oooo maaşallah
nasılda artmş süper
ikiz galiba senin miinaklar canımm
hadi gözün aydın
kızlar günaydın
dün yatılı misafirim vardı bir türlü fırsat bulup giremedim ev çok kalabalıktı
dün sabah aradılar bölünme olmuş bugün transferim var onun için bu kadar erken uyandım heycandan
fırsat bu ffırsat size haber vereyim dedim kızlar dualarınızı eksik etmeyin gideyim alıp geleyim bebeğimi şehir dışından gittiğimiz için 1 gece hastanede kalacakmışım ALLAH nasip ederse yarın gelir gelmez yazarım size hepinizi öpüyorum
bana dua edin
tşkr ederim çok korktum ama allahın izniyle arttı değer çok dua ettim allah duydu sesimi senin bebişler nasıl keseyi gördümü doktor daha varmı görmek için
ah canım benimde yüreğim ağzımda inan,sevinemiyorum ki dr um haftaya gel tekrar beta hcg alalım dedi,perşembe günü yani
benim değerlerim seninki gibi güzel değil,belkide olmayacak.bu hisse kapılmak deli ediyor beni
ınş artar benimde değerlerim çok üzülüyorum.ama hayrlısı..şimdilik dua ediyorum Rabbime yalvarıyorum
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
sakın ümitsizliğe kapılma canım ben çok panik biriyim ama hep dua ettim ve inandım oldu seninde bebişlerin içinde ve senin olucaklar
kızlarrrr slm şimdi doktordan geldi benim değer 217 olmuş doktor süper herşey yolunda dedi haftaya bugün gel keseye bakalım dedi çok mutluyummm allahım dualarımı kabul etti.. benim ve bebeşim bugün testi olucak transferi olucak arkadaşlara dua ediyoruz allah hepinize bu duyguyu yaşatsın çok güzelll bişeyyy yaaa allahım kucağıma sağlıklı almak nasip etsin...
çok şükür ben de merak ediyordum, hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur inşallah..kızlar günaydın
dün yatılı misafirim vardı bir türlü fırsat bulup giremedim ev çok kalabalıktı
dün sabah aradılar bölünme olmuş bugün transferim var onun için bu kadar erken uyandım heycandan
fırsat bu ffırsat size haber vereyim dedim kızlar dualarınızı eksik etmeyin gideyim alıp geleyim bebeğimi şehir dışından gittiğimiz için 1 gece hastanede kalacakmışım ALLAH nasip ederse yarın gelir gelmez yazarım size hepinizi öpüyorum
bana dua edin
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
cnm zeynepım sana solemıstım umutlu ol o senın olacak dıye gordun mu evet sehırdısına cıkacaksan 1 gun dınlendırıyolar ııce tutunsun dıye cnm.yat dınlen ohhhhh
aydumanım cok sevındım cnm hadı gozumuz aydın olsunnnnn
ankaracım artacak o deger sen de bılıosunnnn
nısacım sanırım psıkolojık ben de lımon falan ıstıom ama daha kana bıle gecmedı kı hormonlarrr
hlycn cnm ole uzuldum ki ama belkı de ben de senın yasadıklarını yasıycam cnm donmus var mıydı bıtanem???
kıslar bu arada embrıyolog aradı benım hastanede kalan 1 embrıyom can cekısıyodu bılıosunuz durumu cok ıı dııldı dondurulup dondurulmayacagına bugun karar verılecektı.karar verıldı dondurulmayacak.yanı sadece karnımdakıyle duruyorum o da hayattaysa...
Cixx cnm saten iki yumosum vardi ikiside dollenmistii ikiside konmustuu omadiiiiiii
canım benimde geriye embriyo kalmadı.bi tanesi kaliteliydi onu da tek diye dondurmadı.inşallah karnımızdakiler yüzümüzü güldürür...kıslar bu arada embrıyolog aradı benım hastanede kalan 1 embrıyom can cekısıyodu bılıosunuz durumu cok ıı dııldı dondurulup dondurulmayacagına bugun karar verılecektı.karar verıldı dondurulmayacak.yanı sadece karnımdakıyle duruyorum o da hayattaysa...
Cixx cnm saten iki yumosum vardi ikiside dollenmistii ikiside konmustuu omadiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?