- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.321
Eki Görüntüle 138613 Eki Görüntüle 138614 Eki Görüntüle 138615 selam kızlar bende bugun pazardan alışveriş yaptım bebişe iç zıbın takımı 3 tane penye tulum çorap biberon aldım nuk marka kendimede sabahlık 4 adet çamaşır aklet ve çorap aldım.sabahlığı aslında anneanneme aldırdım bana bedava geldi :))).gerçi yanlışlıkla odalar beşikler topiğine koydum ama burayada koyayımda yerini bulsun :)))
Eki Görüntüle 138613 Eki Görüntüle 138614 Eki Görüntüle 138615 selam kızlar bende bugun pazardan alışveriş yaptım bebişe iç zıbın takımı 3 tane penye tulum çorap biberon aldım nuk marka kendimede sabahlık 4 adet çamaşır aklet ve çorap aldım.sabahlığı aslında anneanneme aldırdım bana bedava geldi :))).gerçi yanlışlıkla odalar beşikler topiğine koydum ama burayada koyayımda yerini bulsun :)))
inanmıyorum yaaa verdiğim avivo çanta linki resmen patlama yapmış bütün site almış o çantadan çığır açmışımda haberim yokgüle güle kullansın alan anneler güzel bir üründü paylaşmak istedim iyi de etmişim ama kimse bi teşekkür bile etmemiş aşkolsun yani..
hem sen hem bebişin güle güle giyin tatlımEki Görüntüle 138613 Eki Görüntüle 138614 Eki Görüntüle 138615 selam kızlar bende bugun pazardan alışveriş yaptım bebişe iç zıbın takımı 3 tane penye tulum çorap biberon aldım nuk marka kendimede sabahlık 4 adet çamaşır aklet ve çorap aldım.sabahlığı aslında anneanneme aldırdım bana bedava geldi :))).gerçi yanlışlıkla odalar beşikler topiğine koydum ama burayada koyayımda yerini bulsun :)))
inanmıyorum yaaa verdiğim avivo çanta linki resmen patlama yapmış bütün site almış o çantadan çığır açmışımda haberim yokgüle güle kullansın alan anneler güzel bir üründü paylaşmak istedim iyi de etmişim ama kimse bi teşekkür bile etmemiş aşkolsun yani..
inanmıyorum yaaa verdiğim avivo çanta linki resmen patlama yapmış bütün site almış o çantadan çığır açmışımda haberim yokGüle güle kullansın alan anneler güzel bir üründü paylaşmak istedim iyi de etmişim ama kimse bi teşekkür bile etmemiş aşkolsun yani..
çok güzellergüle güle sağlıkla giysin prensesin
Güle güle kullanın canım..
Immm Çok kibar bir modelmiş.güle güle giy tatlım
güle güle kllansın bebeişin cnm..
çok hoşmş cnm..bende mora bayılırım ,biçok kıafetim ve otrma odam salonm mor pemle tonları
ciciler süper...gecelikte güzel valla nisan annaleri zevkli nediyeyim...
Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?
Çok şeker olmuş canım, güle güle kullansın bebişin inşallah
Canım daha gelmedi ama park yatak sipariş ettim ben, ev küçük olduğu için şimdilik odası olmayacak bebişin, o yüzden mobilya beşiğe gerek duymadık. Park yatak hafif hem istediğin yere götürüyosun, 3 yaşına kadar da kullanabiliyor.
inşlh cnm iyi etmişsin bende park beşik aldım ev geniş ama kiracıyız her ev büyük olacak değil. park beşik daha kullanışlı olur diye düşündük. bide normal bir elbise dolabı aldık üstünede süsler felan yapıştırdım çokta güzel oldu walla.. resimlerini eklerim birazdan..
park beşiği kaça sipariş ettin sen cnm?
229 TL canım, kampanyalı, içinde viscolex yatak ve uyku seti de var.. biz de kiracıyız zor valla, inşallah kısa zamanda ev sahibi de oluruz.. Biz dolap almadık çünkü yatak odası kocaman, iki tane gardrop var, bizimkine yerleştircem eşyalarını..
teşekkür ederim aldım zaten hemen atladım
benim bi normal tek gözlü bi çanta bi nivea babynin atta çantası vardı bu iyi oldu aslında bir süre sonra kol çantası şeklinde kullanılır normal kıyafetlerle.birde termos almayı düşünüyordum oda var içinde
valla ben hastane çantası için bir küçük valiz hazırladım kendime oğlumada o bebek çantasını hazırladım anca sığdık valla
o nasıl park beşik merak ettim uyku seti nasıl oluyor içinde.. bakabileceğim link feln varmı? oo yerin varsa fazla kalabalığın anlamıyok zaten.. bizim gardrop bize yetmiiyor walla:):):) inşlh ev sahibi oluruz en kısa zamanda.. bebişler bereketli gelirler:):
o nasıl park beşik merak ettim uyku seti nasıl oluyor içinde.. bakabileceğim link feln varmı? oo yerin varsa fazla kalabalığın anlamıyok zaten.. bizim gardrop bize yetmiiyor walla:):):) inşlh ev sahibi oluruz en kısa zamanda.. bebişler bereketli gelirler:):[/
amin canım inşallah
Jenny Lks Oyun Park (OK FYAT) | | Bebefix.com
ben pembe-gri olan park yatağı sipariş ettim, cibinliği de varmış
o nasıl park beşik merak ettim uyku seti nasıl oluyor içinde.. bakabileceğim link feln varmı? oo yerin varsa fazla kalabalığın anlamıyok zaten.. bizim gardrop bize yetmiiyor walla:):):) inşlh ev sahibi oluruz en kısa zamanda.. bebişler bereketli gelirler:):[/
amin canım inşallah
Jenny Lks Oyun Park (OK FYAT) | | Bebefix.com
ben pembe-gri olan park yatağı sipariş ettim, cibinliği de varmış
canım ya en güzel renkte pembe -gri ama diğer renkleri beğenmedim kırmızı gri olsaymış hiç kaçırmazdım ,güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?