2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cok tşk ederiz teyzeleri en güzelleri sizin olsun pijamalar hariç hepsini civilim com dan aldım tavşanlı tulumuda ordan aldım

Tavşanlı tulum hangi ay lar için canım ben daha önce görmüştüm ama malum bizim bebişler nisanda geliyo, önleri yaz ama bu tulumlar kadife hangi ara giyeceklerini bilemediğim için almamıştım

Bunlar Prenses`in
Bunlarda Kralice`nin

Dün doktora cikmisken aldiklarim.. kolayladim artik cok bir eksik kalmadi

Çok güzeller canım güle güle giyin pijamalarasaten heralde rahat edebiliyormusun ben hiç edememde:))

Çok güzeller canım seninkilerde sizde güle güle giyinin bende civilden alıyorum çok güzel ve hesaplı ürünleri tavsiye ederim herkese:)

yataginiz cok hosmus rengide civil civil saglikoi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim canim.

esracim hepsi cok guzel bayildim gercekten.allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin canim.suslu oldugun her halinden belli.

ya hepsi birbirinden guzel.ben topige girmeyeli bayagi alisveris yapmissiniz.hayirli olsun canm.iyi gunlerde kullan.

Tavşanlı tulum hangi ay lar için canım ben daha önce görmüştüm ama malum bizim bebişler nisanda geliyo, önleri yaz ama bu tulumlar kadife hangi ara giyeceklerini bilemediğim için almamıştım

canım ben yeni doğan aldım.orda 12 aya kadar var ama sanırım şuan için beden secenegi kalmamış.renkleri var orda kırmızı ,pembe ve yeşil kalmış yeşil büyüktü,pembe de 3 aylık vardı oda yaza geliyor bende kırmızıyı aldım.bebeginin cinsiyetini bilmiyorum ama mavinin yeni doganı var almak istersen bi bak.bende senin gibi düşündüm ama yeni dogdugunda giydirecek hiç tulumumuz yoktu o yüzden aldım.

Son düzenleme:

Aysucum,çok güzelmiş yeni cicileriniz..cıvıl cıvıl rengarenk..
insanın yiyesi geliyor şimdiden bir de içleri dolsa kimbilir naapcaz

oglusunun cicileri cok dadluuuiyi günlerde giysin..

çok saolun teyzeleri

Bunlar Prenses`in
Bunlarda Kralice`nin

Dün doktora cikmisken aldiklarim.. kolayladim artik cok bir eksik kalmadi

cnm kızının ve senin yeni cicileriniz çok güzeller
güle güle giyersiniz inşallah hepsini

aysucugum cicileriniz cokşeker rabbim güle güle giydirmeyinasip etsin canım

çok saol teyzesi

cnm o tavşanlıya bende bayıldım.
senin ve kızının cicileri çok tatlılar
güle güle giyersiniz inşallah

tulumlarina bayildim minigin.allah saglikli gunlerde giydirmeyi nasip etsin canm.

çok saol teyzesi

güle güle kullanalım canım
amin tatlımmmm güle güle kullanalım

güle güle kullanın canım,avvıo modellerine benzettim.yoksa o mudur?ölçüleri falan kaça kaç canım..postacı çantası olma sapı varmı?

avivo tatlımmm valla benim siparişim hala gelmedi ama esteem inki gelmiş oldukça büyük kullanışlı dedi bende onun lafıyla aldım :82: :82: :82: :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…