2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

oyy maaşşallahh bebeğine life-city cok tatlı Allahım nazarlardan saklasın canım benim yerime ben onuuu:)))

saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın

ayyy maşallaaah,çok duygulandıım birdeen,bugünleri de gördük çok şüküüüür..
çok güzeel çok tatlı bir oğlun var maşalllaah 41 kereee
topaç gibi maşallah,Allah bize de nasip etsin böyle sağlıkla inş.

masallah cookkk tatli bisey bu
Rabbim hayirli saglikli ömür nasip etsin
inanamiyorum benimde mi 3 haftaya böyle bebegim olacak acaba diye düsündümde, duygulandim

canım benim ya ne tattlı maşallah,inşallah bizimkide sağlıklı bir şekilde gelir kucağımıza

life_city çok şekermiş oğlun, Allah bağışlasın inşallah (cümlemizinkini) darısı başımıza

Life_city maşallah oğluşuna çok tatlı ya
Allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:

ayyy cnm cok saol cok tesekkür ederim... 36+1 erken doğumu cabuklastırır diye duydum ama doğru diil heralde dmii?

saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın

oyy maaşallah tostosuma Allah nazarlardan korusun sağlıkla büyümeyi nasip etsin, anneciğine babacığına hayırlı evlat olsun inşallah oyy ısırırım ben onu

ayyy cnm cok saol cok tesekkür ederim... 36+1 erken doğumu cabuklastırır diye duydum ama doğru diil heralde dmii?

Aslında çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş, ama tetiklemeyebilir de diyor doktorlar..
ama benimki zaten tetikteydi, ilaçlarla durdurduk

life_city çok tatlı bır bebeğin olmuş maşallah nazar değmesin.darısı bıze inşallah

Ayyy life_city canım maşallah yaa Allah nazarlardan saklasın çok tatlı...Sağlıkla,huzurla,mutlulukla büyüsün bebeğiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…