2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

canm çok az akldı aslnda belki izin werr bundan sonra benm arkadaşma dr son ay dkkat etmene gerek yok demişti

bende 33.haftamdayım ve son haftalarda bayağı kilo aldım malesef 13 -14 kilo civarı 1 ayım kaldı doktor doğuma kadar 1 kilo alsan bile yeter dedi bebeğimin kilosuda gayet iyi çok şükür..artık daha dikkatliyim yemek konusunda umaım doğumdan sonra verebilirim ya en çok kilo alan benim galiba :2::2:

ben de 32.haftadayım.12.5-13 kilo aldım.doktor çok olmadığını söyledi.kilo kişiden kişiye değişir dedi.şu an 70-71 arasıyım.önemli olan doğumdan sonra ne kadarının bizde kaldığı.

32+4teyim 13 kg aldım ben de, hamurişi veya ekmek yediğim de yok.. sen sıkma canını, o kadar dikkat ettiğim halde alıyorum, zayıftım zaten.. 15 kiloyu geçmedikten sonra, doğum sonrası kiloların sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. lohusalıkta da irademize hakim olabilirsek gerisi kolay olacak

bi kac gündür habire tikiniyorum, saat basi acikiyorum
sabah tartilayim dedim ve 31+1 - 13,5 kg.

hilmiş yaaa bende çok acıkıyorum kendime inanamıyorum bazen..yemem gerkenlerle doymuyorum aklımdan yemek düşüncesini atmak istiyorum..:95::95::95:
bu hafta bende 1 kilo almışım..bide haftada 500 gr alıyorum diye üzülüyordum..şükredeyim o halime:84::84::84:

30+4 te 77 kilo.
Toplamda 10 kilo.
80 i kesin görürüm de 82 yi geçmesem bari

Son düzenleme:
45 ile hamile kalmıstım su andada sabahları 55.5 ama doktorda öğleden sonra ve giyinikken ayakkabılar ile 56 kiloyum sanırım 34+1 de 11 kilo almış durumdayım. gerçi doktorum gayet iyi son aya şişliğinle herşeyinle gördüğün göreceğin en fazla 15 olur onında 7-8 kilosunu doğumla geri kalanınıda zamanla atarsın dedi. Allahtan cok zayıftım hamile kaldığımda biraz kilo kalması işime bile gelebilir yani:))

bence gayet ii gdyrsn canımmm

30+4 te 77 kilo.
Toplamda 10 kilo.
80 i kesin görürüm de 82 yi geçmesem bari
aynıyız tatlım senle yani 10 ar kilo almışız..bebiş kaç kilo cnm
[ı]gayet güzel bence..[/ı]
aldım gazları kızlar
cnm,doğumdan sonra şöyle 50-55 kiloyla kalsan iyi olur gibime geliyor:13:

hepimiz öyleyiz ki nerdeyse tatlım..ki bunun içinde bebişin kilosuymuş suyumuzmuş şişliklerimizmiş hepsi var..onun için takma kafana

ben 34. haftada 10 kilo almış olmak istiyordum.hatta 34 bitmiş 35 in içinde 10 kilo almış olmak istiyordum
daha 3 hafta önceden 9 oldum 3 haftada 3kilo alırım ben:2::2::2:

32+4 deyim ve 13 kilo almış durumdayım ((( Herkes hiç kilon belli olmuyor, demekki bebeğe almışsın ,hiç şişmedin falan diye diye beni gaza getirdiler.Yedikçe yedim.Dün güne gitmiştim.Fotograflara bakınca ne halde olduğumu anladım diğer kızların yanında.Sonum iyi değil kızlar üüüüüüüüüüüüüüüü ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…