2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cnm her ayın 15inde indirime giriyo ama bi tek ogün değil.ben 24 ünde aldım mesela indirimdeydi.ama her ürün değil sezon sonu olanlar giriyo indirime.mesela iç çıtçıtlılarını 7 li pakette 32.9 a aldım normalde 42 küsür sanırım.diğer tulumlar 3lü pakette 56.9 tldi ben 38 e felan aldım sanırım.

Kızlar sizin aldıklarınız merakla takip ettim hep bende koymak istiyordum makina yoktu öbür hafta inşaallah koyucam resimleri çektim telimin kablosu alınsın atıcam bende aldıklarımı ördüklerimi:)

cicileri bekliyoruz cnm.

Tulumlar hesaplıymış neyse eskişehire yolumuz düşesre bakrız nasip bu işler

teyzeleri bunlarda kızıma aldıgım yeni cicilerimiz

Uploaded with ImageShack.us
buda arkası cok şirin göstermek istedim

buda sıcak su torbamız

Son düzenleme:
teyzeleri bunlarda kızıma aldıgım yeni cicilerimiz
ayy denizxx çok tatlı kız o tavşan kuyruklu tulumu..ayy gece gece bayıldım yaa..hem bakıyorum hem ekran başından seviyorum o kuyruğu yaa..popodan ısırmalık ciciymiş o..nerden aldın..
ayrıca diğer cicişlerde çok gzl.senin gecelik ve pijaman da öyle..güle güle giyin inş.:13:

Bunlar Prenses`in
Bunlarda Kralice`nin

Dün doktora cikmisken aldiklarim.. kolayladim artik cok bir eksik kalmadi

Kıssslar cicileriniz çok tatlııııııııııııııı bayıldım hepsine kısslar için seçenek çok ya rengarenk model model,
Hele tavşan kostümü çok şirin

tatlım hepsi harika bunların :) güle güle kullan hepsini

cok tşk ederiz teyzeleri en güzelleri sizin olsun pijamalar hariç hepsini civilim com dan aldım tavşanlı tulumuda ordan aldım

süperler tavşini civilden aldın dimi..bende alcamda... bide krem gecelik takımını nerden nekadar aldın çok güzeller cnm...

melegin iyi günlerde kullansin canim cok tatlilar
tesekkür ederiz teyzesi
Kıssslar cicileriniz çok tatlııııııııııııııı bayıldım hepsine kısslar için seçenek çok ya rengarenk model model,
Hele tavşan kostümü çok şirin

dünüsüm sagol canimcim
dünürüm prensesin cicileri bi hoş..ama kıskandım şimdi kadınlık duygularım kabardı....o pijamalara süper..kimono şeklindekinede bayıldım resmen ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…