2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

civilimden bebişim için aldığım ciciler kızlar...
ImageShack Album - 4 images

bunu eklemeyi unutmuşuz:)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Maşallah çok şirinler.Güzel günlerde giysin bebişler

bende bayıldım ona canım ve özellikle bebişli olarak paylaştım çok ciciii valla kız eşyalarının albenisi fazla maalesef bu da demekki battım ben

Evet kızlar ben de ilk kez oğlumun cicilerini eklicem ama nasıl ekleneceğini anlatan linki bulamıyorum.Yardımcı olur musunuz lütfen

canim orda kopyalayacagin yer var ya direk link yazandi iste onu koplaya buraya yapistir olmuyo mu ki bide yazi yazdiginmizin üstündeki iseretler varyaordaki grafik ekleyazan yere tklayip ilk cikan hptt yazili mavi oluyo o yazini üstü onu sil diger kopyaladigin direkt linki buraya yapistir öylede oluyo.bir daha dene bakalim

Hee işte aynen öyle yaptım ama yine olmadı.Kesin bi yeri yanlış yaptım.Yaa ben nasıl örtmen olmuşum acep:)) Bana birinin bööyle detaylıca göstermesi lazım :)) Dur yine de tekrar deneyeyim.Azmin sonu selametmiş :))

cnm konuya cevap verdiğimiz yer varya oraya gir ifadelerinde altında eklentiler yazan bi yer var orda eklenti ekle var ona tıkla bi sayfa açılıcak sağ tarafta üstte dosya ekle yazıyo.ona tıkla resimleri bilgisayarda nereye kaydettiysen ordan bul tek tek seç hepsi bittikten sonrada sağda aşağıda bitir yazıyo ona tıkla sayfa kapanıcak cevap yazdığımız sayfadada cevaplaya bastın mı iş tamamdır.

Sağol tatlişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…