2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

canım senide candan tebrik ediyorum allahım sağlıkla büyütmeyi nasip wtsin küvez olayına girmemenizede cok sevindim canım bundan sonra güzel günler bizlerle vede bebeklerimizle olsun

cnm çok çok geçmiş olsn ,esra söyledi telefonda dydum seni ve dua ettim hep..moralini yüksek tutmaya çalış çok şükürki iyi ve aramızda..biliyorum sabretmek çok zor ve yıpratıcı ama Rabbim sabrını verecektir,herşeyin iyi oldugnu ve bugünlerin geçeceğini düşün..Rabbim yardımcın olsn,gözünaydın güle güle büyüt bebeğini..

cnm maşallah bebeğinede sanada..gözün aydın Allah hyırlı etsin..

canm gozun aydn herseyin ii olmasna çok sewindik

ahh cnm allah senide kurtarmışş
sağlıklı olmasına sevndm
küveze fln grmemiş neyseki.
güle güle analı babalı büyütn inş.

doğum yapan bütün annelerimizi tebrik ediyorum. maşallah bebişlerimizedarısı bizlerin başına inş.

canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.vaktinde doğup sağlık problemi yaşayan da çok .benim oğlum 17 günlükken hastalındı 1 yıl hastane yollarında kaldık .Allah bebeğine ve sana sağlık afiyety versin..

life-city maşallah bebeğin çok tatlı.öpücüklere boğası geliyor insanın.

Doğum yapan anneler Allah bebeklerinizede sizede sağlık huzur versin darısı başımıza hayırlısıyla

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hepsinin ömrü uzun ve sağlıklı olsun. 3-4 haftaya kadar aramızda hamile kalmayacak amanınnnn.

doğum yapan bütün annişler öncelikle geçmiş olsun ardından gözünüz aydın..
bebişlerimiz sağlıkla güzel günlerde büyüsünler inş.

opiğiniz hayırlı olsunnn

cnm maşallh sağlıklı olmanıza çok sevindim.
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.

canım gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza allah analı babalı büyütsün inşallah.. darısı bizim basııza bakalım artık:))) bol bol kokla benim yerime bebeşini de:)))

Kızlar nerde doğum hikayeleriniz ve bebişlerinizin fotoğrafları...Sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…