- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.381
bunlarda bizim prensesin bazı cicileri
bebek şekerini ben yaptım..bide kapı süsü yaptım onu koymaya unutmuşum onuda eklim...
pembe lizözüde ben örmüştüm taa hamile kalmadan önce... işte kızlar burda paylaşacağım kimse yok iyiki siz varmışsınız:):)
buda kapı süsü evde malzemeler vardı bi şekilde uydurdum nasıl oolmuş sizce:):
cnm maşallah ne kadar marifetlisin sen yaa.
hepsi çok güzeller bayıldım.cicilerinide güle güle giyer bebişin inşallah.
çok teşekür ederim tatlım.. senden de bir prens geliyor galibakaç aylıksın;;;?
Selam kızlar iki haftadır pc bozuktu giremedim hepinizin cicilerine baktım maşaallah çok güzeller ama bana çok geldi ya bebek kıyafetlerini çevremdeki herkes çok alma çoğunu giydiremiyorsun elinde kalıyor dedi bebeğin kilosu değişik olabildiği için sizlerinde böyle aldıklarını görünce hem içim gidiyor hem kafam karışıyor:))
çok güzelmiş cicileriniz canım,marifetli hanımın hali başka oluyor
bende çok almadım iki tane takım aldım iki atlet 3 tane çıtçıtlı badi doğunca kullnalım diye... zaten etraftanda hediyeler gelecektir 1 numaralı olanları 2 aylıkken giyemez belkide değilmi::::::):):)lazım olursa doğunca alırız napalım ::)
valla helal olsun cok güzel olmuş, nasıl yuvarlak yaptın?
aynı düşünüyoruz bizim nisan anneleri çok bonkör:))) aldıkça alıyorlar sonra benimde kafam karışıyor ama yok yok almıycam daha annemde aldı sağolsun bişeyler yeğenlerimin kullandıklarıda geldi günlük kullanımda çok ihtiyacın olur dedi ablamlar haklılarda bende yıkadım ütüledim hazır ettim gerekirse kullanıcam hediyede gelir herale abbannesigilden ses yok daha pekde ümidim yok zaten bana almadılarki çocuğuma alsınlar anca kuru kuru sevgi onlarınki( sağsalim doğsunlarda, sende benim gibi seviyorsun elişini maşaallah güzel olmuş.
bebek şekerini ben yaptım..bide kapı süsü yaptım onu koymaya unutmuşum onuda eklim...
pembe lizözüde ben örmüştüm taa hamile kalmadan önce... işte kızlar burda paylaşacağım kimse yok iyiki siz varmışsınız:):)
Selam kızlar iki haftadır pc bozuktu giremedim hepinizin cicilerine baktım maşaallah çok güzeller ama bana çok geldi ya bebek kıyafetlerini çevremdeki herkes çok alma çoğunu giydiremiyorsun elinde kalıyor dedi bebeğin kilosu değişik olabildiği için sizlerinde böyle aldıklarını görünce hem içim gidiyor hem kafam karışıyor:))
Güle güle kullansın bebişin canım...Park yatağınızıda aldıktan sonra ufak tefek şeyler alınır canım...Yeter ki biz ve meleklerimiz sağlıklı olalım...
Ellerine sağlık , valla süper gözüküyor battaniyeniz..Güle güle kullanın :13:
Park yatağınızı güle güle kullanın canım..Rabbim en kısa zmnda kirada oturanlara kendi evini almayı nasip eder inş:13:Bizde kiracıyız bende sadece park yatak alıp yatak odma koyacağım.bebeğin giysilerini falan da gardropumuza koyacağım
Güle güle kullanın canım , inş Rabbim mışıl mışıl uyuduğu günleri de görmemizi nasip eder
rengi falan çok tatlıymış..ben çok beğendimyatağın ayakları falan gözükmüyor hem şık temiz duruyor..peki ayak kısımları nasıl sağlammı tatlım..o etek kısımları falan kirlendiğinde çıkarılıp yıkanacak gibi mi..2-3 yaşına kadar idare eder değilmi..
yok canım ben kahvesini aldım ama genelde nisan anneleri bildiğim kadarı ile kahvesini aldık:13:stoklarında kahve tükenmiş ellerinde mavi kalmış olabilir..
güle güle kullan canım..ben de çok beğendim en başta hem kocaman hem de şekli şemalı çok hoş:13:
güle güle kullanın canım..bebek arabanızın markası nedir.kaça aldınız..katlanması olsun tek başına ağırlığı olsun nasıl?henüz almadım ben de..böyle sora sora karar vermeye çalışıyorum :13:
beş gündür girmeyince ciciler birikmiş.
yeni cicilerinizi bebişleriniz ve siz güle güle kullanırsınız inşallah kızlar hepsi çok güzeller.
Teşekkürler canım..
Çok şekerler canım, sağlıkla giysin inşallah bebiş, hele foto çerçevesine bayıldım yaa
Kız bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlıkbecerikli olmak güzel yaa
Ben de çok almadım canım, zaten sağdan soldan geliyor sürekli bişeyler, e doğunca da gelecekler var elbet.. elimizde patlamasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?