lahorrrrrrrrrrrrrr hadı gtcem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senı beklıommm
şimdi sorulara cevaplar transfer gününü de sayarsam 9. günüm bu gün transferim 3. gün embriyosuydu 2 taneydi .......
aslında 2 tane oluşuna göre değerim biraz düşük gibi geldi bana ama 1.si 8 hücreli 2.6 hücreliydi biri tutmamış olabilir tabiiiii bide 12. gün testinin sonucuna bakmak gerek
tam bır prof gbı konustun bravo senın dra ıhtıyacın yok ohhhh harıka cuma gunu ben de testteyım benımde transfer gununu sayarsak 9 saymazsak 8.gunum olcak.optum kuzummmmmmmmmmmmmmmtekrar tebrıkler cnmmm....
lahorrr tebrıkler canım degerın kat kat artar ınsss..
tekrardan teşekkürler canım demekki varsa eğer 8-9. günlerde çıkıyomuş
ay halimi görecektiniz yaaaa loborant sonucu vermeden diyoki 4 den yüksek olunca gebe oluyorsunuz demek sızın 4 den yüksek bi kadın doğumcuyla görüşünben onu duydum yaaaa ay ben biliyorum nolduğunu sen zarfı ver ben napıcamı biliyorum dememek için zor tuttum kendimi
25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50
çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH
Sanırım ben hiçbir şey anlamadım. Bu testleri nerede yaptırıyorsunuz. Bana doktorum 12 gün sonra geleceksin dedi? Bir de bu sayılar neyi ifade ediyor?
Canım hadi gözün aydın Rabbim bizede nasip etsin inşallah ay hemen test yaptırasım var benimde bugün 2.günn kasıklarımm çokk ağrıyoo hep ayaktayım nerdeyse uyurken zorlandım yaa düz uyunmuyo bi saga bi sola döndümm durdummm
Anacımm başka hastaneye gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum desen yaparlar..Bu sayılarda bi hormonun degeri o hormon yüksek çıkarsa hamilesin demektir...
Lahr dadi hayrlsi.. Hevukcum hadi hayrlsi sanada.. Hlycn bebem nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?