aayhhhh cnm olsun daaaaaaa yeter cnmmm duanıs ve iii dileklerınısssss..ne gusel olur dımıı hepımıs hepımıse gndersek hatıraaa offff olsalar daaaaaaaa inşaallahhhhh cnmmmOlmamı anacım siz hamile kalın hayırlısıyla cinsiyetleri belli oldumu gönderirim herkeşlere inşallah gücümün yettiği kadar..Ben ziyarete gittim canım Anlkarayı hediye olarak giderken alıcaktım bi kız için bi erkek için ama olmazsa üzülür diye almadım..Ordan konu açıldı yanii alırım hepinizi çok cici şeyler var girince kendimi kaybediyorum magzalara yiğenlerime arkadaşların bebişlerine alıyorum...
kızlar yarın sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
yarın pırıl pırıl bir sabah olacak, boncuk boncuk bölünmüş olacak bebeğin ve su damlası gibi bırakacaklar içine o da orada kök salacak, büyüyüp hoop kucağına gelecek sen merak etme annesi...
hayırl olsun
Rabbim çabalarımızı hayırlısıyla tamamına erdirisn inşaAllah
Hayırlı olsun inşallah tedavin yavrucumm Allah tamamına erdirsin...
kıs hevuk hatununnn fotosuu yokkkkkcok sey mı kaybettım acabaaaaaaaaaa
seyneppcımmmmmm üzülme bıtanemmmmm ..hayrlsını ve sgalıklısnıı allahım blırr...kısma kndıne sıkma canınııı...olsa da allahtan olmasa da unutmaa..iöçini ferah tutt olsunmnnn..secret yap bebeım bırasss
inşallah bitanem
öyle güzel anlatıyorsunki duygulandırdın beni sizleri çok seviyorum kızlar iyiki varsınız
kızlar hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR 2 gündür uzaktım sizlerden ama mutlu haberlerinizi okudum çok sevindim zeynep in yumoşlarıı,serapın bebişi,nazeyse nin transferi ve yakşlan beta hcg günlerii bide yatmaktan sıkılan arkadaşlar size de hiç üzülmüyorumm ohhhh iyii olmuşş yatınn öyle bebiş sahibi olmqak kolaymı..bu arad benim opu pazartesi bakalım bir yolun daha sonuna yaklaştık inşallah sonumuzz hayır olurr
bu ne ki o güzel haberi alınca duygulanacaksın asıl :)))
Allah hiçbirinize sevinç gözyaşlarından başka gözyaşı göstermesin..
hayırlı olsun bebısımmmmmmm allah tamamına erdırsın ınsallah...
zeynep26 canııım sanada yazıyodum enter demişim kusura bakma tatlım rabbim büyük inş dilerim yumurtan bölünüp hücrelenecek du edelim canım senin için 1ayetel kürsi okudum ve dua ettim inan inş dualarımız kabul oluuuuuur.
CAZİİ biz senle aynı dönemdeydikk seninn durum ne?
siz yalnızca netten değilde şahsen de tanışıyormuşsunuz ben kendimi bayaaaaaa bi fransız hissetim yaw
ammmanınnn kımler glmıs...hgelmısss..cnm mısafrım vardı kaldım bu saaatee..yoksa coktan guummm yatakk.hatta sımdıı bebekelrımm dıokı anne noluyyy uyualımmmm..bnde pekı dıorummmsziiziii sevıorumm iii gecelr ii pazrlarr dıorummmmmmmmmm:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?