2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım sayfaları okuyordum yazını gördüm.korkma bitanem.adet falan değildir.genelde adet test gününden sonraki günlere rastlıyor gün olarak.yerleşme kanaması falandır.hemende kesmiş zaten baksana ...rengi nasıldı güzelim...testin sonucunu muhakakak yaz olur muuu

hoşgeldin canımmm...hayırlı olsunnn.bebeklerin sımsıkı tutunsun ....kalite bi yerde önemli ama herşey nasip bitanem.benim geçen denememde blast seviyeydi verdikleri embriyo...yine olmadı.bol bol dua edelim tutunsun bize bebeklerimiz...

ayşeeeeee benden bir gün öndesin bacım...benimde eşim tutturdu cumartesi idrar testi yapalım diyebende yapmayalım bekleyelim diyorum bakalım hangimiz galip gelecek...tabisi bennnne zorla tuvalete götüremez ya dimi....çok kötüyümmmm.....ama naz yaparsa dayanamayabilirim belki

valla nısacım ben de zor duruyorum ya bı hamıleyım dıyorum bı de yalandan yatıomusum gbı gelıo ya off napcam bılmıyorum keske bu ısı transferın ertesı gunu ogrenebılsk dımı benım persembeydı transferım bugun tam 1 hafa oldu ıste sabır sabır sabırrrr off ımdı de dekopayı beklıyorum bakımm sonuc ne cıkcak onun da transferı salı gunuydu cnm ınsallah bebek sımsıkı tutunmustur da o kan kazı calısmasının urunudur....

_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi

okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34
2_LAHOR
3_DEKOPA
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM(canım seni de listeye aldım okuyabilirsen okursun okuyamazsan isimle duamızda olursun ).....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)
8_SILANAZ
9_RANA85.........................OKUDU

okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...

inşallah canım bende çok merak ediyorum dekopayı bi gelse....:85:ya aslında bende test yapmak istiyorum ama korkuyorum.o gün yapmak zorundayım zaten.şuan kendime hamile muamelesi yapıyorum en azından 12 sürsün dimi

Gunaydin Kizlar

Bende dun duami ettim hepimize tabii.Bebek bekleyen benim gibi tum annelere Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Insallah dualarimiz kabul olur.

Guzel birgun diliyorum hepinize

Benide ekleyin arkadaslart listenize

SLM KIZLAR NAPIYOSUNUZ..nİSACIM SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ BENİM 3.AMA KARNIM AGRIYO 9 DA BELKİ TEST YAPARIMM....

valla zeyno aynı degısık bısey yok dua edıyorum.yabangulu cnm bılmıyorum kı ne yapsam valla cok kararsızım nısa.senın 10.gun bacım arrtık ya dımıııı....

iyi hayatım nasıl olsun heyacanla keseyi görmeyi bekliyoz sen nasılsın ?
Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir canım.gün doldurmaya çalışıyorum ama geçmiyor...ağrılarım hala sürüyooo...sende de ağrı oluyor muydu
SLM KIZLAR NAPIYOSUNUZ..nİSACIM SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ BENİM 3.AMA KARNIM AGRIYO 9 DA BELKİ TEST YAPARIMM....

7.günüm canım.benim kasığım ve ayağım ağrıyor.karnım ve belimde arada bir.eşimde 9.günde test yapalım diyo ama ben pek yanaşmıyorum...

valla zeyno aynı degısık bısey yok dua edıyorum.yabangulu cnm bılmıyorum kı ne yapsam valla cok kararsızım nısa.senın 10.gun bacım arrtık ya dımıııı....

canım negatif çıkarsa ben herşeyi bırakırım bu kez de yanlış yaparım diye korkuyorum.beklemek istiyorum.bana sorduysan 7.günüm canım...

canım negatif çıkarsa ben herşeyi bırakırım bu kez de yanlış yaparım diye korkuyorum.beklemek istiyorum.bana sorduysan 7.günüm canım...

hımm dekopanın salıydı transferı dogruuu ayyy bılmıyorum bnm cuma esım calısıyo tek basıma gogusleyemem sonucu belkı esım de olsun dıyorum sanırım 12.gun yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…