2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

güle güle kullansın dicem ama muhtemelen ağlicaklar değilmi:):):,
çok güzel

inşallah o günlerde gelecek canım,az kaldı.iyi günlerde ve sağlıkla yatsın bebiş

[sıze="3"]amin inşallah saolun kızlar hep güler inşallah[/sıze]

hepsi çok güzel kızlar, hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallah

güle güle kullanın kızlar

Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?
Ellerine sağlık , valla süper gözüküyor battaniyeniz..Güle güle kullanın :13:
Park yatağınızı güle güle kullanın canım..Rabbim en kısa zmnda kirada oturanlara kendi evini almayı nasip eder inş:13:Bizde kiracıyız bende sadece park yatak alıp yatak odma koyacağım.bebeğin giysilerini falan da gardropumuza koyacağım
Eki Görüntüle 139232
bu da benim prensesimin yatağı :)
bi de içine girip mışıl mışıl uyusa........
Güle güle kullanın canım , inş Rabbim mışıl mışıl uyuduğu günleri de görmemizi nasip eder
Babymoon Tenteli Park Yatak-Pembe - PratikEv.com
benim kuzunun beşiğide bu.. ben içine yatak almadım yün yatak yaptık.. eşim biraz pimpiriklidirde yün yatağın daha sağlıklı olduğunu düşünüyor:):)
rengi falan çok tatlıymış..ben çok beğendimyatağın ayakları falan gözükmüyor hem şık temiz duruyor..peki ayak kısımları nasıl sağlammı tatlım..o etek kısımları falan kirlendiğinde çıkarılıp yıkanacak gibi mi..2-3 yaşına kadar idare eder değilmi..
yok canım ben kahvesini aldım ama genelde nisan anneleri bildiğim kadarı ile kahvesini aldık:13:stoklarında kahve tükenmiş ellerinde mavi kalmış olabilir..
güle güle kullan canım..ben de çok beğendim en başta hem kocaman hem de şekli şemalı çok hoş:13:

güle güle kullanın canım..bebek arabanızın markası nedir.kaça aldınız..katlanması olsun tek başına ağırlığı olsun nasıl?henüz almadım ben de..böyle sora sora karar vermeye çalışıyorum :13:

bende beğendim ama sitedeki fiyatı 30 lira yazıyodu yaa bana tam link verirmisiniz arkadaşlar.. çantanın rengi solacak gibi durmuyor değilmi?? bide sen hangi şehirdesinki 2 75 tuttu kargo? sonra hem çantaya hemde kargoya yirmi lira vermeyelim:): bu arada ben mersinde oturuyorum

tşk ederim cnm benim. suuny bayb markası. taksitli 190 a aldık. katlanması çok pratik tek elle yapabilirsin. ağırlığıda çok fazla değil ama yinede çok hafif değil. eşim çok beğenerek aldı çok araştırdık bunu beğendik fonksiyonlu bişey.

benim aldığım çantanın kampanyasıo bitmiş.zaten rengide bitmiş 20 liraya maviler kalmış.(talan ettik birden çantayı ) ama maviler pek hoşuma gitmedi koyu renkler daha bi normal çanta gibi kalıyo

Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi

bu linkten tüm çantaları görebilirsin.

Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!

şuanda bu çanta indirimde haki rengine bayıldım.almasaydım bunu alırdım.bu sanki daha bi normal çanta gibi.çocuk ilerde büyüdüğündede rahatlıkla kol çantası şeklinde kullanılabilir

kargo ücretini almıyolar alışveriş esnasında
ups kargoyu kullanıyolar 2 günde geliyo çok hızlı.sana bir mail atıyo kargo firması kargon çıkınca hatta harita üzerinde araç nerde diye görebiliyosun

ben ankaradayım.istanbuldan geliyo.ben 5 lira falan veririm en az diye düşünmüştüm ama 2.75 diyince bi şaşırdımm.

Eki Görüntüle 138905
slm kızlar cicilerinizi gördüm çok tatlılar bende eklim dedim yavaş yavaş:):) bu battaniyeyide ben ördüm 21 martta doğacak prensesime..
siz beşikleri nasıl aldınız?

Güle güle kullansın bebişin canım...Park yatağınızıda aldıktan sonra ufak tefek şeyler alınır canım...Yeter ki biz ve meleklerimiz sağlıklı olalım...

hmm şansımıza küselim azıcıkta bize bıraksaydınız haki renginde olan çanta biraz küçük gibi geldi bana daha kol çantası gibi duruyor o yüzden kararsız kaldım gözleri daha az gibi bilmiyorum artık... mavi de güüzelde renkli almak istemiyorum kol çantası gibi olsun

bilen bir arkadaşlar:89: çantanın hangi rengini tercih etmem konusunda yardımcı olabilirmi?
gelen arkadaşlar memnunmusunuz hangi rengi alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…