2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cnm güle güle giysin kızın yeni cicilerini.

iyi günlerde kullanin canim

Kızlar meşhur avivo çantasını almayanlar için resmini ekliyorumBu çanta nisan annelerin amblemi oldu sanırım

canım ya link vereblirmisin sanırım indirimde diye duymuştum 20 liraydı ama linki bulamadım daha önce verilmişti de hangi sayfadaydı ki

kızlar beşiğimiz bu arkadaşımdan geldi sağolsun yatağını bile verdi. yün yatak ama yünlü programında yıkayacağım yunleri odası bir kurulsunda. yrnda dolabı veşifonyeri gelicek. beşik kocaman baya büyük annem ikea dan yanlar için minder var ondan alırm dedi yada uyku seti alıcam yanları kapansın diye bebeğimin bir yeri vurmasın diye .beşikte uyuması zorlanıncada park yatak alıcaz ama baya büyük 7-8 aya kadar yatar rahat arkadaşım 2 yasına kadar kullandım ben dedi

Son düzenleme:
Son düzenleme:

çok şirinmiş canım sağlıkla uyusun bebişin içinde mışıl mışıl

bende şubat annesiyim sizden haberimiz oldu bu çanta.fiyatı çok uygun geldi piyasaya göre.gerçi niye bu kadar ucuz anlamadım ama siz almışsınız sanırım kötü olsaydı söylerdiniz.2 tane bebek çantam var aslında ama bunuda kaçırmak istemiyorum açıkcası.kol çantası gibide kullanılabilir gibi duruyor.birazdan sipariş vereceğim son kez birde size bakmak istedim.

canım vala kampanya sanırım öyle kötü malda değil bende cok tereddüt ettm ama gelince cok begendim süper bu fiyata bence
bende sırt çantası düşünüyordum ama buda iyi oldu , ayrıca birde sırt çantamız var
hastanaye giderken bebeğiminkileri bu avvivoya koyacağım
benimkileride sırt çantasına

kızımın kaptan amcası rusyadan almış bunları kızlar kürklü kuyruklu bişeyler getirir sanıyodum ama oldukça normal çok şükür
Güle güle kullanın canım..
Immm Çok kibar bir modelmiş.güle güle giy tatlım

Cimcimecim güle güle kullan internetten mi sipariş ettin?
Bu mağazanın yeri istanbul bakırköyde çok güzel modeller var..
Sen kaça aldın?

canm intrenetten almadım burda bu urunleri satan bi yer var ordan aldm indrme grmiş 90 dı 45 e aldm ama sabahlğnı almadım..zaten önceden bi takm pıjema ve gecelk seti almştm bi daha almam artık...

teşekkür ederim aldım zaten hemen atladım
benim bi normal tek gözlü bi çanta bi nivea babynin atta çantası vardı bu iyi oldu aslında bir süre sonra kol çantası şeklinde kullanılır normal kıyafetlerle.birde termos almayı düşünüyordum oda var içinde

valla ben hastane çantası için bir küçük valiz hazırladım kendime oğlumada o bebek çantasını hazırladım anca sığdık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…