- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.421
doğumdan öncede göğüsler akabiliyor. bu azda olabilir çokda olabilir.benim akıyor mesela bazende sarı bir sıvı geliyor.bu gayet normal illa olmak zorunda değil ama olabiliyor.göğsünüzdeki süt kanalları açılıyor.
ben uzun zamandır kullanıyorum göğüs pedi.doğumdan sonrada zaten süt akıyor emzirdikten sonra çamaşırınız kirlenmemiş olur.
ben önce bebedor almıştım onu pek beğenmedim.sonra LANSINOH marka aldım hem daha büyük hemde yapışkanı çok sağlam sütyen takmadığım zaman atlete yapışıyor ve kaymıyor. aynı zamanda avent ped promosyon gelmişti bi kaç kere oda yapışkanlı ama lansinoh un kini daha çok beğendim ben
göğüs kremide işe yarıyor diyorlar.emzirme sırasında yaralara.ama göğüslerinizi çok ellemeyin derim ben.göğüs ucu uyarılması durumunda süt gelebilir ve devamı olmadığı emilmediği için sütte sıkıntı olabailir.şuan çok ellemeden nemlendirici bebe yağı vazelin yada krem sürebilirsiniz arada.ama sizin için daha erken diye düşünüyorum.
göğüs yaraları için kimine lansinoh krem,kimine ayva çekirdeğinden yapılan krem,kiminede sadece kendi sütünü göğüs ucuna sürmek iyi gelebiliyo.bunu şimdiden bilemiuyoruz tabi.herkesinde yara olacak diye bişi yok.inşallah kimsede olmaz
kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri
görüntü pek iyi diil ama bu kadar oldu...
Eki Görüntüle 140381 Eki Görüntüle 140371 Eki Görüntüle 140372 Eki Görüntüle 140374 Eki Görüntüle 140375 Eki Görüntüle 140376 Eki Görüntüle 140377 Eki Görüntüle 140379 Eki Görüntüle 140380 Eki Görüntüle 140373
cicileriniz çooookk güzel gidip gelip bakıyorum bende Rabbim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
her ne kadar çok almayalım minik almayalım hemen büyüyo hediye geliyo falan desekte insan kendini tutamıyor değilmiii.
kapı süsü de çook güzel olmuş hazırlardan hiç bir farkı yok ellerine sağlık
bu linktede benim yaptıklarım var biraz tarif etmeye çalıştım belki size fikir verir
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/407084-bebegim-icin-kapi-susu-sepet-yaptim.html
bunlar da benim kendime ve kızıma son aldıklarım kızlar..
hastane için 1 takım pijama ve terlik 1 adette gecelik aldım
bebek yatağı yada park yatağına kullanabileceğim bir yorgan bir de yastık aldım bir de nevresim takımı peluş battaniyemiz kapı süsümüz vs. minik şeker patiklerde çok sevdiğimiz bir ablamızın hediyesi :))
chicconun bakım ürünleri çantasını gittigidiyordan sipariş ettim içerisinde görülüyor zaten 1 adet cam biberon 250 ml bir adet ayıcık kutulu şampuan 300 ml bir adet temizleme sütü bir adet süt bazlı sabun ıslak mendil ve 2 adette emzik bulunuyor ha bir de o gördüğünüz çantası var hepsi 29.90 ilgilenenler için linki Chicco Bakım Çantası SIFIR FATURALI GittiGidiyor.com'da #35494146 ben beğendim parasına göre hepsi çok uygun bence sırf kokuları için bile alırdım valla harikulade kokuyolar
Eki Görüntüle 140204 Eki Görüntüle 140206 Eki Görüntüle 140207 Eki Görüntüle 140211 Eki Görüntüle 140205 Eki Görüntüle 140208 Eki Görüntüle 140210 Eki Görüntüle 140209 Eki Görüntüle 140212
nevresim takımının açık hali de bu Eki Görüntüle 140213
bunlarda bizim prensesin bazı cicileri
bebek şekerini ben yaptım..bide kapı süsü yaptım onu koymaya unutmuşum onuda eklim...
