2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Ben çok kalpazan bir annemi olacam nedir...Sizler düzdünüz bebişlerinizin çeyizini ama ben 5'li hastane çıkışı 2 tane bez ayakkabıdan başka bişey almadım daha...Anneannemiz düzdü çeyizini oğluşumun geçende babannede hemen hemen düzmüş torununun çeyizini şaşırdım vallah görünce ne yalan söyleyeyim...Hep yelek örürken görüyordum ama yeni yeni cicilerde almış...

Güle güle giyin canım aldıklarınızı ana kız...

güle güle giyin cicilerinizi,anne kız.ne güzel pembiş pembiş.canım şekerin pek anlaşılmıyo,keşke daha düz bir şeyin üzerine koysaydın.pijamalarına da bayıldım ayrıca,şimdiden sağlıklı lohusalıklar dilerim:79:

hayır canım başka yerde diil.orada başka salı pazarı yok.tezgaha dikkat etmemiştir.bir dtli bak.tanışmış olsaydık buluşup beraber giderdik canım.

evet bana çok yakın cnm.
şimdiye kadar tanışmadık ama bundan sonra tanışıp görüşebiliriz cnm.

seninde kıznında cicileri çok güzel cnm.
güle güle giyin.

çok gzller gule gule gıyın canım

cok ciciler.ikinizde iyi günlerde giyin bebi$inle canim.

evet bana çok yakın cnm.

seninde kıznında cicileri çok güzel cnm.
güle güle giyin.

güle güle kullan cnm..bebek şekeri çok net seçilmiyor,arka fonu beyaz olan bi yere koyup yakından çekersen sanki daha iyi olur

tşk ederiz kızlar daha sonra yine eklerim kuzumun şekerinin fotosunu

sağolun kızlar inşallah bir an önce doğsunda kullansın miniğim

Maşallah kızlar, ikinizin aldıklarınıza da bayıldım
Güle güle giysin minişler.

Bizim de epeyce olmaya başladı ama foto çekip koymaya üşeniyorum ben

[SIZE="2"[/SIZE][quote="aysu87, post: 16688541"]evet bana çok yakın cnm.

inşallah aysucum...daha ağırlaşmadan görüşelim.artık yakındakiler görüşmeye başlasın,daha sonra topluca görüşelim,çok iyi olur.ben de çok istiyorum.konuşup,aynı saatte metrocity de buluşabiliriz mesela.daha sonra da pazara gidebiliriz.

civilimden bebişim için aldığım ciciler kızlar...
ImageShack Album - 4 images

bunu eklemeyi unutmuşuz:)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ayy kız ürünlerinde zaten bayılıyorm bunlarda ayrı şeker.hele o bebekli olan Allahım allahım..patikler ve badilerde cici,battaniyede tam tızzz battişi güle güle kullan inş. canm..ayy gögüs pedide gerçkten çok kullnıyor..hani sütün akmasa bile hem temiz duruyor hemde gögüs uçlarını belli etmiyor..çünkü emzirriken gögüs uçları çok büyüyor ve nerdeyse her sutyenden belli oluyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…