2011 Nisan Bebişlerimizin Cicileri

cicileriniz çooookk güzel gidip gelip bakıyorum bende Rabbim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

her ne kadar çok almayalım minik almayalım hemen büyüyo hediye geliyo falan desekte insan kendini tutamıyor değilmiii.

kapı süsü de çook güzel olmuş hazırlardan hiç bir farkı yok ellerine sağlık

bu linktede benim yaptıklarım var biraz tarif etmeye çalıştım belki size fikir verir

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/407084-bebegim-icin-kapi-susu-sepet-yaptim.html

çok güzel olmuş ellerine sağlık doğum yaptınmı? bide lohusa şerbetinin tülllerini nasıl hazırladın?

çok güzel olmuş ellerine sağlık doğum yaptınmı? bide lohusa şerbetinin tülllerini nasıl hazırladın?

teşekkür ederimm

yok daha yapamadım 2 haftam var

şerbet takımındaki tüller lastikli.çift taraflı fırfır var ortası lastik.biraz dar bi şekilde ayarlayıp silikonla yapıştırdım. lastikli olduğu için sıkı bi şekilde duruyo.eğer tam ölçüde yaparsan üstündeki bebekler aşağı çekiyo.illa bebek koymak zorunda değilsin senin şekerlerin kelebekli kelebekte koyabilirsin

tepsi örtüsünüde kapitoneden yaptım silikonla fırfırları yapıştırdım.

bunlar da benim kendime ve kızıma son aldıklarım kızlar..
hastane için 1 takım pijama ve terlik 1 adette gecelik aldım
bebek yatağı yada park yatağına kullanabileceğim bir yorgan bir de yastık aldım bir de nevresim takımı peluş battaniyemiz kapı süsümüz vs. minik şeker patiklerde çok sevdiğimiz bir ablamızın hediyesi :))
chicconun bakım ürünleri çantasını gittigidiyordan sipariş ettim içerisinde görülüyor zaten 1 adet cam biberon 250 ml bir adet ayıcık kutulu şampuan 300 ml bir adet temizleme sütü bir adet süt bazlı sabun ıslak mendil ve 2 adette emzik bulunuyor ha bir de o gördüğünüz çantası var hepsi 29.90 ilgilenenler için linki Chicco Bakım Çantası SIFIR FATURALI GittiGidiyor.com'da #35494146 ben beğendim parasına göre hepsi çok uygun bence sırf kokuları için bile alırdım valla harikulade kokuyolar

nevresim takımının açık hali de bu

Son düzenleme:

canim hepsi cok guzel hayirli olsun.saglikli gunlerde kullan .

çok ciciler senin cicilerde pek güzelmiş doğurda giy inşlh:):):

kızlar göğüs pedi çok işe yarıyormu almalımıyım.? bide göğüs kremleri faydalımı. ben hergün yağ sürüyorum çatlama yada acı yok. ihtiyac olurmu bilmiyorum.

çok teşekür ederim tatlım.. senden de bir prens geliyor galiba kaç aylıksın;;;?

cnm ben 34.haftama girdim artık.8 aylığım yani.6 haftamız felan kaldı allahın izniyle.

hepsi çok güzeller cnm sen ve bebişin güle güle kullanın cicilerinizi.

kızlar göğüs pedi çok işe yarıyormu almalımıyım.? bide göğüs kremleri faydalımı. ben hergün yağ sürüyorum çatlama yada acı yok. ihtiyac olurmu bilmiyorum.

cnm ben göğüs pedi aldım çopk işe yarıyo diyo herkes.kıyafetlerde ıslaklık olabiliyo.
göğüs kremide göğüsucuna sürülüyo sadece.ben başladım sürmeye.göğüsucunu yumuşatıyo bebek emerken yara olmasını engelliyomuş.yara olunca çok zor oluyomuş emzirmek.

buda kapı süsü evde malzemeler vardı bi şekilde uydurdum nasıl oolmuş sizce:):
becerikli hatunun hali başka olur derler vallaha da doğru:13:alkıııııış..ellerine sağlık canım..kendi el emeklerini http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz-f363/ burda paylaşsana canım bizde yararlanalım

cicişlerinizi de güle güle kullanın

ay ay ay hepsi pek tatlı senin cicişlerinde pek güzel..güle güle kullanın canım

canım hepsi çok güzel güle güle kullan ya o chicco bakım çantasındaki temizleme sütü ne işe yarıyor bide kargo fiyatı ne kadar bide sırt çantası geliyor dimi?