pembe lizözüde ben örmüştüm taa hamile kalmadan önce... işte kızlar burda paylaşacağım kimse yok iyiki siz varmışsınız:):)
buda kapı süsü evde malzemeler vardı bi şekilde uydurdum nasıl oolmuş sizce:):
dün kuzucuğumun bazı eksiklerini daha aldık bii park yatağımız kaldı sanırsam, gerçi çarşıya çıkınca şundanda bundanda derken baya bişeyler alırız yine
Eki Görüntüle 139689
Eki Görüntüle 139691
Eki Görüntüle 139693
Eki Görüntüle 139695
Eki Görüntüle 139697
Eki Görüntüle 139685
Eki Görüntüle 139687
Babymoon Tenteli Park Yatak-Pembe - PratikEv.com
benim kuzunun beşiğide bu.. ben içine yatak almadım yün yatak yaptık.. eşim biraz pimpiriklidirde yün yatağın daha sağlıklı olduğunu düşünüyor:):)
tşk ederim canım.. sabrım yetse bide seninkine işlerdim:): biranönce bitsin diye kalkamadım nerdeyse başından
Eki Görüntüle 140461 Eki Görüntüle 140462 Eki Görüntüle 140463 Eki Görüntüle 140464 Eki Görüntüle 140465
kızlar geceliğin üst kısmını çektim net çıksın diye altı düz zaten
prensesimin yatağını da ekledim uyku setiyle nası duruyo bakın istedim alt değişme kısmının altına bohçalarını tepiştirdim ama görmezden gelin siz
ve işte migros babetleriii çok şirin di mii ben bunları istiyorum başka istemiyorum bananeeee:)))
Eki Görüntüle 140461 Eki Görüntüle 140462 Eki Görüntüle 140463 Eki Görüntüle 140464 Eki Görüntüle 140465
prensesimin yatağını da ekledim uyku setiyle nası duruyo bakın istedim alt değişme kısmının altına bohçalarını tepiştirdim ama görmezden gelin siz
ve işte migros babetleriii çok şirin di mii ben bunları istiyorum başka istemiyorum bananeeee:)))
ayyy uyku seti çok tatlı ya ben bayıldım canım..güle güle kullan canım..sende cicişlerini güle güle giy canım..babetler hakkaten kokoş işi olmuş çok şıklarEki Görüntüle 140461 Eki Görüntüle 140462 Eki Görüntüle 140463 Eki Görüntüle 140464 Eki Görüntüle 140465
hepsine nur gelmiş maşallah :))kızlar bunlarda benim bebeğimin cicileri
görüntü pek iyi diil ama bu kadar oldu...
Eki Görüntüle 140381 Eki Görüntüle 140371 Eki Görüntüle 140372 Eki Görüntüle 140374 Eki Görüntüle 140375 Eki Görüntüle 140376 Eki Görüntüle 140377 Eki Görüntüle 140379 Eki Görüntüle 140380 Eki Görüntüle 140373
çok güzel cnm güle güle kullan chicco seti ben 50ye bulmuştum internette çok ucuzmuş yaabunlar da benim kendime ve kızıma son aldıklarım kızlar..
hastane için 1 takım pijama ve terlik 1 adette gecelik aldım
bebek yatağı yada park yatağına kullanabileceğim bir yorgan bir de yastık aldım bir de nevresim takımı peluş battaniyemiz kapı süsümüz vs. minik şeker patiklerde çok sevdiğimiz bir ablamızın hediyesi :))
chicconun bakım ürünleri çantasını gittigidiyordan sipariş ettim içerisinde görülüyor zaten 1 adet cam biberon 250 ml bir adet ayıcık kutulu şampuan 300 ml bir adet temizleme sütü bir adet süt bazlı sabun ıslak mendil ve 2 adette emzik bulunuyor ha bir de o gördüğünüz çantası var hepsi 29.90 ilgilenenler için linki Chicco Bakım Çantası SIFIR FATURALI GittiGidiyor.com'da #35494146 ben beğendim parasına göre hepsi çok uygun bence sırf kokuları için bile alırdım valla harikulade kokuyolar
Eki Görüntüle 140204 Eki Görüntüle 140206 Eki Görüntüle 140207 Eki Görüntüle 140211 Eki Görüntüle 140205 Eki Görüntüle 140208 Eki Görüntüle 140210 Eki Görüntüle 140209 Eki Görüntüle 140212
nevresim takımının açık hali de bu Eki Görüntüle 140213
Canım babetlerin çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan:))
ayyy uyku seti çok tatlı ya ben bayıldım canım..güle güle kullan canım..sende cicişlerini güle güle giy canım..babetler hakkaten kokoş işi olmuş çok şıklar
çok güzel cnm güle güle kullan chicco seti ben 50ye bulmuştum internette çok ucuzmuş yaa
çook güzel beğendim... babette harikaymış... ama uyku setini nasıl yerleştirdin yaaa??? nasıl sığdı anlamadım gitti biri bana anlatsııın... yoksa park yataklara özel uyku setlerimi var?? alt değiştirme yerine koyduğundamı uyku setine dahil????:44:Eki Görüntüle 140461 Eki Görüntüle 140462 Eki Görüntüle 140463 Eki Görüntüle 140464 Eki Görüntüle 140465
saol tatlım amin bi de numarasını bulsam tam süper olacak :) artık arkasına basıcam napıyımm
hepsine nur gelmiş maşallah :))
çok güzel cnm güle güle kullan chicco seti ben 50ye bulmuştum internette çok ucuzmuş yaa
sağol tatlım ama küçük geliyo numarasını bulamıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?