2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar benn kaçıyorumm akşam yine uğrarımm öptümm hepinizi nanaktannnnnnnnnn

tam bır prof gbı konustun bravo senın dra ıhtıyacın yok ohhhh harıka cuma gunu ben de testteyım benımde transfer gununu sayarsak 9 saymazsak 8.gunum olcak.optum kuzummmmmmmmmmmmmmmtekrar tebrıkler cnmmm....

lahhhhhorrrrcnm cok tebrık ederımm.degerın katkat artsın annnessiiiiii saglıklı bebeklerı kucaguna almayı nasıp etsın allahımm

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde test günüm 25 nisan pazartesi inşallah allah hepimizin kucaklarınına evlatlarımızı almayı nasip eder benim 3.cü denemem inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım benim için dua edin kızlar

Sanırım ben hiçbir şey anlamadım. Bu testleri nerede yaptırıyorsunuz. Bana doktorum 12 gün sonra geleceksin dedi? Bir de bu sayılar neyi ifade ediyor?

tam bır prof gbı konustun bravo senın dra ıhtıyacın yok ohhhh harıka cuma gunu ben de testteyım benımde transfer gununu sayarsak 9 saymazsak 8.gunum olcak.optum kuzummmmmmmmmmmmmmmtekrar tebrıkler cnmmm....

tekrardan teşekkürler canım demekki varsa eğer 8-9. günlerde çıkıyomuş
ay halimi görecektiniz yaaaa loborant sonucu vermeden diyoki 4 den yüksek olunca gebe oluyorsunuz demek sızın 4 den yüksek bi kadın doğumcuyla görüşünben onu duydum yaaaa ay ben biliyorum nolduğunu sen zarfı ver ben napıcamı biliyorum dememek için zor tuttum kendimi

Son düzenleme:
lahorrr tebrıkler canım degerın kat kat artar ınsss..

inşaAllah artar canım çok sıkıntılı bi süreçmiş yaaaa düşünmesi soru işaretleri bitmiyomuş negatif mi çıkcak pozitif mi hadi pozitif çıktı değerler artcak mı hadi arttı düşcek mi kalcak mı vs. vs. vs.....

Senin adına çok sevindim, insan kendi müjdesini almış gibi oluyor. Saglikla kucağında hisset insallah

25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50

çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH

Canım hadi gözün aydın Rabbim bizede nasip etsin inşallah ay hemen test yaptırasım var benimde bugün 2.günn kasıklarımm çokk ağrıyoo hep ayaktayım nerdeyse uyurken zorlandım yaa düz uyunmuyo bi saga bi sola döndümm durdummm

Sanırım ben hiçbir şey anlamadım. Bu testleri nerede yaptırıyorsunuz. Bana doktorum 12 gün sonra geleceksin dedi? Bir de bu sayılar neyi ifade ediyor?

Anacımm başka hastaneye gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum desen yaparlar..Bu sayılarda bi hormonun degeri o hormon yüksek çıkarsa hamilesin demektir...

RABBİM TOPİKDEKİ HERKESİN HAYIRLI EVLATLAR SAHİBİ OLMALARINI NASİP ETSİN MEVLAM

Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen duaları işitensin" dedi. (3/38)

O mihrapta namaz kılarken melekler ona seslendi: "Allah sana Yahya´yı müjdeler. O Allah´tan olan bir kelimeyi (İsa´yı) doğrulayan efendi iffetli ve salihlerden bir peygamberdir." (3/39)

Onun duasına icabet ettik kendisine Yahya´yı armağan ettik eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (21/90)

RABBİM ZEKERİYA (AS) GİBİ BİZİM DE DUALARIMIZI KABUL ETSİN (AMİN)

Ya kızlar bişey sorabilirmiyiimm benim dün transferim oldu ama banyo yasak ben şimdi cenabetmiyim ya ama kuran okumak istiyorumm ben dokunamazmıyımm kime sorsamm kimsede bilmiyo soramıyorumda..:26:

saolasın canım amin ...sen ne yaptın gittin mi akçaabat a yoksa ondan mi sürekli ayaktasın üşüttüm ayağa kalkacak halim yok de yat bare madem kimse bilmiyo bi şekilde bişeyler yapıp da dinlenmen laazımmm

Mersenm hadi hayrlisi ne guzel bebeklerni alcksn bnmkiler 5 gun bekliycek kac tane saglikliysa onlar dondurulcak. Aklim orda

Anacımm başka hastaneye gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum desen yaparlar..Bu sayılarda bi hormonun degeri o hormon yüksek çıkarsa hamilesin demektir...

Açıklamana teşekkür ederim, peki bu gunünden önce olculen degerler yanıltıcı değil mı? Ben korkarım onceden test yapmaya, ya gunü geldiginde gercek deger anne olamayacağımı söylerse? Neyse ben kafamı karistirmayayim, sizi de yormayayim. Allah hepimize o güzel haberi duymayı nasip etsin

Lahr dadi hayrlsi.. Hevukcum hadi hayrlsi sanada.. Hlycn bebem nasilsn
nassı olım cnmmm ne tahmın edıosan öleyımmmm.hm bedenen kırgnım hmde ruhenn..vucuduma el degmıoo acıooo sureklı basım dönuooo ilaçları bıraktık ya ondn yada ıste tahmın ettgndennnn....iii deilimmm casiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…