canım benimde geriye embriyo kalmadı.bi tanesi kaliteliydi onu da tek diye dondurmadı.inşallah karnımızdakiler yüzümüzü güldürür...
canım üzülme demek çok yersiz biliyorum ma ilahi taktir.Rabbimden başka sığınacak kimse yok.ol demesi gerek.bebeğin yiyecek rıskının olması.Allah yardımcımız olsun.testi tekrar ettirme şansın var mı
kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
cnm ama senın bayaa embrıyon vardı ya 3 ıyı 2 orta 1 dusuk muydu oleydı dımı ama orta kalıtelerı dondurmuyolar mı
Canlarim bnm ilk denemydi konyadayim ama yoruldum ya tekrar denem bilmiom.dr dedi reglinin 4.gunu gel yeni seyler deneyelimm yanii uzun protokol gibi herhal 2/3ay surcek bisii.cnm teste gerwk yokk kiii sonuccc 0,104mu ne 1 bile deil yaniiii kesinnn allahim hakkimizda hayrlsiini versinnnn hayrlisi da coluk cocuklu aile olmamizdir umarimm.ben cok inanaiyorummm Daha vakit varmiss ergec allahim bisim icinde ol dicekk isteyecekkkkkk
evet öyleydi canım.bilmiyorum dondurmadı.iyi kalite değiller bunlara umut bağlamanın anlamı yok.diğeri de tek kalıyor.izin verirseniz imha edecem dedi.bende siz daha iyi bilirsiniz dedim...
Canlarim bnm ilk denemydi konyadayim ama yoruldum ya tekrar denem bilmiom.dr dedi reglinin 4.gunu gel yeni seyler deneyelimm yanii uzun protokol gibi herhal 2/3ay surcek bisii.cnm teste gerwk yokk kiii sonuccc 0,104mu ne 1 bile deil yaniiii kesinnn allahim hakkimizda hayrlsiini versinnnn hayrlisi da coluk cocuklu aile olmamizdir umarimm.ben cok inanaiyorummm Daha vakit varmiss ergec allahim bisim icinde ol dicekk isteyecekkkkkk
doktorumla alakalı bi durum değil canım.tamamen embriyoloğun kararı.hayırlısı olsun hakkımızda ne deyim canım.umarım karnımdakiler tutunur sıkıca.gün geçtikçe umudum azalıyor ama düşünmemeye çalışıyorumayy neden verdın ya bnm drum kalan 1 embrıyomu dondurmak ıcın gunlarce ızledı gunah yanı sana da ılerde 1 tane lazım olurdu nısa yaaaa sonucta yıne o dr gtcen bılmıom dr gunahını almıım ama bastan tedavı dra dha ck kazandırır gunah yaaaaa uzuldum ıcım yandı sımdı
kızlarr bişe soracağım.benim ağrılarım bi gidiyo bi geliyo ..iştahım çok açıldı ve canım bazen bişeyler istiyo...ya acaba psikolojik mi? üfff...:18::18:
doktorumla alakalı bi durum değil canım.tamamen embriyoloğun kararı.hayırlısı olsun hakkımızda ne deyim canım.umarım karnımdakiler tutunur sıkıca.gün geçtikçe umudum azalıyor ama düşünmemeye çalışıyorum
nisa umarım hamilelik belirtisidir ağrılar benimde kasıklarım çok ağrıyodu halada ağrıyo hamileyim seninde sonuç süper olucak canım
kıslar bı karsılastralım mı kaca mal oldu bıze tup hersey dahıl ona gore bıdaha denemek gerekırse daha ekonomık olanı secerız he
hımm bmm hep drum ılgılendı cnm o aradı konustu ya hıc embrıyologla gorusmedım ılk defa bugun dondurulacak kdr olmadını soledı arayıp tam 1 haftadır ızlıyolardı ıste olmadı....
ben baştan beri embriyologla kontak kurdum canım.çok bilgili biri.güven veriyor yani.hayırlısı olsun ne deyim....
inşallah canım...benim sadece sol kasığım ağrıyor ama o da azaldı.belim ağrıyor canım.seninde iştahın açılmış mıydııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?