kanamam geldi olurmu okusam aacabba. şimdi aldırlar kanı 2 saate çıkıcakk
kızlarrrr sabah kalktım lekelenme olmuşş sonra biraz kan geldi şimdi durdu ama karın ağrım var çok tedirginimm. doktoru aradım daha ulaşamadım hemşireyi aradım kesin birşey diyemedi dıoktorla konuşup döncekmiş.. adet olmuş olabilirmisiniz dediii şi,mdi arradılar test yaptırın diyorlarr çok kötyüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne olur dua edin bana
kızlar ben geldim sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım hiç birini
eşim nete girmeme izin vermiyordu
transferim oldu bugün 3. gün ilk gün şehir dışından gittiğimiz için hastanede misafir ettiler dün ile bugün evimdeyim pek bişey hissetmiyorum şimdilik inşallah sonu güzel olur pek kaliteli değilmiş ama kısmet bu işler
inşallah sonucu bekleyen tüm arkadaşlarım hamiledir. sayfaları okuyamadım ama eşim evden gittiği an girip bakacağım mesajlara şimdi gizlice yazıyorum yakalancam diyede ödüm kopuyor annem başımda azrail gibi zaten
hepinizi öpüyorum fırsat bulur bulmaz gireceğim inşallah hepinizde güzel haberler vardır.
ayşeeeeee benden bir gün öndesin bacım...benimde eşim tutturdu cumartesi idrar testi yapalım diyebende yapmayalım bekleyelim diyorum bakalım hangimiz galip gelecek...tabisi bennnn e zorla tuvalete götüremez ya dimi.... çok kötüyümmmm..... ama naz yaparsa dayanamayabilirim belki
amınnn sende gogus agrısı yapıo mu test tarıhını beklıycek mısın erken yapcak mısın
valla nısacım ben de zor duruyorum ya bı hamıleyım dıyorum bı de yalandan yatıomusum gbı gelıo ya off napcam bılmıyorum keske bu ısı transferın ertesı gunu ogrenebılsk dımı benım persembeydı transferım bugun tam 1 hafa oldu ıste sabır sabır sabırrrr off ımdı de dekopayı beklıyorum bakımm sonuc ne cıkcak onun da transferı salı gunuydu cnm ınsallah bebek sımsıkı tutunmustur da o kan kazı calısmasının urunudur....
zeynooo nasılsın bacımmmm
_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi
okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)
1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM(canım seni de listeye aldım okuyabilirsen okursun okuyamazsan isimle duamızda olursun).....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)
8_SILANAZ
9_RANA85.........................OKUDU
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...
ayduman bacım nasılsın....nasıl gidiyooooo
Benide ekleyin arkadaslart listenize
Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir canım.gün doldurmaya çalışıyorum ama geçmiyor...ağrılarım hala sürüyooo...sende de ağrı oluyor muyduiyi hayatım nasıl olsun heyacanla keseyi görmeyi bekliyozsen nasılsın ?
SLM KIZLAR NAPIYOSUNUZ..nİSACIM SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ BENİM 3.AMA KARNIM AGRIYO 9 DA BELKİ TEST YAPARIMM....
valla zeyno aynı degısık bısey yok dua edıyorum.yabangulu cnm bılmıyorum kı ne yapsam valla cok kararsızım nısa.senın 10.gun bacım arrtık ya dımıııı....
canım negatif çıkarsa ben herşeyi bırakırım bu kez de yanlış yaparım diye korkuyorum.beklemek istiyorum.bana sorduysan 7.günüm canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?