2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

Eki Görüntüle 139232
bu da benim prensesimin yatağı :)
bi de içine girip mışıl mışıl uyusa........

inş.uyudugu günleride görürsün cnm..çok hoş güle güle kllan..bende babylifen başka bi modelini aldım...

Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?

çok güzel olmuş battaniyen güle güle kllan bayıldım..maş iyi sabırlıymışsın,bende seviyorm ama sabrım yetmiyor büyük şeyleri örmeye..

tşk ederim canım.. sabrım yetse bide seninkine işlerdim:): biranönce bitsin diye kalkamadım nerdeyse başından

kızlar avivo bebek çantası demişsiniz baktım çok kullanışlya benziyor ama sadece mavi rengi var.. sizlerdemi hep mavi aldınız yoksa bittimi renkler :26: en boy ölçüsünü yazmamış... birde alan arkadaşlar kargo ücretini ne kadar ödediniz ve kaç günde geldi??

canım herkes teşekkür etti,sen geçmişe ve 2011 nisan anneleri topiğine bakmamışsın.Teşekkür ederiz tekrar
ben görmedim demek ki :26: rica ederim cnm sitem işin esprisi herkes güle güle kullansın

güle güle kullan cnm sende en kısa zamanda eline ulaşır inş. beğeniyle kullanırsın

ben almadımda alabilirim belki teşekkür ederim arkadaşım paylaşımın için ürün eline geçtimi güzelmi hangi rengi aldın benim oğlum olacakya mavi iki tane kararszı kaldım
cnm ben sipariş etmedim bu üründen fiyatı ve kalitesi çok cazip geldiği için sizlerle paylaşmak istedim sadece ihtiyacı olan alsın diye alan tüm arkadaşlarımız beğendiklerini söylüyorlar ama

Canım güzelmiş beşiğiniz Allahım güle güle,sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin.İnşallah kiracı olanlar ev sahibi olamayanlar ev sahibi olurlar,duam önce sana sonra bana geçsin

internetteki indirimden aldığım çanta geldi kızlar.valla çok beğendim.20 liraya süper yani.kargodada 2.75 lira verdim 1 günde geldi ayrıca.

çanta gayet büyük ama kol çantası tarzında kibar öyle kaba diğil.içinde bir çok gözü var bölmesi var.öndede fermuarlı bir bölmesi var.

ayrıca çapraz takmak için kemeri de var

bir biberon termosu

alt açma aparatı

ve küçük bir kirli torbası var ben beğendiimmm.

Güle güle kullan canım...Birçok arkadaş aldı bundan alanlarında hepsinin çok hoşuna gitti...

dün kuzucuğumun bazı eksiklerini daha aldık bii park yatağımız kaldı sanırsam, gerçi çarşıya çıkınca şundanda bundanda derken baya bişeyler alırız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…