2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

bunlarda bizim prensesin bazı cicileri
bebek şekerini ben yaptım..bide kapı süsü yaptım onu koymaya unutmuşum onuda eklim...
pembe lizözüde ben örmüştüm taa hamile kalmadan önce... işte kızlar burda paylaşacağım kimse yok iyiki siz varmışsınız:):)

Eklentiler

• $S5001433.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $S5001420.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $S5001416.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $S5001418.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $S5001427.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $S5001422.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $S5001417.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $S5001419.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $S5001429.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $S5001430.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $S5001432.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $S5001431.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $S5001434.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

buda kapı süsü evde malzemeler vardı bi şekilde uydurdum nasıl oolmuş sizce:):

cnm maşallah ne kadar marifetlisin sen yaa.
hepsi çok güzeller bayıldım.cicilerinide güle güle giyer bebişin inşallah.

Selam kızlar iki haftadır pc bozuktu giremedim hepinizin cicilerine baktım maşaallah çok güzeller ama bana çok geldi ya bebek kıyafetlerini çevremdeki herkes çok alma çoğunu giydiremiyorsun elinde kalıyor dedi bebeğin kilosu değişik olabildiği için sizlerinde böyle aldıklarını görünce hem içim gidiyor hem kafam karışıyor:))

bende çok almadım iki tane takım aldım iki atlet 3 tane çıtçıtlı badi doğunca kullnalım diye... zaten etraftanda hediyeler gelecektir 1 numaralı olanları 2 aylıkken giyemez belkide değilmi::::::):):)lazım olursa doğunca alırız napalım ::)

aynı düşünüyoruz bizim nisan anneleri çok bonkör:))) aldıkça alıyorlar sonra benimde kafam karışıyor ama yok yok almıycam daha annemde aldı sağolsun bişeyler yeğenlerimin kullandıklarıda geldi günlük kullanımda çok ihtiyacın olur dedi ablamlar haklılarda bende yıkadım ütüledim hazır ettim gerekirse kullanıcam hediyede gelir herale abbannesigilden ses yok daha pekde ümidim yok zaten bana almadılarki çocuğuma alsınlar anca kuru kuru sevgi onlarınki( sağsalim doğsunlarda, sende benim gibi seviyorsun elişini maşaallah güzel olmuş.

bencede yeteri kadar al sen yinede..benimde içim gidiyormağazaya girdiğğimde hepsinden alim diyorum ama tutyorum kendimi:):):) mağazalar kapanmıyor ya doğunca eksik olursa alırız... ama bebek bezi alabiliriz bazen indirime giriyor ya o zamana denk getirip. sonuçta 2 numarayı baya bi kullanırız heralde.:)

Son düzenleme:
Bütün cicileriniz çok güzel.
İyi günlerde kullanın.
Ayrıca kapı süsünüz de çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

buda kapı süsü evde malzemeler vardı bi şekilde uydurdum nasıl oolmuş sizce:):

Becerikli hatun seni...Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın kapı süsünü bebek şekerini ve sepeti...

Selam canım...Hoşgeldin...Evet bebek tecrübesi yaşayan anneler çok alma diyorlar bana...Zaten sağolsun annem ve kayınvalidem alıyorlar...Teyzemde koca bir koli yapmış Almanya'dan yollayacakmış...Bu nedenle bende kolum baağlı duruyorum...Bana alacak bişey kalmadı zaten...

Güle güle kullansın bebişin canım...Park yatağınızıda aldıktan sonra ufak tefek şeyler alınır canım...Yeter ki biz ve meleklerimiz sağlıklı olalım...

saol cnm benim. ewt park yatağımızıda anneannesi alcak p.tesi yada salı onuda halletcez inş. çok haklısın önce sağlık...

Saol canım amin inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…