yok cnm ben bugün yaptırdım bide salı yaptırcam
kızlar günaydın
dün yatılı misafirim vardı bir türlü fırsat bulup giremedim ev çok kalabalıktı
dün sabah aradılar bölünme olmuş bugün transferim var onun için bu kadar erken uyandım heycandan
fırsat bu ffırsat size haber vereyim dedim kızlar dualarınızı eksik etmeyin gideyim alıp geleyim bebeğimi şehir dışından gittiğimiz için 1 gece hastanede kalacakmışım ALLAH nasip ederse yarın gelir gelmez yazarım size hepinizi öpüyorum
bana dua edin
oyyhh bebeimmm sabah ıste gıtcezz..8 gıbı drda olrum inşaallahh.kac satte cıkar kıı 1 mii 2miii ajaba..offff serabımmm ben cok sakın gıbıııyımm mal gıbııı kafamm yafff işte bı acayıbımmm donuğummm...gusel haberler alıppp gelıppp pcyı acıop buraya BEN HAMİLEYIMMMMMMM yasmayııı hayal ettım bgun heppp.siizn gibiiiiiiiiii...annem gibiiiiii anne olmak ıstıom bennn öpmek koklamak sevmekk ıstıommmm.o duyguyuuu tatmakk istommm...çıkarsızzz sevmekk ıstıommm cnmdan bı parcayııı yanımda grmek ıstıommmmm evımıse melek gelsın ıstıommmmmmm cok sey mı ıstıosss yhaa..bu kdr zormuuu buuuu herkesın3-4 çocuguuuu ....bgunn esımle yemege gttık sapsız üzüm gıbı 2 kişi etrafa baktı bıcır bıcırlarr offfffffffff
inşallah canım dualarımız sennlee.. bebişini al gelll. sonrada güzel güzel dinlen yorma sakın kendini.. stres yapmaakızlar günaydın
dün yatılı misafirim vardı bir türlü fırsat bulup giremedim ev çok kalabalıktı
dün sabah aradılar bölünme olmuş bugün transferim var onun için bu kadar erken uyandım heycandan
fırsat bu ffırsat size haber vereyim dedim kızlar dualarınızı eksik etmeyin gideyim alıp geleyim bebeğimi şehir dışından gittiğimiz için 1 gece hastanede kalacakmışım ALLAH nasip ederse yarın gelir gelmez yazarım size hepinizi öpüyorum
bana dua edin
Simdi cikiyorum arkadaslar bu saatte hepiniz misil mislil uyuorusnuzdur, ama donusum muhtesem olcak ins. dua edin bana ve test yaptircak butun arkadaslarima bugun icin
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
kızlarrrr slm şimdi doktordan geldi benim değer 217 olmuş doktor süper herşey yolunda dedi haftaya bugün gel keseye bakalım dedi çok mutluyummm allahım dualarımı kabul etti.. benim ve bebeşim bugün testi olucak transferi olucak arkadaşlara dua ediyoruz allah hepinize bu duyguyu yaşatsın çok güzelll bişeyyy yaaa allahım kucağıma sağlıklı almak nasip etsin...
aydumancım allah güle güle sağlıkla buyutmeyi de nasip etsin insallah.ben tüm arkadaslarım için dua ediyorum ne olur siz de edin.bu yaz hepimizin kucakları dolsun insallahsonuç alacak diğer tüm arkadasları heyecanla bekliyor ve kendim hamiş kalmış gibi seviniyorummm
canım ne oldu yaa kan mı yaptrdınkıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?