2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm ama senın bayaa embrıyon vardı ya 3 ıyı 2 orta 1 dusuk muydu oleydı dımı ama orta kalıtelerı dondurmuyolar mı

kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...

Duyunca cok uzuledum evet dedigin gibi kismet degilmis.Sakin birakma bu sefer degil ama bidahaki sefere insallah cnm.Vakti gelince sende hamile olacaksin insallahhhhh.Beraber baslariz bakarsin..

Canlarim bnm ilk denemydi konyadayim ama yoruldum ya tekrar denem bilmiom.dr dedi reglinin 4.gunu gel yeni seyler deneyelimm yanii uzun protokol gibi herhal 2/3ay surcek bisii.cnm teste gerwk yokk kiii sonuccc 0,104mu ne 1 bile deil yaniiii kesinnn allahim hakkimizda hayrlsiini versinnnn hayrlisi da coluk cocuklu aile olmamizdir umarimm.ben cok inanaiyorummm Daha vakit varmiss ergec allahim bisim icinde ol dicekk isteyecekkkkkk

cnm ama senın bayaa embrıyon vardı ya 3 ıyı 2 orta 1 dusuk muydu oleydı dımı ama orta kalıtelerı dondurmuyolar mı

evet öyleydi canım.bilmiyorum dondurmadı.iyi kalite değiller bunlara umut bağlamanın anlamı yok.diğeri de tek kalıyor.izin verirseniz imha edecem dedi.bende siz daha iyi bilirsiniz dedim...

inanki çok üzüldüm canım.çok zor iki kez daha önce yaşadım o duyguyu.umarım bi dahakine iyi sonuç alırsın...

evet öyleydi canım.bilmiyorum dondurmadı.iyi kalite değiller bunlara umut bağlamanın anlamı yok.diğeri de tek kalıyor.izin verirseniz imha edecem dedi.bende siz daha iyi bilirsiniz dedim...

ayy neden verdın ya bnm drum kalan 1 embrıyomu dondurmak ıcın gunlarce ızledı gunah yanı sana da ılerde 1 tane lazım olurdu nısa yaaaa sonucta yıne o dr gtcen bılmıom dr gunahını almıım ama bastan tedavı dra dha ck kazandırır gunah yaaaaa uzuldum ıcım yandı sımdı

Canim uzun protokol bilmiyorum yumurtanin kalitesi acisindan daha iyi diye biliyorum.Ilk deneme de olma ihtimali hep dusuk diyolar.Istersen biraz ara ver dinlen ondan sonra baslamani oneririm ben. Tabii bunun icin hem maddi hemde manen hazir olman lazim...Allah yardimcimiz olsun

canım eğer maddi acıdan problem yoksa yeniden hiç ara vermeden dene ilk denemelerde vucut yabancı madde olarak algılıyomuş onu ve dışarı atabiliyomuş 2.denemelerde daha önce vucut ona alıştığı için tutunması daha rahat oluyomuş üzülme moralini yüksek tut inan ve yeniden dene ..

doktorumla alakalı bi durum değil canım.tamamen embriyoloğun kararı.hayırlısı olsun hakkımızda ne deyim canım.umarım karnımdakiler tutunur sıkıca.gün geçtikçe umudum azalıyor ama düşünmemeye çalışıyorum

kıslar bı karsılastralım mı kaca mal oldu bıze tup hersey dahıl ona gore bıdaha denemek gerekırse daha ekonomık olanı secerız he

kızlarr bişe soracağım.benim ağrılarım bi gidiyo bi geliyo ..iştahım çok açıldı ve canım bazen bişeyler istiyo...ya acaba psikolojik mi? üfff...:18::18:

nisa umarım hamilelik belirtisidir ağrılar benimde kasıklarım çok ağrıyodu halada ağrıyo hamileyim seninde sonuç süper olucak canım

hımm bmm hep drum ılgılendı cnm o aradı konustu ya hıc embrıyologla gorusmedım ılk defa bugun dondurulacak kdr olmadını soledı arayıp tam 1 haftadır ızlıyolardı ıste olmadı....

nisa umarım hamilelik belirtisidir ağrılar benimde kasıklarım çok ağrıyodu halada ağrıyo hamileyim seninde sonuç süper olucak canım

inşallah canım...benim sadece sol kasığım ağrıyor ama o da azaldı.belim ağrıyor canım.seninde iştahın açılmış mıydııı

kıslar bı karsılastralım mı kaca mal oldu bıze tup hersey dahıl ona gore bıdaha denemek gerekırse daha ekonomık olanı secerız he

benim izmir ege tüp mrk. oldu transferim ama bütün tedavim balıkesirde yapıldı merkeze 3 750 ödedik ilaçlara 650 tl toplam 4400 ama daha öncesi olan tahlillere çok para ödedim hepsini balıkesirde özel hastanede yaptırdım doktorumda özel hastanede neyse deydi ama hıı bu arada ege tüp merkezinde aynı gün 4 kişi transfer olduk 3 ü pozitif tavsiye ederim ilgililer

Son düzenleme:
hımm bmm hep drum ılgılendı cnm o aradı konustu ya hıc embrıyologla gorusmedım ılk defa bugun dondurulacak kdr olmadını soledı arayıp tam 1 haftadır ızlıyolardı ıste olmadı....

ben baştan beri embriyologla kontak kurdum canım.çok bilgili biri.güven veriyor yani.hayırlısı olsun ne deyim....

nm de tum ılaclarım dahıl tedavı boyunca ypılan testler dahıl 4500. oncesındekı testlerı devlertte yapmıstım ıns deger...

inşallah canım...benim sadece sol kasığım ağrıyor ama o da azaldı.belim ağrıyor canım.seninde iştahın açılmış mıydııı

o biraz psikolajik galiba işdah açılması çünkü doktor daha etkilemez işdah açıcak kadar dedi nokta kadar sen kendin yemek istediğin için yiyosundur hamileliğin arkasına saklanıp fazla yeme dedi çokta tın ben ne istersen yiyiyom valla tatını çıkartalım sonra diet yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…