- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi cimcimenaz
-
yok canım doktor izin vermiyor idare etceksin az kaldı diyor ama ben artık koyverdim gitti.testerım elimde evde kaçamak yapıp değerlendiriyorum durumu.üstelik tatlıdan öte hamur işlerinin daha fazla şekeri yükselttiğini keşfettim. Bakalım cumartesi kontrolde neler duyacağız doktorumuzdan:18:
canm çok az akldı aslnda belki izin werr bundan sonra benm arkadaşma dr son ay dkkat etmene gerek yok demişti
bende 33.haftamdayım ve son haftalarda bayağı kilo aldım malesef 13 -14 kilo civarı 1 ayım kaldı doktor doğuma kadar 1 kilo alsan bile yeter dedi bebeğimin kilosuda gayet iyi çok şükür..artık daha dikkatliyim yemek konusunda umaım doğumdan sonra verebilirim ya en çok kilo alan benim galiba :2::2:
bende 33.haftamdayım ve son haftalarda bayağı kilo aldım malesef 13 -14 kilo civarı 1 ayım kaldı doktor doğuma kadar 1 kilo alsan bile yeter dedi bebeğimin kilosuda gayet iyi çok şükür..artık daha dikkatliyim yemek konusunda umaım doğumdan sonra verebilirim ya en çok kilo alan benim galiba :2::2:
bi kac gündür habire tikiniyorum, saat basi acikiyorum
sabah tartilayim dedim ve31+1 - 13,5 kg.
gün itibari ile 33+6 yım..70,60 kg olmuşum..başlangıçtan bu yana 10 kilo aldım
gün itibari ile 33+6 yım..70,60 kg olmuşum..başlangıçtan bu yana 10 kilo aldım
bence gayet ii gdyrsn canımmm
aynıyız tatlım senle yani 10 ar kilo almışız..bebiş kaç kilo cnm30+4 te 77 kilo.
Toplamda 10 kilo.
80 i kesin görürüm de 82 yi geçmesem bari
[ı]gayet güzel bence..[/ı]
cnm,doğumdan sonra şöyle 50-55 kiloyla kalsan iyi olur gibime geliyor:13:45 ile hamile kalmıstım su andada sabahları 55.5 ama doktorda öğleden sonra ve giyinikken ayakkabılar ile 56 kiloyum sanırım 34+1 de 11 kilo almış durumdayım. Gerçi doktorum gayet iyi son aya şişliğinle herşeyinle gördüğün göreceğin en fazla 15 olur onında 7-8 kilosunu doğumla geri kalanınıda zamanla atarsın dedi. Allahtan cok zayıftım hamile kaldığımda biraz kilo kalması işime bile gelebilir yani:))
hepimiz öyleyiz ki nerdeyse tatlım..ki bunun içinde bebişin kilosuymuş suyumuzmuş şişliklerimizmiş hepsi var..onun için takma kafana[ı]32. Haftaya 9 kilo ile başladım of yaaa12 ile bitmicek işte kesin 15 e dayanacağım [/ı]
aynıyız tatlım senle yani 10 ar kilo almışız..bebiş kaç kilo cnm
aldım gazları kızlar
cnm,doğumdan sonra şöyle 50-55 kiloyla kalsan iyi olur gibime geliyor:13:
heralde tatlım bu gazlardan sonra beni durdurabilene aşkolsunyemye dewaaaaaaaaaam ervaaa
hepimiz öyleyiz ki nerdeyse tatlım..ki bunun içinde bebişin kilosuymuş suyumuzmuş şişliklerimizmiş hepsi var..onun için takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?