2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

yanlış hesapladın canım 15 kg olcak, bundan sonra çok etmesi lazım ama yine de moral bozmaya gerek yok, gitcek bu kilolar azimle uğraşıcaz artık (

ayyy pardon.ben 61 olarak düşündüm galiba:78:.demekki zayıfmışsınki almışsın boyun uzun herhalde.doğumdan sonrada zayıflama topiği açarız.verirriiz.

28. hafta 6.5 kilo ile devam ediyorum.bu sabah aç karna nerdeyse çıplak bir biçimde çıktımtam 6.5 kilo almışım..
artık haftada 500 alıyorum

2-3 haftadir bizim tarti ayni kiloda gosteriyordu, bir de disarida tartilayim dedim.
Meger tartimiz bozukmus(((
28. haftada toplam 9 kilo aldim ben 7-7.5 saniyordum((

ben de 29.haftadayım.10buçuk 11 kilo arasında aldım.çok şaşırıyorum bu kadar kilo nerde diye.ama sanırım kalçam falan da büyüdü.doktor iyi gittiğimi söylüyor.bakalım artık.bu aylarda kaç kilo alacağız.

hala tartılmıyorum hala çok mutluyummmm birgun atrtlılıup bi anda şiştiğimi farkednce ne olacak bakalım

tartı almadın desede ben kocaman oldum yaaa göbek möbek oooofff daha fazla alsam ne hale gelcektim kimbilir:78:

28+3 haftaligiz , doktorun tartisini saymiyorum, cünkü hep yedigim ictigim farkli kiyafetim farkli oluyor.
kendi tartima göre 10 bucuk kilo aldim.

72,5 den 82,8 kg oldum.(ac karina, sabahlari)

ne kadar moralim bozulsada saglik olsun diyorum.. cünkü zaten 1 yilim diyet yapmaka gecmisti.
90 dan 70 e düsmüstüm, simdi diyetle kiloyla falan bozamam kafayi..
allah baska dert vermesin, bebeklerimiz sagliki dogsun.
kilolar biraz azimle gidecek allahin izniyle

sizde takmayin ama 1 gün asiri yediyseniz yinede az da olsa ertesi günü hafif gecirmeye calisin, onun faydasi olur .. insallah yaniii

29 haftanın içindeyim kendi tartımda küsüratıyla tam 7 kilo.dr un ki umrumda diiil
bugün 12 küsür kilo oln kızımı bile 13 küsür kilo çıkardı ben daha ne diyim...

Buraya bakmak moralimi düzeltiyor.
Benden daha çok alanlar var diye mutlu oluyorum
Züğürt tesellisi dedikleri bu sabırım

Bu doktorların tartıları inadına mı fazla tartıyor anlamadım ben.Ben de evde daha az, orda daha fazla çıkıyorum.Amaan benim de umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…