminin cok az oldugunu gorduler hastanede gozetimde kalicaktim ama maalesef benim yaramaz erkenden gelmek istedi 32.haftama girdigim gunyani 3 Mart aksami acil olarak sezeryana aldilar
benden tavsiye arkadaslar dogumunuzun nasil olucagini hic dusunmeyin
benim dogumum hic hayalimdeki gibi olmadi zira bebegim yasarmi yasamazmi korkusuyla aglayarak bayildim ve o sekilde ayildim ilk sordugum bebegim oldu,sagolsun doktor telefonuna cekmis fotosunu gosterdi ve rahatladim.
ben evdeyim ama minik kuzum kuvezde saglik durumu iyi ama kilosu cok dusuk normal kiloya gelesiye kadar kalicak.Dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok zor kendime gelemedim kac gun Allah hepimizin yavrularini saglik sihhat versin.
cocugunuzun dogum aninda hayati tehlikesi yoksa sezeryani hic kimseye onermiyorum belki o anlarda aci hissetmiyorsunuz ama sonrasinda baskasina muhtac oluyorsunuz,tabi herseyinizle ilgilinecek birileri varsa daha kolay atlatirsiniz.
ben bebegimi bir defa kucakladim onuda hemsire verdi dikislerim halen zorluyor.
Allahim hepinize kolay dogumlar ve saglikli bebekler kucaklamayi nasip etsin.
ha birde aklima gelmisken cogunuz alisveris isini hallettiniz ama sezeryan olanlar giyeceginiz pijamaniz dar olmasin gayet bol seyler tercih edin dikis bolgeni rahatsiz etmeyen seyler olursa rahat yatarsiniz.
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
kızlar slm sizleri çok özledim ama vaktim kısıtlı ,facedeki arkadaşlar sebebini okur ordan zaten..b topiği görünce acaba ne zaman doğurucam diye düşünmüştüm ama şimdi 1 haftadır bebeğim kollarımdaçok şükür rabbime..
Egemen aramıza 7 mart ptesi 21,45 te normal doğumla 45cm ve 2590 gr olarak katıldı..34+5 te prematüre olarak doğd ne yazıki ama şükür sağlıklıyız ,küveze fln girmeden kurtardık kendimizi..
ilk fırsatta doğum hikayemi fln yazarım..kutlayan herkese de çok tşkler..darısı hayırlıyla sizin başınıza inş..Maşallahlarınızı eksik etmein şekerler,çok öpüldünüz..
kızlar slm sizleri çok özledim ama vaktim kısıtlı ,facedeki arkadaşlar sebebini okur ordan zaten..b topiği görünce acaba ne zaman doğurucam diye düşünmüştüm ama şimdi 1 haftadır bebeğim kollarımdaçok şükür rabbime..
Egemen aramıza 7 mart ptesi 21,45 te normal doğumla 45cm ve 2590 gr olarak katıldı..34+5 te prematüre olarak doğd ne yazıki ama şükür sağlıklıyız ,küveze fln girmeden kurtardık kendimizi..
ilk fırsatta doğum hikayemi fln yazarım..kutlayan herkese de çok tşkler..darısı hayırlıyla sizin başınıza inş..Maşallahlarınızı eksik etmein şekerler,çok öpüldünüz..
cnm çok çok geçmiş olsn ,esra söyledi telefonda dydum seni ve dua ettim hep..moralini yüksek tutmaya çalış çok şükürki iyi ve aramızda..biliyorum sabretmek çok zor ve yıpratıcı ama Rabbim sabrını verecektir,herşeyin iyi oldugnu ve bugünlerin geçeceğini düşün..Rabbim yardımcın olsn,gözünaydın güle güle büyüt bebeğini..
canim seninde gozun aydin,
Allah anli babali buyutsun
buradaki arkadaslardan Allah razi olsun cok duyarlisiniz,insaniz destege ihtiyacimiz var hepiniz mesajlarla destek oldunuz ve de dualarinizla da, cok sukur kendimi topladim.
dedigin gibi bu gunlerin gecici oldugunu ve guzel gunler bizi bekliyor diye dusunuyorum.
bebegimde nefes alma sorunu yasamiyor cok sukur,normal kilosuna ve haftasina gelinceye kadar hastanede kalicak hemsire oyle dedi,
hergun yanina gidiyorum hasret gidiyoruz kizimla Allahim ne guzel bi duygudur bu,
hepimizin evladina Allahim saglik sihhat versin.
Rabbim inşallah hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...
TATLİŞOĞLUM----------35+2----------3000 gr----------49 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
BAYANS-----------------34+6----------2590 gr----------45 cm----------Erkek----------Normal Doğum ile aramızda...
KEYKEY-----------------32+0----------1140 gr----------?? cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
LİFE_CİTY--------------??+?----------3600 gr----------50 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
welcome cnm ah_kalbimde var.... oda life_city le aynı anda sezaryen oldu tabi bilgisi yok...
saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?