2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

Gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna darısı da bizim başımıza

doğumlar çoğalıyo iyice sıramız yaklaşıyo hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...

key key ve life_city arkadaşlarımızı da kutluyorum...analı babalı büyüsün minik yavrular:)
keykey dualarımız seninle canım.... inşl tez zamanda evinizde görürsünüz bebişini:)))

canım tebrik ederim saglıcakla büyüt oğluşunu ayyyy bizlerin yerinede bol bol kokla kuzucunu

doğum yapan tüm anneciklere evlatlarıyla bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum.....darısı biz bekleyenlere olsun....key key canım benim allah sana sabır ve kuvvet versin tatlım,benim eski bir komşumun kızı 640 gr doğmuş ve şimdi görsen maşşallahı var....kız 8 yaşlarında ama bir göbüşü var çok şeker...kendine iyi bakki bebişine faydan olsun,onun senden başka hiç kimseye ihtiyacı yok bunu unutma.....iyi haberlerini bekliyoruz....

canımmm gözünaydın çok sevindimmm Allah iyi günlerde büyümeyi nasip etsin darısı basımıza inşallah artık yaaa:)

gözün aydin canim..hayirlisiyla bebegine kavusmussun,darisi bizlerin basina insallah.bebeginede ma$allah

anali, babali büyüsün canim meleginbebeginde hemen toparlar insallah kendini dualariniz seninle..ikinizde iyisiniz ya önemli olan o.

gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin darısı bize artık inşallah hayırlı doğumlar olsun hepimize

Allah bağışlasın yavrunuzu...sağlıkla büyüsün inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına...

keykey ve life city hayırlı oslun allah sağlık sıhhat versin.

keykey en kısa zamanda zorlukları atlatırsınız inşallah.rabbim yardımcınzı olsun..

cnm gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
bizde merak etmiştik seni haber alamayınca.ikinizinde iyi olmasına sevindim maşallah oğluşuna

gözünaydın canım ikinizinde iyi olmasına sevindim sen atlattın artık yavaş yavaş sıra bizlere geliyor kendine ve bebişine çok iyi bak

canım dualarımız seninle sağlıkla büyüyecek inşalalh minik kuşuncanım

canım sende güle güle büyüt oğluşunu sağlıkla büyüsün meleklerimiz

Gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna darısı da bizim başımıza

canım tebrik ederim saglıcakla büyüt oğluşunu ayyyy bizlerin yerinede bol bol kokla kuzucunu

canımmm gözünaydın çok sevindimmm Allah iyi günlerde büyümeyi nasip etsin darısı basımıza inşallah artık yaaa:)

gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin darısı bize artık inşallah hayırlı doğumlar olsun hepimize

Allah bağışlasın yavrunuzu...sağlıkla büyüsün inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına...

keykey ve life city hayırlı oslun allah sağlık sıhhat versin.

keykey en kısa zamanda zorlukları atlatırsınız inşallah.rabbim yardımcınzı olsun..

cnm gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
bizde merak etmiştik seni haber alamayınca.ikinizinde iyi olmasına sevindim maşallah oğluşuna

gözünaydın canım ikinizinde iyi olmasına sevindim sen atlattın artık yavaş yavaş sıra bizlere geliyor kendine ve bebişine çok iyi bak

hepinize çok tşk edermmm arkadaşlar.
darısı sizin başınıza.sağlıklı bi şekilde kurtulun inş.

keykey cnm merak etme snnde bebeğin toparlar en kısa zamanda inş.
yeterki moralini yüksek tut, kendine iyi bak.

anne olup bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum,inşallah bizde sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza

canım gözün aydın bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün inş. bizler şükür kurtulduk darısı diğer annelerin başına inş...

canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim mesajını okuyunca

keykey inş. tez zamanda yavruna kavuşursun cnm sağlıklı olsun yeter bnm yengemde senle aynı haftada doğum yaptı ikinizede dua ediyorum tez zamanda kucağınıza alırsınız meleklerinizi

doğum yapan anneleri tebrik ediyorum.. bebeklerle bi ömür sağlıkla yaşayın...darısı da bize.. çok yaklaştık inşallah hayırla bebeğimize kavuşuruz...

gozunuz aydin
Allah anali babali buyutsun,

saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…