2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

çok saolun arkadaşlar. bi an önce sizde kavuşun inş. sağlıkla bebişlerinize. kokusu bambaşka:)

Oy oy maşallah yaa Allahım nazarlardan korusun
Çok tatlı Life_city.
Allah analı babalı büyütsün.

Life_city; maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Allah analı babalı büyütsün inş.

maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel ya bende kızımla kavuşmak istiyorum ama zamanında bizimde az kaldı sayılır bizim yerimize öp bebişini şöyle içine çekerek te koklarmısın
saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın

Maşallah sağlıkla büyüsün..Beş gün olmuş bile..Artık banada şu son günler geçmek bilmiyor..:84: Az kaldı ya sabır...

saolun arkadaşlar tşk edermmmm
bunlarda doğduğu günkü resimlerimiz.
maşallah demeyi unutmayın

maşallah 41 kere Allah analı babalı büyütsün ikinci çocuğum ama inanamıyoum ya harika bişey Allahın büyüklüğüne bakın
tebrik ederim benim yerime koklayıver kuzunu
Allah uzun ömürlü sağlıklı etsin yavrunu......
masallah cookkk tatli bisey bu
Rabbim hayirli saglikli ömür nasip etsin
inanamiyorum benimde mi 3 haftaya böyle bebegim olacak acaba diye düsündümde, duygulandim

aynennnnnn

kızlar slm sizleri çok özledim ama vaktim kısıtlı ,facedeki arkadaşlar sebebini okur ordan zaten..b topiği görünce acaba ne zaman doğurucam diye düşünmüştüm ama şimdi 1 haftadır bebeğim kollarımda çok şükür rabbime..

Egemen aramıza 7 mart ptesi 21,45 te normal doğumla 45cm ve 2590 gr olarak katıldı.. 34+5 te prematüre olarak doğd ne yazıki ama şükür sağlıklıyız ,küveze fln girmeden kurtardık kendimizi..
ilk fırsatta doğum hikayemi fln yazarım..kutlayan herkese de çok tşkler..darısı hayırlıyla sizin başınıza inş..Maşallahlarınızı eksik etmein şekerler,çok öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…