2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kuzu kuzu meeeeee bin tepemeeeeeeee slm soleyınnn casii teyseme ayse teysemeeeee serap teysemeee rana teysemeee ayhhh cok kişi farrr yasmayımmm çoqq yorgunummm sefıom sizii inşaaallah gusel haberlerle grcemm yarınnn hep brlıkte tabee..bis mışıldamaya didosssssssss

Bende sefiom sizi.. Desteginiz icin cooooooook tskkrlr herkesee.. Ayse, nazayse hlcn ve diger gebesler :)) hayrli hbrlrnizi bekliom cok optm tekrar saolun kzlar....

kızlar günaydın
dün yatılı misafirim vardı bir türlü fırsat bulup giremedim ev çok kalabalıktı
dün sabah aradılar bölünme olmuş bugün transferim var onun için bu kadar erken uyandım heycandan
fırsat bu ffırsat size haber vereyim dedim kızlar dualarınızı eksik etmeyin gideyim alıp geleyim bebeğimi şehir dışından gittiğimiz için 1 gece hastanede kalacakmışım ALLAH nasip ederse yarın gelir gelmez yazarım size hepinizi öpüyorum
bana dua edin

Seynepcimmm cok sevindim al gel bebeklerimizi annesiiii elleei tombik tombik oyhhh.hayrli gecer transferin insaallahhhh.

Ahh Hlycn, okurken gozlerim doldu vallahi, ayni duygular icindeyim guzelim bende rabbim yarimcimiz olsun, canimiza can katssin ins. uyuyamiyorum gece 12.oldu, aglayimmi guleyimmi halime bilmiyorum, bide yarin nasil olcak, o telefon gelen kadar ne halde olurum bilmiyorum, bende anne olmak istiyorum her kadin gibi, benimde yavrum diyip sarilcam evlatim olsun , isitoyurm, rabbim yardimcimiz olsun kardesim, benim cok agrim, sancim var anmak bile istemiyorum ama rabbim hayirlisini nasip etsin

Güneş doğmuyor sabah olmuyor
Uykularım haram oldu gücüm yetmiyor
Gece olunca hüzün vuruyor
Ay geceme senin gibi ışık saçmıyor

Dünya bir yana
Sen bir yana
Çok sevdiğim sevdiceğim
Yavrum bir yana

Hasret bir yana
Dağlar bir yana
Akar gider gözlerimden
Yaşlar bir yana

Hay hay hay

Ağlama hiç yavrum
Üzme sen kendini
Dünya hain dünya
Ben ne deyim

Sızlama sen canım
Üzme hiç kendini
Dünya hain dünya
Ben ne deyim

KIZlar ben cok kotuyum, hic boyl e olcami tahmin etmezdim, nasil sabahliycam, o kani nasil veri, sonuc bekliycem, kalbim ansil dayancak bilmibiyim vallahi, dedim bari buraya yazayimda azcik rahatlayim, bu sarkida tam benlik oldum sayiden gunes dogmiycak gibi, ama pozitifim aglamiycam ins. guzel haberler alcam butun arkadaslirim gibi, dua edin kizlarfa banada artik dorduncu denemem, yorgunum, esimin caresizligi olduruyo beni, ins. bir bebegim olurda esim'e umut, yuvamaa mutluluk, ve esim'e yasam sevinci veririr

Simdi cikiyorum arkadaslar bu saatte hepiniz misil mislil uyuorusnuzdur, ama donusum muhtesem olcak ins. dua edin bana ve test yaptircak butun arkadaslarima bugun icin

inşallah canım dualarımız sennlee.. bebişini al gelll. sonrada güzel güzel dinlen yorma sakın kendini.. stres yapmaa
Simdi cikiyorum arkadaslar bu saatte hepiniz misil mislil uyuorusnuzdur, ama donusum muhtesem olcak ins. dua edin bana ve test yaptircak butun arkadaslarima bugun icin

canım güzel haberleriniz bekliyoruz ..sen hlycn ve diğer test yaptıracak arkadallardan kupa bekliyoruz bugünn.. hadi bakalım gelir gelmez yazın ama .. rabbim dualarımızı kabul etsin bebişler gelsinnn

kızlarrrr slm şimdi doktordan geldi benim değer 217 olmuş doktor süper herşey yolunda dedi haftaya bugün gel keseye bakalım dedi çok mutluyummm allahım dualarımı kabul etti.. benim ve bebeşim bugün testi olucak transferi olucak arkadaşlara dua ediyoruz allah hepinize bu duyguyu yaşatsın çok güzelll bişeyyy yaaa allahım kucağıma sağlıklı almak nasip etsin...

Son düzenleme:
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...

aydumancım allah güle güle sağlıkla buyutmeyi de nasip etsin insallah.ben tüm arkadaslarım için dua ediyorum ne olur siz de edin.bu yaz hepimizin kucakları dolsun insallah sonuç alacak diğer tüm arkadasları heyecanla bekliyor ve kendim hamiş kalmış gibi seviniyorummm

hlycn senin ne olmadı canım ben anlamadım transfer falan mı (

sılanaz seni ve bebek haberlerini bekliyoruuuuuz forumumuzda hamiş olmayan kalmasın insalllahhhhhh

kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...

hlycn üzülmek yok birdaha denersin demekki biraz gelmek için vakti var annecini birazcık üzücek ama kısa sürede gelicek bitanem dualarım sizinle sakın sakın üzülmeeeee canım

oooo maaşallah
nasılda artmş süper
ikiz galiba senin miinaklar canımm
hadi gözün aydın

sağol canım inşallah bende hamile kalanlar adına çok seviniyorum dualrım sizinle ayetel kürsi okuyun canım çok iyi geliyo hem ruhuna hemde çok büyük dua

canım ne oldu yaa kan mı yaptrdın
senin gün gelmişmiydi
offf üzülme dicem ama zor biliyorum 2 kez yaşadım

cnm üzülme ne olur o duyguyu çok ii bilirim ilkinde benimde aynı 0,01 tokat gibi ama ne yapıcan zamanı değilmiş gerçekten ben ilk tedavimden 3-4 ay sonra banyoda düştüm çok feci bi şekilde sırtüstü ozaman dedimki demekki hayırlı değilmiş demekki tutsaymış şimdi düşürecekmişim ve dahada acı olacakmış.işte rabbim bi şekilde hayırlısını nasip ediyo.o yüzden üzme kendini o kadar ümitler hayaller evet toparlanmak biraz zaman alıyo ama toparlanıyosun allah maddi manevi güç versin işallah yine denersin bunuda bir tecrübe olarak gör.kucağımıza alana kadar hiç bir şeyin garantisi yok biliyosun allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz.kendine çok dikkat et isyan etme olurmu cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…