2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

oooo maaşallah
nasılda artmş süper
ikiz galiba senin miinaklar canımm
hadi gözün aydın

tşkr ederim çok korktum ama allahın izniyle arttı değer çok dua ettim allah duydu sesimi senin bebişler nasıl keseyi gördümü doktor daha varmı görmek için

bu sabahın ilk sevindirici haberiiiiii........bak boşuna giridn cnm o kadar strese hayırlısıyla git hayırlısıyla gel

tşkr ederim çok korktum ama allahın izniyle arttı değer çok dua ettim allah duydu sesimi senin bebişler nasıl keseyi gördümü doktor daha varmı görmek için

ah canım benimde yüreğim ağzımda inan,sevinemiyorum ki dr um haftaya gel tekrar beta hcg alalım dedi,perşembe günü yani
benim değerlerim seninki gibi güzel değil,belkide olmayacak.bu hisse kapılmak deli ediyor beni
ınş artar benimde değerlerim çok üzülüyorum.ama hayrlısı..şimdilik dua ediyorum Rabbime yalvarıyorum

sakın ümitsizliğe kapılma canım ben çok panik biriyim ama hep dua ettim ve inandım oldu seninde bebişlerin içinde ve senin olucaklar

kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...

Allah sevdiği kulunun dua edipde ondan istemesini severmiş onun için istediğini hemen vermezmiş rabbim biraz daha dua etmeni istiyor demekki daha vakti gelmemiş canım
hakkımızda hayırlısını verir verir mevlam ne yapalım tesellimiz yine onda

“…Hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olabilir. Yine sevdiğiniz bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allâh bilir, siz bilemezsiniz.” (Bakara, 216)

Allah yar ve yardımcımız olsun

sakın ümitsizliğe kapılma canım ben çok panik biriyim ama hep dua ettim ve inandım oldu seninde bebişlerin içinde ve senin olucaklar

bende buna inamak istiyorum,evet ben hamileyim şuan içinde sayısını bilmediğim bebişlerim var ve doğacaklar ınşşş,Rabbim bana bu mutluluğu yaşattı ya devamınıda gitrcek ınşşş
hepimiz ınşşş

süpermiş rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşaAllah

çok şükür ben de merak ediyordum, hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah..
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...

kısmet be kuzucum napalımi Allah maddi manevi güç versin de deneriz tekrar tekrar...

zeynepcimmmm çok sevindim canım...bebeğini al gel hadi...ama hastanede niye yatacaksın onu anlamadım...hayırlısı olsun tatlımmm..gelince yaz bizee

sılaaaaaaaaa nerdesin hadi gelll meraktayımmm....diğer sonucu açıklanacak arkadaşları da çok merak ediyorummm...hadi kupa kaldıracağızzz

kızlarr bişe soracağım.benim ağrılarım bi gidiyo bi geliyo ..iştahım çok açıldı ve canım bazen bişeyler istiyo...ya acaba psikolojik mi? üfff...:18::18:

arkadaşlar sizin topiktemi vardı duru 2 geçmiş sayfalara baktım göremedim ondan ne haber son durumu nasıl...............bu arada hamişleride tebrik ediyorum....................ha birde eu2 topiginde çok güzel bir yazı var tam hamile olmak isteyenlere.........................ağlayabilirsiniz............

cnm zeynepım sana solemıstım umutlu ol o senın olacak dıye gordun mu evet sehırdısına cıkacaksan 1 gun dınlendırıyolar ııce tutunsun dıye cnm.yat dınlen ohhhhh

aydumanım cok sevındım cnm hadı gozumuz aydın olsunnnnn

ankaracım artacak o deger sen de bılıosunnnn

nısacım sanırım psıkolojık ben de lımon falan ıstıom ama daha kana bıle gecmedı kı hormonlarrr

hlycn cnm ole uzuldum ki ama belkı de ben de senın yasadıklarını yasıycam cnm donmus var mıydı bıtanem???

kıslar bu arada embrıyolog aradı benım hastanede kalan 1 embrıyom can cekısıyodu bılıosunuz durumu cok ıı dııldı dondurulup dondurulmayacagına bugun karar verılecektı.karar verıldı dondurulmayacak.yanı sadece karnımdakıyle duruyorum o da hayattaysa...

Cixx cnm saten iki yumosum vardi ikiside dollenmistii ikiside konmustuu omadiiiiiii

Insaallah cnmm yasarrrr tek ben nazar boncugu olm topige umarim bnm yasaadigim yikintiyi kimse yasamazz.bunu yurektenn rabbimden istiommmm.sila rana bgun vercek gusel hberr sizlerde test gunusde insaallahhh.casssimmmm osledimm gel hadiiiii nuffenn

Cixx cnm saten iki yumosum vardi ikiside dollenmistii ikiside konmustuu omadiiiiiii

kıyamammm aglamaaaaaaaaa cnm bnmmmm ya ne zaman bı sonrakı deneme merkez degıstr belkı ıse yarar sen konyadaydın dımı cnm konyada kac merkez vardır bılmıyorum ama en az 2 vardır he?

canım benimde geriye embriyo kalmadı.bi tanesi kaliteliydi onu da tek diye dondurmadı.inşallah karnımızdakiler yüzümüzü güldürür...

canım üzülme demek çok yersiz biliyorum ma ilahi taktir.Rabbimden başka sığınacak kimse yok.ol demesi gerek.bebeğin yiyecek rıskının olması.Allah yardımcımız olsun.testi tekrar ettirme şansın var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…