doğumdan öncede göğüsler akabiliyor. bu azda olabilir çokda olabilir.benim akıyor mesela bazende sarı bir sıvı geliyor.bu gayet normal illa olmak zorunda değil ama olabiliyor.göğsünüzdeki süt kanalları açılıyor.
ben uzun zamandır kullanıyorum göğüs pedi.doğumdan sonrada zaten süt akıyor emzirdikten sonra çamaşırınız kirlenmemiş olur.

ben önce bebedor almıştım onu pek beğenmedim.sonra LANSINOH marka aldım hem daha büyük hemde yapışkanı çok sağlam sütyen takmadığım zaman atlete yapışıyor ve kaymıyor. aynı zamanda avent ped promosyon gelmişti bi kaç kere oda yapışkanlı ama lansinoh un kini daha çok beğendim ben

göğüs kremide işe yarıyor diyorlar.emzirme sırasında yaralara.ama göğüslerinizi çok ellemeyin derim ben.göğüs ucu uyarılması durumunda süt gelebilir ve devamı olmadığı emilmediği için sütte sıkıntı olabailir.şuan çok ellemeden nemlendirici bebe yağı vazelin yada krem sürebilirsiniz arada.ama sizin için daha erken diye düşünüyorum.

göğüs yaraları için kimine lansinoh krem,kimine ayva çekirdeğinden yapılan krem,kiminede sadece kendi sütünü göğüs ucuna sürmek iyi gelebiliyo.bunu şimdiden bilemiuyoruz tabi.herkesinde yara olacak diye bişi yok.inşallah kimsede olmaz

canim hepsi cok guzel hayirli olsun.saglikli gunlerde kullan .
saol cnm hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inş.

çok ciciler senin cicilerde pek güzelmiş doğurda giy inşlh:):):
evet sırf o yüzden doğumu bekliyorum bende giyebilmek için

hepsi çok güzeller cnm sen ve bebişin güle güle kullanın cicilerinizi.
saol cnm hepimiz güle güle kullanalım inş.

ay ay ay hepsi pek tatlı senin cicişlerinde pek güzel..güle güle kullanın canım
teşekkür ederim cnm saol

canım hepsi çok güzel güle güle kullan ya o chicco bakım çantasındaki temizleme sütü ne işe yarıyor bide kargo fiyatı ne kadar bide sırt çantası geliyor dimi?
saol cnm..
temizleme sütü adı üstünde cnm elini ayağını falan silebilirsin banyodan sonra nemlendirici özellikli olarak kullanabilisin ben bebe yağlarını pek sevmediğim için süt olması daha cazip geldi bak burda da yazıyor

Özellikleri :
İçerdiği papatya özü ile bebeğin derisinde oluşabilecek kuru tabaka ve konakları engeller,
Cildi yumuşatır ve dış etkenlerden korur.
Özellikle susuz temizliğe ihtiyacınız olduğunda,bir miktar losyonu pamuk yardımı ile bebeğinizin cildine güvenle uygulayabilirsiniz.
kargoya 6 lira verdim cnm antalyadan geldi ben istanbuldayım evet sırt çantası da geliyor resimde görülenlerin hepsi dahil yani

dimi adı üstünde ya nebileyim kuzum ya ama fiyatı çok iyi geldi bana çantasıda cabası yanı çok küçük değil dimi çantası ?

bebeğin erkek sanırım dimi canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin çok şirinler görüntüde sanki nurlanmış gibiler

dimi adı üstünde ya nebileyim kuzum ya ama fiyatı çok iyi geldi bana çantasıda cabası yanı çok küçük değil dimi çantası ?

haklısın cnm temizleme sütü çok fazla kullanılan birşey değil adı geçmiyor hiç bir yerde bu setle öğrenmiş olduk en azından yağdan iyidir vıcık vıcık o yağlar dedim ya hiç sevmiyorum
çantası normal sırt çantası boyutlarında cnm hani çocukların okula giderken kullandıkları ağzı büzgülü sırt çantaları vardır ya onların boyutları kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…