- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.341
Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?
çok tatlıymış içinin yatağı tamamda uyku seti giriyomu bunun içine olsa benimkine sığmaz heralde..o nasıl park beşik merak ettim uyku seti nasıl oluyor içinde.. bakabileceğim link feln varmı? oo yerin varsa fazla kalabalığın anlamıyok zaten.. bizim gardrop bize yetmiiyor walla:):):) inşlh ev sahibi oluruz en kısa zamanda.. bebişler bereketli gelirler:):[/
amin canım inşallah
Jenny Lks Oyun Park (OK FYAT) | | Bebefix.com
ben pembe-gri olan park yatağı sipariş ettim, cibinliği de varmış
sağsalim doğarda mışıl mışıl uyur inşlh ızın
inş.uyudugu günleride görürsün cnm..çok hoş güle güle kllan..bende babylifen başka bi modelini aldım...
çok güzel olmuş battaniyen güle güle kllan bayıldım..maş iyi sabırlıymışsın,bende seviyorm ama sabrım yetmiyor büyük şeyleri örmeye..
ben görmedim demek ki :26: rica ederim cnm sitem işin esprisi herkes güle güle kullansıncanım herkes teşekkür etti,sen geçmişe ve 2011 nisan anneleri topiğine bakmamışsın.Teşekkür ederiz tekrar
güle güle kullan cnm sende en kısa zamanda eline ulaşır inş. beğeniyle kullanırsınaaa olurmu hususi gelip yazdım.hatta bizim topiktede özellikle belirttiler burdan duyduklarını(şubat anneleri ) tekrar teşekkür ederim.siparişimi verdim henüz gelmedi ama sayenizde haberimiz oldu.
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü adlı bir site var anne ve bebek gereçleri konusunda indirimler oluyor biliyormusunuz bilmem.bir kaç şey aldım indirimden uygun şeyler olabiliyor.takip etmek lazım.davetsiz üye olunmuyor ilginizi çekerse özelden adresinizi gönderirseniz davetiye yollayabilirim.yada varsa aranızda üye olan o şekildede girebilirsiniz.
bu şekilde kampanyalar duyarsak bizde paylaşırız
cnm ben sipariş etmedim bu üründen fiyatı ve kalitesi çok cazip geldiği için sizlerle paylaşmak istedim sadece ihtiyacı olan alsın diye alan tüm arkadaşlarımız beğendiklerini söylüyorlar amaben almadımda alabilirim belki teşekkür ederim arkadaşım paylaşımın için ürün eline geçtimi güzelmi hangi rengi aldın benim oğlum olacakya mavi iki tane kararszı kaldım
cnm kırmızı gri arıyorsan benim aldığım yere bir sor istersen
Eki Görüntüle 139230 Eki Görüntüle 139231 benim ki bu
hımmm evet malum erkek olacağı için bu renkler benim çok hoşuma gidiyor nedense mavi renkten hiç hoşlanmıyorum kırmızı gri çok güzel bence
Babymoon Tenteli Park Yatak-Pembe - PratikEv.com
benim kuzunun beşiğide bu.. ben içine yatak almadım yün yatak yaptık.. eşim biraz pimpiriklidirde yün yatağın daha sağlıklı olduğunu düşünüyor:):)
229 TL canım, kampanyalı, içinde viscolex yatak ve uyku seti de var.. biz de kiracıyız zor valla, inşallah kısa zamanda ev sahibi de oluruz.. Biz dolap almadık çünkü yatak odası kocaman, iki tane gardrop var, bizimkine yerleştircem eşyalarını..
Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?
Güle güle kullanın canım,ben mobilya düşünüyorum ama daha almadım:26:
çok tatlıymış içinin yatağı tamamda uyku seti giriyomu bunun içine olsa benimkine sığmaz heralde..
sağsalim doğarda mışıl mışıl uyur inşlh ızın
amin canım hepimizinki inşallah..
uyku seti sığar heralde canım, zaten ilk etapta bebişler minicik olcaklar, sığmasa bile kenarlara yan yastığı diye tıkıştırırım
Babymoon Tenteli Park Yatak-Pembe - PratikEv.com
benim kuzunun beşiğide bu.. ben içine yatak almadım yün yatak yaptık.. eşim biraz pimpiriklidirde yün yatağın daha sağlıklı olduğunu düşünüyor:):)
çoook tatlıymış canım yaa pembiş pembişsenin minik kızın da sağlıkla büyüsün bu yatağın içinde annesi
Canım güzelmiş beşiğiniz Allahım güle güle,sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin.İnşallah kiracı olanlar ev sahibi olamayanlar ev sahibi olurlar,duam önce sana sonra bana geçsin
Çok teşekkürler canım, hepimize ağız tadıyla bebişlerimizi büyütmek nasip etsin.. ee tab kendimize ait sıcacık yuvalar da.. dualarından bizi de eksik etmediğin için güzel kalbine ayrıca teşekkürler canım benim..
amin canım hepimizinki inşallah..
uyku seti sığar heralde canım, zaten ilk etapta bebişler minicik olcaklar, sığmasa bile kenarlara yan yastığı diye tıkıştırırım
çoook tatlıymış canım yaa pembiş pembişsenin minik kızın da sağlıkla büyüsün bu yatağın içinde annesi
inşlhh aminn hepsine sağlık versin mevlam
Çok teşekkürler canım, hepimize ağız tadıyla bebişlerimizi büyütmek nasip etsin.. ee tab kendimize ait sıcacık yuvalar da.. dualarından bizi de eksik etmediğin için güzel kalbine ayrıca teşekkürler canım benim..
internetteki indirimden aldığım çanta geldi kızlar.valla çok beğendim.20 liraya süper yani.kargodada 2.75 lira verdim 1 günde geldi ayrıca.
çanta gayet büyük ama kol çantası tarzında kibar öyle kaba diğil.içinde bir çok gözü var bölmesi var.öndede fermuarlı bir bölmesi var.
ayrıca çapraz takmak için kemeri de var
bir biberon termosu
alt açma aparatı
ve küçük bir kirli torbası var ben beğendiimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?