- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
tşk edrız teyzesı aslında pempeye fazla takılmak ıstemıyroum dıyorum ama yıne de alıyorumerenhava cnm çok cicler maşallah pembiş pempiş. wenice de görmüştüm bende bi kaçını. geçen bende gitttim oraya oğluşua bişiler alıyım die. erkek bebekler için pek bişe kalmamış. genelde kız badileri zıbınları vardı. bende C&A ya gittim sonra orası çok güseldi ama
cnm bu salı pazarı nerde acaba?
aysucum salı pazarı 4 leventte sen nerde oturuyorsun?4 levent metro durağının karşısı
aşağı doğru yürüyosun biraz.kime sorsan gösterir.
cnm ben 4.leventte oturuyorum.
sen nerde oturuyosun sanırım yakınız birbirimize.
salı pazarını biliyorum çok gittim ama belki başka yerdedir diye sordum.
çok saol cnm.
çok saol cnm.
sosyete pazarı vardı ya ulusta o da prş gunlerıymış derboyunda galıba bılgınız olsun yakınsınz
bunu bugün gezinirken gördüm hoşuma gitti aldım hemen de ekledim
maşallah iyi günlerde giysin annesi çok güzel pembe de ne yakışır ama oyyy yerim ben onu yerimmm
Çok güzeller...Güle güle giydirin miniklerinize cicilerini...
kızlar güle güle kullanın cicileriniz..sağlıkla inş..
çok saol cnm.
hayır canım başka yerde diil.orada başka salı pazarı yok.tezgaha dikkat etmemiştir.bir dtli bak.tanışmış olsaydık buluşup beraber giderdik canım.
çok saol cnm.
hayır canım başka yerde diil.orada başka salı pazarı yok.tezgaha dikkat etmemişsindir.bir daha dikkatli bak.tanışmış olsaydık buluşup beraber giderdik canım.ben sarıyerden gidiyorum oraya.sen tam yrindsn.
Eki Görüntüle 115677 Eki Görüntüle 115676 Eki Görüntüle 115675 Eki Görüntüle 115674 Eki Görüntüle 115678
arkadaşlar kızımın hastane şekeri için bi model ayrıca kendime aldığım hastanede giyilecek pijama ve gecelik beğeninize sunulurrrr
Eki Görüntüle 115677 Eki Görüntüle 115676 Eki Görüntüle 115675 Eki Görüntüle 115674 Eki Görüntüle 115678
arkadaşlar kızımın hastane şekeri için bi model ayrıca kendime aldığım hastanede giyilecek pijama ve gecelik beğeninize sunulurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?